18 May 2011

HARI JURUTEKNIK ELEKTRONIK xde ke?

soalan ni diajukan kat i oleh officemate i.biasa lah,budak yg konon comeelsss tp tak comelss pun.tny soalan pun soalan yg kononkonon comelsss,hahahaha.sorry ainul.


tapi betul jugak apa yg budak tak comels ni kata,knp ada hari guru,hari buruh,hari bapa,hari ibu,hari wesak,
hari juruteknik tak de ke?


hari engineering ke,kan best.agak berbangga jugak lah kalau ada,leh org bagi hadiah ipad ke,pc ke,lappy ke,paling koman dpt hard disk pon jd lah.hehehe.jgn bg test pen lak,test pen boleh bli kat kt kedai 5hengget je.muahahaha.

seorang juruteknik yg berjaya merefill kaler printer nya =)
takpelah kan.nanti biarlah i usulkan perkara ni kat PM,
i pun rasanya nk g jumpa dye sok pagie.kepada sesiapa juruteknik diluarsana,yg setuju dgn rancangan i ni.sila lah usulkan pada sy ye.
sile ambik cop ketua kampung skali sbg sokongan eh.hehehe.
kalau hari juruteknik ni di approve,kite buat jamuan kt ikea k,makan meatball.chilll~

19 comments:

EYFAalias said...

hahahaa. bukan main lain nak jumpa PM :p

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/blogspot-makin-pelik-bin-ajaib.html

Syuxer said...

hahaha memang patut kena ada hari juruteknik kan..jasa dorang pun besar gak kan..

ieda said...

hahahahh ciannn dia ..
ok2 akak bagi kat rara :))
senyum sikitttttttttttttttttt ...

rara jom joint GA senang sgt2 :)
http://iedaimmi2.blogspot.com/2011/05/sepatu-merah-1st-giveaway.html

Muhammad Burn said...

slmt hari juruteknik. hehe...

UyaRayza said...

hye safura hehehe..i'm safura and also taken ee engineering..kebetulan sgt hehehe

budak kampung said...

hari pekebun macam saye tak de ka??hahahaha

al-lavendari said...

saya sokong usul itu dan mencadangkan usul di tutup.

tapi kan ke PM tak ada kat Malaysia masa ni?.

Hafizaradi said...

huehuehue......naseb baik hr JURURAWAT ade.....;P

bunga said...

haha..amboi ciap nak jumpa PM tu..

lizz said...

wah nak gak sambut hari juruteknik..hehe

*Miss Syahnia* said...

usulkn sekali utk hari bagi
hari pembantu tadbir sedunia erk! :)

aQmaYussof said...

sangat setujuuuu~ ;)

Papa Mifz said...

tweet la najib tgk apa katanye..hehe

salam kenal dr papa mifz..:)

ArulchelseA said...

nnt semua lak nak ada harinya..
hari yang mencuakan tak de ke? hehe

soooooour said...

nk buat hari juruwang...juru audit..juru ukur..juru gali..dan semua juru..pastu hari2 cuti..yes!

diana said...

nak jugak makan meatball..
dapat gatal2 lagi baru tau..
hahhaah

risa said...

hamboilahhh nak jugak ye..org2 yg flexible macam akak ni camne...nak jugak..semua kerja boleh buat tau..hehehe

Farah Shamsudin said...

itulaa kan.. kalau ada hari macam tu, bestlah..

the girl next door said...

ai juruteknik jugak!!
Juruteknik Ukur Bahan~~

kite smua mmg byak berjasa!!! **nada serius =]**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...