Image and video hosting by TinyPic

10 May 2011

entry blogger perempuan yg giler TRAFFIK

from kak LEKIT to MAK DARA to ME


i BW pagie td,singgah blog kak LEKIT,bc isi,tak puas hati,then ke blog MAK DARA,then ke blog owner yg membuat onar ni. blog maki wanita berhijab. im speechless bile baca blog tu, seriously. mmg kecewa sgtsgt. even betul lah blogger yg buat entry tu perempuan,i mmg malu,sblm kau nk buat entry mcm tu,kau cermin diri sendiri dulu,adakah kau bertudung litup?adakah kau sempurna?kalau kau sempurna kau takkan buat entry caci maki tu.kau mst takkan menjatuhkan maruah kaum perempuan.kau tak tau ke if kau buat entry mcm tu,org yg bukan islam,bukan melayu mentertawakan kite.sbb hijab,sbb tudung,kau nk memaki hamun wanita berhijab dlm entry kau.mmg tu blog kau,mmg suka hati kau nk taip apa,but org membaca.apa perasaan org yg membaca tu.i tak nk tegur isu tudung tu,sbb i tau i pun tak sempurna,tak bertudung litup.tak pakai tudung labuh,but IM TRYING. kite berubah dr hari ke hari.kite tak boleh nk perubahan secara drastik.sbb bile kite buat perubahan yg mendadak,ianya takkan lama,biar slowslow,tapi berterusan. ok bab yg kata pakai tudung cam ALIEN lah apa.alien tu apa?makluk asing.knp nk sama kan?tu hak mereka.dosa mereka biarkan ALLAH yg menilai.hanya Allah yg Maha Esa yg tau.even dh pakai tudung,just bg support.bukan menjatuhkkan dgn buat titik nipples kat breast piccy tu.hebat lah tu?bagus lah tu?malunya.malu lah tau x.


buat piccy cam tu,bagus lah?tak malu ke?if blogger ni lelaki yg menyamar jd perempuan. korg tgk lah mak korg,adik korg,nenek korg.same je.nobody perfect.TOLONG lah jd +ve sikit. tak pun i rasa kau ni sangap traffik kot kan.myb lah kan.nk trffik tinggi kan. siannya.
to yg bertudung mcm i,
i takkan give up.takkan sbb entry mcm ni kite nk bukak 
tudung pulak kan.biarkan lah mereka.even i tak bertudung labuh.
but sekurangkurang nya i berusaha utk berubah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

37 comments:

  1. bagus...blogger mcm nie sepatotnyer dibanned je...huhu...x patot tol..mmg ler blog die...tp kene la jage isu2 yg sensitif..bukan main buat je entry.....btol kate kak..mungkin die nak publisiti kowt....atau dia rasa lonely..xde bnde nak wat so die terpikir la bnde cmnie nak tarik perhatian org len.... :(

    ReplyDelete
  2. encek : betul tu.seday giler bc.ntah lah.

    ReplyDelete
  3. masing-masing ada buat silap. tak perlu la dia nak maki-maki sampai macam tu. Macam lah dia tu Tuhan nak tentukan orang masuk neraka or syurga. Eee aii. Tangan main sedap taip jeee. "kau pakai tudung bukan tutup aurat tapi tutup rambut" RAMBUT TU BUKAN AURAT KE? orang sekarang ni. macam-macam.

    ReplyDelete
  4. EYFA : tu lah.betul ke kata same je? i pon dh jd sakit otak dh ni.

    ReplyDelete
  5. dari segi pandangan org yg x blaja agame mmg die ckp cm2...tp yg penting walaopon kite pkai tdung tp pkai ketat....kite ty diri kite kite sendiri...kite nak pkai mcm nie smpai bile2 ke..ataopon kite nak brubah secara beransur-ansur...terpulang kpd individu tersebut la..hurmm..

    ReplyDelete
  6. thank kakak untuk info ni...T_T

    ReplyDelete
  7. besalah orang nie xpenah nk cari salah sendiri orang je salah...padahal yg die kutuk2 tu x dose ke??huish..pehal la..

    http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/pembubaran-bloglist-pandai-ke-aq.html

    jemput join bloglist

    ReplyDelete
  8. Ungkapan budak atas ini seolah-olah sedang memperlekehkan insan yang sedang berusaha mentaati perintah Allah (dalam bab tutup Aurat). adakah dia perasan bahawa dia sudah lebih baik berbanding insan yang menutup aurat tersebut apabila dia berani melafazkan ungkapan seperti itu, sedangkan dia sendiri membiarkan aurat dia terbuka?

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/04/dedah-aurat-alasan-yang-biasa-didengar.html

    ReplyDelete
  9. secara automaticnya ramai da datang keblognya dan traffik tinggi lak tu :)

    dia bangga sangat kot tak pakai tudung.. :(

    ReplyDelete
  10. takda mende laa isu macam budak tu buat.
    bodoh tak agak.
    dok hina orang pakai taudung, dia nabi ka?
    cehh.
    abaikan jer budak yg dok buat onar tu.
    budak baru nak up ler tu.
    hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  11. sape la punye keje kan..klau iya pon jgn smpai wat pic orng mcm tu kan..

    ReplyDelete
  12. ADEHHHH KES ape nie ?? huhuuh dunia oh dunia ..
    bertudung dengan niat .. kalau bertudung utk berfesyen itu yg di laknat .. kenapa x pandai membezakannya .. sedih nyaa lah hai huhu

    ReplyDelete
  13. sabar rara...meh kak pulak g sana...nk nambah sakit hatiku ini...hihi...

    ReplyDelete
  14. memang x patOt la maki2 mcm ni...nak nasihat pOng kena la ada tatasusilanya...sapa la dia nk tentukan syurga neraka org...tapi dari sudut positifnya kita amek sbg pengajaran dan labuhkan sket tudung kita...kalo dia seorg pmpn dan bley imagine boobs kita, bayangkan kalo laki lak yg imagine...sekadar pandangan...

    ReplyDelete
  15. ehhh teruknya blogger tuh.... kalau nak tegur pn biarlah dengan cara baek...ni dah kira memalukan tau....

    ReplyDelete
  16. haisshh..mcm2 perangai..kalau nk menegur pon cara biar lah berhemah..geram plak baca..

    ReplyDelete
  17. KITA RAMAI RAMAI ANGGAP BUDAK NI DH TERPESONG N GILER TFRAFFIK. TU JE LAH YG MAMPU.

    ReplyDelete
  18. dah baca post minah tue di blog dia.. x patut btul cakap mcm tue... klu nak nasihat pun xpayah la nak cakap kasar2.. dah la siap buat gmbr2 org mcm tue.. x baik btul... ustaz and ustazah pun x tegur mcm tue..

    ReplyDelete
  19. eiiii~ annoying gile pic yg die draw 2 ... mang memalukan kaum pompuan oke! huhU~~

    ReplyDelete
  20. "lps bc entri cik rara ni,akk pun laju2 pi terjah sana..akk bc entri dia..komen2 dia yg dkt seratus lebih tu..tk abis bc pun..entri2 lps2 dia ada la 4-5 entri akk selak2..akk rasa pompuan atau laki ni(kot2 dia menyamar)ada something wrong dalam jiwa dia..sbgai seorg pompuan dn ibu yg beragama islam akk sgt2 tk setuju dan marah dgn cara dia..mencarut marut caci maki org lain...."

    ReplyDelete
  21. mencemarkn imej blogger btuil ler...
    aduiyai..

    ReplyDelete
  22. sangap trafik tu..:p
    bodoh, patut sumpah jdi iblis jer..

    salam ziarah dari sahabat blogger..feel free to follow me back~

    ReplyDelete
  23. gile....sanggup wat mcm tue..



    jom singgah n follow belog fyna...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. bodoh giler manusia ni...



    otak ada tak nak pakai ka??aishhkk

    ReplyDelete
  25. giler traffik nie kak..sbub tue post yg pnas2..bajet bgus..

    ReplyDelete
  26. pemikiran yg sihat dri hati yg bersih ..tp nk dpt hati yg bersih kena la dri pmikiran yg sihat..
    jd Jangan pernah biarkan pendapat mereka yg bengong menjadi sebuah kenyataan dalam hidup anda. Ini hidup anda , bukan mereka.

    ReplyDelete
  27. patot u xyah backlink kt dia..lg tmbhkan traffic dia kan..hehe~

    erm to be honest, ai x rasa sentap and marah pn bila bc entry dia..haha..maybe ai terlalu positif kut bila membc..

    teguran dia mmg kasar and lg satu sbb dia pn free hair..tp ada point di situ..xguna pn nk bertekak dgn org yg keras kepala kan..so apa kata kita just buang yg keruh, amek yg jernih..

    peace! =)

    ReplyDelete
  28. huhuhu..isu panas nie boleh meletop page rara mcm nie..hehe..diorang nie kalau dh x de idea nak update blog baek sonyap je..

    ReplyDelete
  29. ada terjumpak jugak blog pompuan ni semalam

    astagfirullah!!! sanggup dia kata "see in hell". OMG. Mana akhlak dia?

    Allah pasti akan turunkan bala untuk orang mcm dia. Sama2 lah kita muhasabah diri semula

    ReplyDelete
  30. biasanye blogger yang gini
    belum habis berfikir lagi..
    dia fikir tak sampai setengah pun lagi lepas tu sibuk buat entry..
    hehehhe..
    budak2....

    ReplyDelete
  31. salam...isi yg dia cuba nak sampaikan tu betul..tp cara penyampaian dia tu maybe terlalu makian sgt..mungkin dia fikir org sekarang ni tgur lebut2 pon tak layan..so ckp terang2 lah baru semua bukak mata..buktinya komen dia beratus2 kot..hehe..rsnya kalau dia wat nasihat lembut2..blum tntu org nak baca petah lagi komen..then terpulang kpd persepsi masing2 kat entry tersebut..soory if pe yg sy komen nie x btol..:)

    ReplyDelete
  32. safura, oleh kerana lately teramat bizi terlampau, banyak berita tertinggal.. yg lain tu lantak di lah nak kata apa.. tapi dia sungguh berani untuk tulis "see u in hell".. dia tahu ke tak azab neraka tu cmne?

    subhanallah.. sedih sgt baca entry dia...

    ReplyDelete
  33. dikkkk jgn letak back link dia ..
    dia nak traffic je tuu
    seyesss .. akak dah agak ..
    tgk dia buat entry mcm tuu dah dekat 200 lebih comment ..
    meannsss dia nak traffic supaya mr nuff boleh bagi dia duitttt !! hahahahah ( ayat geram ! )

    ReplyDelete
  34. pompuan tu cam vavik je..
    ckp org..dia yg tak pakai tudung tu pe kes..
    tgk diri r..
    sakit jiwa punya pompuan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com