Image and video hosting by TinyPic

18 May 2011

HAFIZ AF main tolaktolak pulak


"Hafiz AF7 diperkatakan telah menolak jatuh seorang floor manager sebuah program talk show di tangga sehingga terkehel kaki disebabkan Adira. Apa yang kami dengar, floor manager, berjantina wanita itu telah menganggu Adira dan menyebabkan Hafiz hilang sabar.
Insiden ini menyebabkan wanita tersebut tidak dapat melaksanakan tugasnya.
Imbas kembali, B*Pop pernah melaporkan bahawa Adira mempunyai hubungan sejenis dengan seorang tomboi, yang dikenali sebagai Zack, juga bekerja sebagai floor manager. Walau bagaimanapun, Adira menafikan dakwaan hubungan songsang tersebut. Kami tidak menuduh, cuma mengaitkan insiden tolak menolak ini dengan gosip pengkid yang pernah melanda Adira sebelum ini."

opppppsssss pas ni mst ada yg komen,rara gossip lajuuuu.hee~ tambah ag cik heels kite ni.dye mesti bengang bile gossip baru je i dh publish.nk buat cane babe,i keje mmg mengadap pc,sambil upload video ke web RTM kesayangan i ni,sambilsambil tu,i layan lah gossip. teeeetttt.
balik kpd gossip diatas,huh!syg betul hafiz ni kt adira eh,sampai main tolaktolak org sbb nk pertahankan gf dye.bukan nk ckp apa lah,nama tgh naik,bile kua cite mcm ni,mcm tak besh lak,lagik pon,baru je bercinta,bukan wife,nanti kalau putus mcm mana.to hafiz,i ttp suke vokal tu,pandaipandai lah jaga diri ye nakkkk.
p/s : syg anak ditangan-tangankan,syg GF,mari tolak org.heeee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. maybe floor manager cuba buat x senonoh kat adira tak..i suka lagu hafiz..awan nano..

    p/s; tq sudi jenguk i td ya..i folo u jugakk

    ReplyDelete
  2. tu baru hero..
    orang perempuan memang nak cari lelaki yang
    boleh jadi pelindung
    hehehhe...

    ReplyDelete
  3. amboih... sakan sungguh Hafiz ni noh.

    sayang kekasih lah katakan heheh~

    ReplyDelete
  4. main tolak2 iya, sbb pompuan , kalau laki tadi adalah kes tumbuk sampai lebab.

    ReplyDelete
  5. Ni mesti baca tweet Rody ni. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. ala... dh berpunya ke adira ni? ish! melepas.. haha..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com