19 May 2011

GOSSIPINK : penjaga gol tu dh tunang

uiissshhhh dasattttttt! cik rara dh buat segmennn naaaa.yelah,
asal nak pukul 4 je i akan publish gossip kan.
oopppsss tempah neraka ni. ><"
tapi i tak buat fitnah taw.heee.tu cite betul n i amik dr sumber yg betul.teeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt!

sape tak kenal penjaga gol yg penah meletopppsss letoppppsss kebabom tu kan,masa malaysia menang giler giler tu,masa tu jugak gf dye pon meletoppsss letopppsss ngan blog nya,followers dye tibe tibe naik mendadak-dadak nokkksss,sampai tersedaksedak mak ni tgk followers dye.heee~dr yg tak kenal terus jadik kenal.

ritu i baca blog dye,dye dh di risik,then baru baru ni dh bertunang,syukur Alhamdullillah,moga kejinjang pelamin yek,
tapi i nk komen sket lah,hebakkk taw dorg ni tunang,siap buat inai ukirukir di tangan,then pelamin ala ala arab,mmg giler gempakkk,
hantaran nk tau apa?lappy APPLE tuuuuu,ko hado!
aku hado,tapi buah epal je lah.hehehe.makan sebijik,then abes.

then yg i terkejut berukkksss lagik nk tau apa,siap ada pengapit tu,siap dikipaskipas kan.heeebbbaakkkk mu ni.tunang pon ada pengapit eh,ngat kan kawen je ada pengapit.heee.rugi i tak mintak pengapit masa tunang ritu kan.teeeetttttttttttttttt!
ok lah,myb dorg nk buat kelainan kan.mmg lain sgt lah tu.jom layan piccy,i curik dr blog owner!opppsss.amik sket je.halal eh ><"
ada pengapit nyah.kau hado! =) 
arabian.nice.
pelamin arabian.nice jugak.

huaaaaa apple pink ><"

creative

18 comments:

aEn+aReaL=Ryan said...

selamat berbahagia kpd mereka :)

diana said...

lawanya hantaran..
siap ada mouse pink gitu..
hahhaha.
lappy ke kek tu??

kucarkacir said...

lawanyaaaaa elia..

UyaRayza said...

nie tunang ker kawen nie? hehehehe...meletups sangat siap tema arabian nieeee hehehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

waa...mcm nak bernikah yea..hehe

bunga said...

wahh..taniah tuk penjaga gol kelantan..ehhe

anismelon said...

bestnye..bile la na jg gf pemain bola nie..weee..(berangan xsudah..)..:p

Papa Mifz said...

x tahan...tunang pun grand yer....

Hanis MY said...

membalas kunjungan...wahhh hot ni hot...baru tahu ni...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat bertunang buat mereka.

sue. said...

waaaaaaaaaaaa

De'din said...

tahniah untuk mereka berdua !

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

congratez to them:) comelssssssssss arabian theme:)

Syuxer said...

perghhh...bestnya tema dia..emm elia ke nama dia?atau jejari runcing nama dia?

ASaDa RyutaRo said...

hoho.. tunang je dah super dahsyat camni. kawen nti lagi kebabom kot..

Miss Shikio said...

sempoi!!!!

jeles aih. ni yang macam nak kawen ja

gatai!! hahaha~

the girl next door said...

u!!mcm ade xkenaa jer..
**Oppsss mulut ai nie!xder insurans =p

EYFAalias said...

benci nyaaaa bila dapat tahu lelaki idaman eyfa dah tunang. cissss. rasa mcm nk bunuh diri. ahahhahahahaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...