Image and video hosting by TinyPic

19 May 2011

GOSSIPINK : penjaga gol tu dh tunang

uiissshhhh dasattttttt! cik rara dh buat segmennn naaaa.yelah,
asal nak pukul 4 je i akan publish gossip kan.
oopppsss tempah neraka ni. ><"
tapi i tak buat fitnah taw.heee.tu cite betul n i amik dr sumber yg betul.teeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt!

sape tak kenal penjaga gol yg penah meletopppsss letoppppsss kebabom tu kan,masa malaysia menang giler giler tu,masa tu jugak gf dye pon meletoppsss letopppsss ngan blog nya,followers dye tibe tibe naik mendadak-dadak nokkksss,sampai tersedaksedak mak ni tgk followers dye.heee~dr yg tak kenal terus jadik kenal.

ritu i baca blog dye,dye dh di risik,then baru baru ni dh bertunang,syukur Alhamdullillah,moga kejinjang pelamin yek,
tapi i nk komen sket lah,hebakkk taw dorg ni tunang,siap buat inai ukirukir di tangan,then pelamin ala ala arab,mmg giler gempakkk,
hantaran nk tau apa?lappy APPLE tuuuuu,ko hado!
aku hado,tapi buah epal je lah.hehehe.makan sebijik,then abes.

then yg i terkejut berukkksss lagik nk tau apa,siap ada pengapit tu,siap dikipaskipas kan.heeebbbaakkkk mu ni.tunang pon ada pengapit eh,ngat kan kawen je ada pengapit.heee.rugi i tak mintak pengapit masa tunang ritu kan.teeeetttttttttttttttt!
ok lah,myb dorg nk buat kelainan kan.mmg lain sgt lah tu.jom layan piccy,i curik dr blog owner!opppsss.amik sket je.halal eh ><"
ada pengapit nyah.kau hado! =) 
arabian.nice.
pelamin arabian.nice jugak.

huaaaaa apple pink ><"

creative
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. selamat berbahagia kpd mereka :)

    ReplyDelete
  2. lawanya hantaran..
    siap ada mouse pink gitu..
    hahhaha.
    lappy ke kek tu??

    ReplyDelete
  3. nie tunang ker kawen nie? hehehehe...meletups sangat siap tema arabian nieeee hehehehe

    ReplyDelete
  4. wahh..taniah tuk penjaga gol kelantan..ehhe

    ReplyDelete
  5. bestnye..bile la na jg gf pemain bola nie..weee..(berangan xsudah..)..:p

    ReplyDelete
  6. x tahan...tunang pun grand yer....

    ReplyDelete
  7. membalas kunjungan...wahhh hot ni hot...baru tahu ni...

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk mereka berdua !

    ReplyDelete
  9. congratez to them:) comelssssssssss arabian theme:)

    ReplyDelete
  10. perghhh...bestnya tema dia..emm elia ke nama dia?atau jejari runcing nama dia?

    ReplyDelete
  11. hoho.. tunang je dah super dahsyat camni. kawen nti lagi kebabom kot..

    ReplyDelete
  12. sempoi!!!!

    jeles aih. ni yang macam nak kawen ja

    gatai!! hahaha~

    ReplyDelete
  13. u!!mcm ade xkenaa jer..
    **Oppsss mulut ai nie!xder insurans =p

    ReplyDelete
  14. benci nyaaaa bila dapat tahu lelaki idaman eyfa dah tunang. cissss. rasa mcm nk bunuh diri. ahahhahahahaa.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com