04 May 2011

Gula Gula ni Manis ke Masin? ke PAHIT?



selalu kan kite dengar,rakyat malaysia ni cepat sgt terpengaruh.
huh,ni lah contohnya.ni lah.kat atas ni.contoh terbaik.
oke lah,fine lah if u oulssss nk tiru sgt korean kan.
boleh lah.tp knp kena pose maut,n pakai pakaian yg begitu rupe.
kalo wondergurl tu ok lah,sbb dorg mmg comelssss begitu,
dan jugak kite mmg kenal org korea comelssscomelssss.

but kite ni melayu,melayu tetap melayu walau mcm mana pon.
tetap makan sambal belacan cicah timun,tetap makan gulai tempoyak,tetap makan budu,tetap makan cencalok,tetap mkn kerabu daun salom,tetap mkn kerabu toge! ke oullsss ni tak makan?
apalah agaknya perasaan mak,bapa,atok,opah dorg ni  ile tgk dorg cm ni kan?hmmm wondering tol.

last words mcm biasalah.tepuk dada tanya selera eh =)

15 comments:

kucarkacir said...

cam mak cik2 je aku tgk diorg nie ==''
bajet peha lawo?
dah la beso cam kayu balak..
adoii..

Cik Aish said...

hmmm...ni nama nya gula gula gedik. haha.

dorang ni ntah la..spechles daa..tatau nak kata apa..

sarah mohamad said...

takde identiti letteww! hiks

rara pinkmafia said...

kucar-kan kan.kelakar dorg ni.

cik aish-aah.same lah kite..

sara-ada conflict identyty.

HonEyBuNNy said...

apa nak jadi la dengan mereka ne kan...

buat maloo ja...

Syuxer said...

emmm..men redah je seksi2 nih..meluat saya tengok..kesian mak ayah dorang..

Miecyber said...

Aduss...terseksa saya....

Zaman Kegemilangan Islam

ferra said...

NAPAK MCM SAKI BAKI PON ADA GAK DORANG NI KANNNN

Ayie said...

3 rasa la sis.. masam masam manis.. tapi kalau tak kene ''gula'' dia, nanti berubah jadi pahit.. HAHAHA

ASaDa RyutaRo said...

kepanasan kot.

rara pinkmafia said...

honey-ntah lah dear...

rara pinkmafia said...

syuxer-kan kan.sadis tol.xsegan ke.

mie-rara pon =)

ferra-saki baki?erk.

rara pinkmafia said...

ayie- aah kan.akk pon.dh kelat2 dh ni.

asada-myb lah kan. =)

mOoN said...

bajet comel le tuuu...

♥MiZz-siHa♥ said...

nie melayu ke??nape la nak ikut2 kan gaya mcm tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...