17 May 2011

IKEA fall in love

memandang kan rini cuti,so i and my gurls g jenjalan.
ke tempat yg paling teringin i nk g.heeee.IKEA.kalau tunggu syg,
anak 5 blum tentu syg nk g.heee.opppsss termengata syg lak.
Im soorryyyy "amir version" kikiki.

kami gerak agak pagi tp xpagi sgt lah.sbb smpt 
lunch dulu sblm g,sampai sana pun 11 lbh,
but dye punya jammed dlm tu.sabo jelah.nasib kami lucky td.
dapat jugak parking,pas kami park tepi tu.sume ikut park.heee.

dpt je park trus masuk dlm.muahahaha padan muke korg tak dpt 
parking lagik.bluwekkkssss,masuk dlm ikea tu,i agak teruja gak sbb brgbrg dye sgt cantek,rasa nk bli sume.kalau dh gaji mmg i
cekau sume brg,nasib tak gaji lagik,but even tgh bulan pun ramai
gak org dtg shopping,tapi sume pakai credit card.ish hantu credit card ni.salah guna boleh bankrup kot.tu sbb tak nak apply.
tambah lagik org mcm i ni,kalau nampak je sume nak.

kat sana brgbrg dye sgt lahhhh haihhhh tak tau nk ckp mcm mana.
design,colour sume kena ngan taste i,mybe kena jugak dgn taste sume org.even brg dye mahal,but sgt kualiti kot,to me takde lah mahal sgt.ok lah,reasonable lah.kat sana i dh cop katil,
and lampu dinding,sgt comels.nanti syg balik,nk PAKSA syg g sana.
hahahahhaha padan muka syg.

afta dah abes jalan kat atas,kami g makan.huaaaaa saat
yg i tunggutunggu.awalawal i dh cop nk try meatball.
then i want daim cake.sgt sedap ok that daim cake,but 
i rasa kalau makan sorg tak abes kot.sbb muak n manis.
i amik meat ball 5ketul,TAPI tu pun tak abes,muak kot.
mcm mana lah dorg boleh habeskan yg 10 ketul tu.
mulamula i tamak gak,nk amik 10,but memandangkan adikadik
ipar i tak makan meat ball,i amik 5 je.heeee.nafsu kan,
kalau ikut mmg membazir,adik ipar i mkn chicken wing,
mushroom soup,nugget and manyak lah,heee.tamak tak?
kami ok lagik.kalau tgk org lain lagik manyak taw.ngeeee.
afta dh mkn mkn,dh kenyangkenyang sampai muak.turun bawak pulak,tmpt lampulampu,toys,ishish,sgt menggoda.siap budakbudak tu main mcm rumah sendiri lak,masalah nya mak bapak pun join.
nasib kami tak join skali,kalau tak,skng pun tak balik ag kot. =)

oklah,cukup lah ikea episode utk kali ni.pas ni kite g lagik eh,
makan meat ball,tak leh g tiaptiap minggu,sbb muak lah mkn tiaptiap minggu,and sape yg nk makan 10 ketul pastikan perut anda betulbetul lapar eh,kalau x sgt membazir.10ketul=10rm
sape yg tak g lagi ikea.g cepat.beshhhhhhh~

p/s : bagi yg bwk anakanak tu sila ikat anak anda di pingang eh,
tak de lah anak hilang,kalau hilang mulalah nk meroyan.sabo jelah.

4 comments:

kucarkacir said...

mknana kat ikea mmg superb..haha

EYFAalias said...

DAIM CAKE terbaik :)

Siti Hanizah Sahar said...

suke jugak meatball ni..
slalu amik yg 10 ketul..
cake die pergh...sedap giler!!

Farahanis Waheda said...

tak pernah rasa pun lagi ):

tunggu kak pora bawak lah hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...