Image and video hosting by TinyPic

17 May 2011

Jasmin Hamid,can't wear skirt anymore.

memandai je i ni kan,jap g kena gam blog i ni baru tau,
yelah,mcm mana nk pakai,kalau kesan parut melecur kat kaki
dye tu meninggal kan kesan yg teruk kan.mst malu kn nk pakai.

Jasmin dikata kan terkena curahan tong air panas bile tong air panas tu terbalik n terkena kaki dye,kaki dye yg paling teruk kena. 2 2 belah pulak tu.eeeiiii ngerinya.even kite yg terkena kopi panas pun menjerit,ni pulak bile kena setong.giler kau.sakit kot.



hmm hopefully dye cepat sembuh,tulah,Allah marah pakai seksi sgt.
oppppssssssssss terlebay sudah!

"Bayangkan, doktor terpaksa menyiat kulit di bahagian lecuran itu keran takut jika ia menggelembung"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. amboi rara..cepat je kalo gosip artis ni.haha

    ReplyDelete
  2. tu la..suka dedahkan sangat pehe yang tak seberapa nak gebu tu..

    ReplyDelete
  3. huiiii...dahsyatnye...tk pe lah..lepas ni tk de la kain tk cukup..nk tutup parut

    ReplyDelete
  4. huhu..lebih pantas dari paparazi..

    ReplyDelete
  5. @ArulchelseAopppsss yelah kot kan.teeeeeeeeeeeettttttttt.

    ReplyDelete
  6. huishhh! seram lah tgk

    huhuh~ bala-bala

    ReplyDelete
  7. errr...takutnya tengOk...ala...nanti dia bOh bio oil banyak hilang la...hehehehe

    ReplyDelete
  8. pergh..sakitnyaa...moga die cpt smbuh n pakai tutup2 dah pasni

    ReplyDelete
  9. huhu, ade jugak hikmahnya kan..

    ReplyDelete
  10. mungkin tu petanda dia dah tak payah nak pakai skirt...ye tak? hehe..

    http://amirabdaziz.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. ada hikmahnya disitu.. tp artis byk duit mcm2 dorang blh buat

    ReplyDelete
  12. baru tau berit anie.kesian..tp bagus jugaklah..pasnie sahih tutup aurat.haha..

    ReplyDelete
  13. itu baru Allah nk tunjuk kat dunia...
    smoga bg pengajaran la kt dia..

    ReplyDelete
  14. buat baik dibals jahat..buat jahat??=,=??

    ReplyDelete
  15. kesian jasmin..tp mungkin ada hikmah kan..sbb lps ni malu dah nk pakai singkat..

    ReplyDelete
  16. kesian jasmin..tp mungkin ada hikmahnya kan..lps ni tak pakai singkat dah sbb malu..

    ReplyDelete
  17. haa...tajuk tu sama mcm komen kak masa terjumpa cerita ni se bw...

    ReplyDelete
  18. yg tutup tu confirm masuk surga..~
    yg tutup tu semua perbuatan diterima tuhan~ tahniah !! ;)

    ReplyDelete
  19. @ecah
    yer yer, betol tu.. yey, ada orang pandai... hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com