19 May 2011

klik comment box,keluar advertisement

sape yg penah jadi cm ni?ce cite ce cite.
i pagi pagi mmg semangat nk BW (bukan bmw tapi blog walking)
bile dh baca tu,i mmg suke nk komen,biarlah apa pun org nk ckp,biarlah org kata sume blog ada komen i,i pedulik apa,heee.
*sape yg tak suke i komen blog korg sila bgtau eh.
akan tetapi,yg i bengang tu bile pagipagi lagik,dh hepyhepy BW,nak komen,i klik lah kat comment box,then pc i mcm hang,sbb apa taw,sbb dye pop out dgn iklan skali,haih~ ni dh main tipu ni,ni kire mcm sape yg klik kat comment box tu,org akan klik iklan dorg skali,
mana aci ni,ni dh kire mcm korg main tipu ni,i mmg akan tinggal kan blog tu tanpa komen pape,terSENTAP trus rasa,
trus effect mood i nk BW kat blog lain.
sadis nya,jgn lah main tipu mcm ni,tak suke lah.biarlah kite klik iklan korg dgn ikhlas hati.jgn buat cm tu,buat org tak nak singgah je.i mmg dh black list dh blog mana yg buat cm ni,mmg i takkan singgah dh,kalau singgah pun i takkan komen.sorry babe! 
your fault.

10 comments:

ArulchelseA said...

baru kena td...

CutieIntan said...

haa saper bagi rara marah tu..meh nak babap dia sat

msredcheesecake said...

CIK RARA,

SELALU GAK KENA...MSRED WAT TAK TAU JE...HEHEE....KADANG2 KALU MOOD BAIK KOMEN GAK...KLAU MOOD X BAIK...BABAI.

LindaRahim said...

hihi...baru balek dr belog yg bila klik perkataan shoutbox kuar iklan...2 3 kali kak klik sbb ingat tersalah klik ke...sah2 dah sedekah 5 6 ribu hengget kat dia...ngee...

diana said...

meh link dia..
akak pun tak nak pi la blog tu..
tapi setakat ni semua kat bloglist akak,
semuanya ok2..

ieda said...

uikk ada mcm tu pulak .. huhu mcm2 hal kan dik

lizz said...

tu la...agak2 lakan nak bt cam tu kan....

kucarkacir said...

ade jugak org yang buat mcm tu..ish ish ish..

@ dramatic @ said...

ehh..blog akak ke..?
isyhhh..takde rasanya..kan..kan..

p/s : kalo ada, bgth la..akak pun x tahu benda2 mcm ni kalo jd..seingat-ingat tak de plak sengaja setup cam tu..kalo otomatik x tahu la plak.. =)

EYFAalias said...

eyfa pn dah banyak kali terkena macam tu. huhu. sabar jela.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...