Image and video hosting by TinyPic

18 May 2011

HARI JURUTEKNIK ELEKTRONIK xde ke?

soalan ni diajukan kat i oleh officemate i.biasa lah,budak yg konon comeelsss tp tak comelss pun.tny soalan pun soalan yg kononkonon comelsss,hahahaha.sorry ainul.


tapi betul jugak apa yg budak tak comels ni kata,knp ada hari guru,hari buruh,hari bapa,hari ibu,hari wesak,
hari juruteknik tak de ke?


hari engineering ke,kan best.agak berbangga jugak lah kalau ada,leh org bagi hadiah ipad ke,pc ke,lappy ke,paling koman dpt hard disk pon jd lah.hehehe.jgn bg test pen lak,test pen boleh bli kat kt kedai 5hengget je.muahahaha.

seorang juruteknik yg berjaya merefill kaler printer nya =)
takpelah kan.nanti biarlah i usulkan perkara ni kat PM,
i pun rasanya nk g jumpa dye sok pagie.kepada sesiapa juruteknik diluarsana,yg setuju dgn rancangan i ni.sila lah usulkan pada sy ye.
sile ambik cop ketua kampung skali sbg sokongan eh.hehehe.
kalau hari juruteknik ni di approve,kite buat jamuan kt ikea k,makan meatball.chilll~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. hahahaa. bukan main lain nak jumpa PM :p

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/blogspot-makin-pelik-bin-ajaib.html

    ReplyDelete
  2. hahaha memang patut kena ada hari juruteknik kan..jasa dorang pun besar gak kan..

    ReplyDelete
  3. hahahahh ciannn dia ..
    ok2 akak bagi kat rara :))
    senyum sikitttttttttttttttttt ...

    rara jom joint GA senang sgt2 :)
    http://iedaimmi2.blogspot.com/2011/05/sepatu-merah-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. hye safura hehehe..i'm safura and also taken ee engineering..kebetulan sgt hehehe

    ReplyDelete
  5. hari pekebun macam saye tak de ka??hahahaha

    ReplyDelete
  6. saya sokong usul itu dan mencadangkan usul di tutup.

    tapi kan ke PM tak ada kat Malaysia masa ni?.

    ReplyDelete
  7. huehuehue......naseb baik hr JURURAWAT ade.....;P

    ReplyDelete
  8. haha..amboi ciap nak jumpa PM tu..

    ReplyDelete
  9. wah nak gak sambut hari juruteknik..hehe

    ReplyDelete
  10. usulkn sekali utk hari bagi
    hari pembantu tadbir sedunia erk! :)

    ReplyDelete
  11. tweet la najib tgk apa katanye..hehe

    salam kenal dr papa mifz..:)

    ReplyDelete
  12. nnt semua lak nak ada harinya..
    hari yang mencuakan tak de ke? hehe

    ReplyDelete
  13. nk buat hari juruwang...juru audit..juru ukur..juru gali..dan semua juru..pastu hari2 cuti..yes!

    ReplyDelete
  14. nak jugak makan meatball..
    dapat gatal2 lagi baru tau..
    hahhaah

    ReplyDelete
  15. hamboilahhh nak jugak ye..org2 yg flexible macam akak ni camne...nak jugak..semua kerja boleh buat tau..hehehe

    ReplyDelete
  16. itulaa kan.. kalau ada hari macam tu, bestlah..

    ReplyDelete
  17. ai juruteknik jugak!!
    Juruteknik Ukur Bahan~~

    kite smua mmg byak berjasa!!! **nada serius =]**

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com