10 May 2011

Kelab Dangdut Rimba

 "terletak agak tersembunyi dengan lokasinya hampir dua kilometer dari jalan utama menjadi tumpuan bukan saja golongan muda tetapi juga warga emas untuk berdangdut di bawah cahaya lampu samar-samar"

actually kat ipoh pon bersepahsepah kedai mcm ni.
banyak je kedai ada karaoke n lagulagu dangdut.
penah gak tgk wargawarga emas ni berjoget lambak,
terkinjakinja mcm cacing kepanasan.i sbg org mude ni
haih,malu giler kot tgk.kgdkdg kite tgk bukan apa,
sbb sonok tgk gelagat dorg.dorg lagik suke bile org tgk.
lagi INUL lah geleknya.malu kan.dah ada anak
cucu,but bergelekgelek ag,D.A.Z kan.
(dunia akhir zaman)
apa kata korg balik,bc yasin,duk depan tv.
layan cucu cucu lagik bagus.haih.
sabo jelah.
INGAT.........

note tercicir : bengang giler mlm td tak dpt update & BW sbb beruk beng tertinggal kat opis =(

2 comments:

EYFAalias said...

wah. yeke ? kat kg eyfa xde nampak plak bende2 mcm ni. hehee

btw, i'm follow your blog. Ada masa jemput singgah sini ya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

♥MiZz-siHa♥ said...

ye ke kat ipoh ade dangdut cam nie??hehehe..
xpenah nmpk la..klau blik kmpng xpenah nmpk la plka..kekeke..nak gak try ygk warga2 emas yg terkinja2 tu...heeheheheh...xmalu kan dgn cucu2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...