17 May 2011

Jasmin Hamid,can't wear skirt anymore.

memandai je i ni kan,jap g kena gam blog i ni baru tau,
yelah,mcm mana nk pakai,kalau kesan parut melecur kat kaki
dye tu meninggal kan kesan yg teruk kan.mst malu kn nk pakai.

Jasmin dikata kan terkena curahan tong air panas bile tong air panas tu terbalik n terkena kaki dye,kaki dye yg paling teruk kena. 2 2 belah pulak tu.eeeiiii ngerinya.even kite yg terkena kopi panas pun menjerit,ni pulak bile kena setong.giler kau.sakit kot.



hmm hopefully dye cepat sembuh,tulah,Allah marah pakai seksi sgt.
oppppssssssssss terlebay sudah!

"Bayangkan, doktor terpaksa menyiat kulit di bahagian lecuran itu keran takut jika ia menggelembung"

29 comments:

ayleencutegirl said...

amboi rara..cepat je kalo gosip artis ni.haha

Syazwan said...

tu la..suka dedahkan sangat pehe yang tak seberapa nak gebu tu..

:D said...

dasattt la u ni dek :P

ArulchelseA said...

huiiii...dahsyatnye...tk pe lah..lepas ni tk de la kain tk cukup..nk tutup parut

kiz said...

huhu..lebih pantas dari paparazi..

rara pinkmafia said...

@ayleencutegirlayleenn.u noe me kan.hehehe

rara pinkmafia said...

@Syazwanoopppsss maybe lah kan,ehehhe

rara pinkmafia said...

@:Dheeeeeeeeeee.knp sy lak?hehehe

rara pinkmafia said...

@ArulchelseAopppsss yelah kot kan.teeeeeeeeeeeettttttttt.

Miss Shikio said...

huishhh! seram lah tgk

huhuh~ bala-bala

rara pinkmafia said...

@kizmama razzi lah.hahaha

rara pinkmafia said...

@Miss Shikiobala bala.sya ada seminar ni.hehhee

mOon jOhari said...

errr...takutnya tengOk...ala...nanti dia bOh bio oil banyak hilang la...hehehehe

kucarkacir said...

akibat memakai seksi..

alexa yussida said...

pergh..sakitnyaa...moga die cpt smbuh n pakai tutup2 dah pasni

aq islam said...

sengsare giler...

fatien ! said...

huhu, ade jugak hikmahnya kan..

Meera Aziz said...

mungkin tu petanda dia dah tak payah nak pakai skirt...ye tak? hehe..

http://amirabdaziz.blogspot.com

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada hikmahnya disitu.. tp artis byk duit mcm2 dorang blh buat

Puan Kutu said...

baru tau berit anie.kesian..tp bagus jugaklah..pasnie sahih tutup aurat.haha..

Solihin Zubir said...

itu baru Allah nk tunjuk kat dunia...
smoga bg pengajaran la kt dia..

soooooour said...

buat baik dibals jahat..buat jahat??=,=??

TinaSofea said...

BETUL XD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kesian jasmin..tp mungkin ada hikmah kan..sbb lps ni malu dah nk pakai singkat..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kesian jasmin..tp mungkin ada hikmahnya kan..lps ni tak pakai singkat dah sbb malu..

LindaRahim said...

haa...tajuk tu sama mcm komen kak masa terjumpa cerita ni se bw...

ecah said...

yg tutup tu confirm masuk surga..~
yg tutup tu semua perbuatan diterima tuhan~ tahniah !! ;)

nishiyanisha said...

UUUUUU. SAKIT SAKITTTT

fauzi said...

@ecah
yer yer, betol tu.. yey, ada orang pandai... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...