Image and video hosting by TinyPic

20 May 2011

GOSSIPINK : MAHLIGAI beckham 27JUTA sambut baby girl

dah lah hensomeeee,kayooosss,fofulaarrrrr.
mmg beckham ada pakej yg lengkap and posh amatamat bertuah lah kan,pemain bola sepak ni.sape yg tak kenal kan.
demi sorg puteri,beckham menyambut kelahirannya dgn mahligai 27JUTA,bapak kau hado! hehehe,papa aku pon tak do.

tapi Beckham and posh just sewa je dgn harga $60,000 sebulan,hah kire lah dlm duet mesia bape eh.then bgtau i taw.ehee. dan perlu tau,nilai semasa rumah ni adalah 27JUTA oke.fuhhh apa rasa eh duk dlm umah yg berjutajuta tu eh. sejukkkk je kot rasanya.jom tgk apa yg besh bout umah tu.





"Mahligai yang berada di Malibu ini mempunyai 7 bilik tidur, 9 bilik mandi, tingkap daripada lantai ke bumbung, dinding marmar, gim, kolam renang & sebuah taman tropikal.Beckham & Victoria amat teruja untuk menyambut kelahiran anak perempuan pertama setelah dikurniakan 3 anak lelaki iaitu, Brooklyn (11), Romeo (8), dan Cruz (5)"

mcm mana?teruja tak?nk umah cm ni tak?kalo i tak nak lah.besarbesar buat apa.sape nk duk.duk umah flat pon mlm mlm takut nk g kencing.ni pulak umah besar.

p/s : imagine cite panic room =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. mak aii. bilik mandi lg banyak dr bilik tido? ahaa. Perghh. dapat duduk rumah ni sehari pn jadi lah. mst heaven jek :D

    ReplyDelete
  2. wahhhh dasyat dasyattttt.. Mak Dara pon tak ado heheheehe

    ReplyDelete
  3. mak aii.. best nyee.. tapi tulaa.. akak ni penakut.. tak mungkin nak duk rumah besar cmtu..

    ReplyDelete
  4. emm..bertuahnya anak2 beckham..kita??urmm geleng2 angguk je hahaha..xpe2 rezeki dia...bek kita hidup simple2 je..kalau dah jadi selebriti,korek hidung pun x boleh secara terbuka heheh

    ReplyDelete
  5. boleh main bola kat dalam umah tu...

    ReplyDelete
  6. Gile kaye~tapi dah alang2, bek die beli jek terus kan rumah tu. tapi seyes ar, mmg kaye gile ar.

    ReplyDelete
  7. dah tak tau nak buat ape dgn duit..banyak sgt..

    ReplyDelete
  8. mak datuk !
    bapak lawa..harga pun lawa yee..

    ReplyDelete
  9. perghhh...pakcik kayo..bleyh la..

    ReplyDelete
  10. suke rumah besar..
    tpi kalo besar sgt xbest r..

    p/s : actually nak duduk rumah yg ader my family..kecik besar xkish janji heppi;)

    ReplyDelete
  11. mak ai giler babas punya besar umah.. duit da terlebih sangat.. xtau nak watpe dah kot heheh

    ReplyDelete
  12. suami kak nk belikan sebuah yg lebey kurang mcm ni last week...saje kak xnk...hihihihihihihihihi....

    ReplyDelete
  13. kalau ghumah camni jenuh pulak nak ngemasnya..kalau ada maid ok ah..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com