18 May 2011

HAFIZ AF main tolaktolak pulak


"Hafiz AF7 diperkatakan telah menolak jatuh seorang floor manager sebuah program talk show di tangga sehingga terkehel kaki disebabkan Adira. Apa yang kami dengar, floor manager, berjantina wanita itu telah menganggu Adira dan menyebabkan Hafiz hilang sabar.
Insiden ini menyebabkan wanita tersebut tidak dapat melaksanakan tugasnya.
Imbas kembali, B*Pop pernah melaporkan bahawa Adira mempunyai hubungan sejenis dengan seorang tomboi, yang dikenali sebagai Zack, juga bekerja sebagai floor manager. Walau bagaimanapun, Adira menafikan dakwaan hubungan songsang tersebut. Kami tidak menuduh, cuma mengaitkan insiden tolak menolak ini dengan gosip pengkid yang pernah melanda Adira sebelum ini."

opppppsssss pas ni mst ada yg komen,rara gossip lajuuuu.hee~ tambah ag cik heels kite ni.dye mesti bengang bile gossip baru je i dh publish.nk buat cane babe,i keje mmg mengadap pc,sambil upload video ke web RTM kesayangan i ni,sambilsambil tu,i layan lah gossip. teeeetttt.
balik kpd gossip diatas,huh!syg betul hafiz ni kt adira eh,sampai main tolaktolak org sbb nk pertahankan gf dye.bukan nk ckp apa lah,nama tgh naik,bile kua cite mcm ni,mcm tak besh lak,lagik pon,baru je bercinta,bukan wife,nanti kalau putus mcm mana.to hafiz,i ttp suke vokal tu,pandaipandai lah jaga diri ye nakkkk.
p/s : syg anak ditangan-tangankan,syg GF,mari tolak org.heeee~

8 comments:

kucarkacir said...

laju je bab gosip..haha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

maybe floor manager cuba buat x senonoh kat adira tak..i suka lagu hafiz..awan nano..

p/s; tq sudi jenguk i td ya..i folo u jugakk

diana said...

tu baru hero..
orang perempuan memang nak cari lelaki yang
boleh jadi pelindung
hehehhe...

Miss Shikio said...

amboih... sakan sungguh Hafiz ni noh.

sayang kekasih lah katakan heheh~

kiz said...

hebat hebat..

Mamachia said...

main tolak2 iya, sbb pompuan , kalau laki tadi adalah kes tumbuk sampai lebab.

Nailah Azman said...

Ni mesti baca tweet Rody ni. Hehehe.

Solihin Zubir said...

ala... dh berpunya ke adira ni? ish! melepas.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...