26 May 2011

FOLLOW FOLLOW ingat iklan DG ke?



tgk gambar diatas???ok sudah pasti tajuknya apa???
ok ce komen sket pasal ni.
i nak ckp banyak pun malas,nanti blog i kena gam pulak.
but mcm dh kena paksapaksa follow ni knp lak???haih.

p/s : korg ingat ni iklan DG ke?i will follow u?
if sapesape follow i,i akan follow balik,jgn risau.tapi
tak yah buat ayat kt shoubox mcm diatas,buat org mmg tak nk singgah je.kalau blog anda besh.mmg i akan follow.no worries.

26 comments:

EYFAalias said...

ehhhehehhee. I DAH FOLLOW YOU, YOU FOLLOW I BALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahhaa. memaksa betul :D siap ada tanda seru banyak2 :p

.m y z. said...

sudah terang lagi bersuluh yang dia tak ikhlas pun nak follow kita. or dia memang betul2 newbies yang tak penah baca entry pasal ni sebab baru semalam buat blog. or dia buat blog hanya utk menambahkan followers, isi entry takde =.= or dia dah tak tau nak guna ayat lain selain daripada ayat tu. HEHEH.

CutieIntan said...

huhuhu...maybe ayat tu kena tukar..
sila ke blog saya..tapi jgnlah paksa orang follow kan..cm tak best jer

Magrib said...

ini kes orang yang ketagih follower la.. nak buat macam mana sabar la.. merungut nanti, orang tak mau follow kita punya pula.. anyway.. Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

Shaherah said...

kak marah nampak.. ehee..

biase lar kak.. orang mcm ni.. ngah kejar follower.. die ngah best ade ramai follower..

kite follow jek.. dalam seminggu kita unfollow balik.. haha.. kejam tak..

ayie said...

errrr..
i follower ke berapa ek?
xnampak pon muka yg bercermin mata ni???heee

diana said...

saya dah follow..
tolong follow balik...

jom follow saya,nanti saya
follow balik..

ala..singgah je ke?
follow la sekali...

saya follow akak..
eh!!silap..dah follow dah semalam...
****************

mesej2 kat shoutbox yang akak
anggap macam angin lalu je..hahahh

Mila Ahmad said...

xsuka statement cam 2...bila dah follow kita haram nk drop komen..baek xyah follow cam 2..bg i memg xla kan biar xbyk follower tapi diaowg suka entry kita...

Papa Mifz said...

ntah apo2 dorang ni kan...dulu rasanye papa mifz xde pun suh rara follow lik kan...hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

abaikan jer.. akak kat shoutbox tgk mesej2 penting jer...

zie said...

xsuke jugak macam tu..tp nak wat camne kan..wat xtau je la..

man yusoef said...

dah selalu sgt jumpa blogger camni...dah immune..haha

terbelog said...

hehe..i dah folow u . folow me. blog saya simple je, sy xnk blog. tp terbelog
tinggal jejak

emieysandra said...

sabo je la, wt xlayan jerrr^^

kiz said...

bersamamu walau kemana jua....hehe..

Miecyber said...

I follow you taww...

Hotel Gantung

shopping2u said...

betul2 paling tak suke org wat ayat mcm tu... klau, kekadang tu dia kta i follow you, pdalah dia xfollow, dia fool kn kte je...

pastu ada yg suh follow dia dlu..bru dia akn follow.. klau org mcm tu..buanggg karen je, buat blog semata mata tuk raih follower,TiADA gunanya kan.. hurm.. yg penting blog tu ada kualiti..

jom tgk entri terbaru... (yg ni bukan pakse ye.. rela hati )

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/ibu-siapa-paling-hebat.html

ibu sape paling hebat?

Miza Yusof said...

tak sukalah orang paksa2 kita follow ni. biar kita follow seikhlas hati. itu lagi bagus dari memaksa.

eclipsesweet said...

mmg x suka laa ayat camtu.. nampak sgt tak ikhlas nak follow kita kan.... huhuhu..

btw, nice blog akak.. pink.... heheh..

=,=

eLLa said...

actually biler org buat cmtu..lagi malas nak follow ader larh..

Ejat said...

"hey..i follow dah..follow me back"
hah???perlu mcm tu ke??mcm2 la..:)

tiha said...

huhu......no komen ...kdg2x saya buat jgk..tp dah lama x blogwalk ni baru active balik coz cuti..^__^

tia @ Ini Kisah Tia said...

akak abaikan jerk ;)

ayleencutegirl said...

kadang2 diorang ingat folowers ramai tu popular. T_T

Anonymous said...

benda ni pon nk jadi isu ke?hehe.. biasala tu orang nak banyak follower..tapi xkan baru ada follower 400 ke atas, dah mula eksyen meyh?hehehe..ayat tu xda bunyi memaksa sangat pon..terpulang pada cara org yg baca..

LindaRahim said...

suke la bace entri yu...i dah folo...folo me back yea...auwww...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...