12 May 2011

KL jerebu

jerebu ke jelebu eh.hee~actually mcm keliru antara dua tu.
pagie ni lagik teruk jerebu,but dh tak panas sgt dh,
mlm td dh boleh tidur dgn agak nyenyak lah.
tu yg malassss je nk mangun pg td.tp bile kua umah
nampak mcm mendungggggg je.adehhhh.
tak semangat tol pg pg khamis ni.

tapi dh semangat balik dh sbb esok i cuti.yeay.
tak sabar nk g apply cuti jap lagik =)

apa berita arini?i pon tak tau sbb tak selak ag paper on9.
fuyohhh selak paper on9 tu,dasat.sejak berblog ni,i suke
bc paper.ngee~yelah nk cr idea or bahan nk update,but 
bagus jugak,sekurgkurg nya i tau hal dunia.ceewahhh.
kalau dulu,slow giler,amik tau hal gossip je.bagus kan blog ni.

but perkara yg sempat i tau pg ni ialah :
ISLAM ADALAH AGAMA RASMI NEGARA
ye!islam adalah AGAMA rasmi,tolong lah,
biarkan lah ia kekal.apalah maknaya malaysia kalau islam
bukan lagik agama rasmi.i tak tau lah apa nk jd pas ni if
agama rasmi negara pun boleh dipersoalkan. =(

"Datuk Seri Najib Razak menegaskan semua pihak perlu menerima hakikat bahawa Islam adalah agama rasmi negara seperti termaktub dalam Perlembagaan dan tidak boleh diubah dalam apa juga keadaan. "

4 comments:

Never Ending of Art said...

setuju sgt dengan perenggan last tue.....

CutieIntan said...

hurmmm....agree sesangat perenggan last tu..tak faham la kenapa masih lagi orang nak mempertikaikan benda ni

♥MiZz-siHa♥ said...

btl tu...ape pon islam adalah agaa rasmi negara..sape yg ,enentang ptt buang daerah je..hahha..suka2 je kau kan..kehkehkeh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hurmm tp sedih gak.ramai gadis islam kluar dr islam sejak akhir2 ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...