Image and video hosting by TinyPic

16 May 2011

KOMENNNNN je.tapi baca xpon

sape yg suke komen without baca dulu entry???heee.
sory eh sape yg terasa tu =) tapi setakat ni kat blog
i,rasanya ok je komenkomen sume blogger.
bukan apa,kadang kadang bile i bW,nk komen entry,
kite terbaca jugak lah komenkomen org sebelumnya.
tapiiiiiiiiiiiiiiiii,yg peliknya,knp komen tu lari jauh sgt ngan entry
tu,contohnya kita ckp kite dh mkn nasi,but org tu komen,
"ohhhh cantek baju awak tu"
hah lebih kurg mcm tu lah kan.

td pun masa bW,ada 1 entry blogger ni kata,rs xsihat.
mualmual je,then ada lah hinthint lain,but blogger tu tak kata
pun dye ada isi,but tibetibe komen kt bwh tu
"jaga kandungan baikbaik eh"
i bc balik 2 3 kali,i tak nampak pun kata blogger
tu kata dye dh preggy,dye just kata dye mual.
hmm tulah,tak baca lagik isi entry,
main komen je.kalo takde org notice takpelahkan.
but bile ada org notice malu lah.

i pon suke gak komen x baca,buttttt if entry tu berbelitbelit
and bahasanya susah nk faham,but i akan amik
main point or ulasan or pendapat i,so 
komen tu tak de lah larik jauh sgt kan.
so sblm moralnya,membaca lah sblm komen.
heee~banyak kali jugak i pasan mcm ni.
mcm blog cik aish,kadangkadang dye mesti mention,
BACA DULU SBLM KOMEN.
hehehehe terbaeklah cik aish.chill~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. huhuhu..bgs2 peringatan yg baek tuk blogger2..ehee..

    ReplyDelete
  2. hahaha...kdg2 kalau pnjang baca separuh
    rasa2 paham bru komen...hehe

    ReplyDelete
  3. oh rara! i luv u lah buat entry psl nih. ^_^ selalu gak kne. it's like...diorg bc title je...then tgk gamba. pastu komen. komen die...either unrelated...or komen bende yg kite dh tulis dlm entry td. frust tau rs if org komen camtu. huhuhu

    ReplyDelete
  4. kalau dni... entry2 berbelit2 dni tak komen terus sebab baca pon pening... pastu nak komen tatau nak komen ape hehe...


    p/s: maybe yang komen kata jaga kandungan baik2 tu kawan rapat dia kot tahu dia pegnen.. hik3.

    ReplyDelete
  5. setuju :)
    adakalanya kalau panjang2 nie org x suke baca sampai abis .. nak menghabiskan bukan blog kite je yg mereka nak terjah kan .. soo utk elakkan dari blogger atau kawan2 rasa bosan ngan entry kita .. kita juga digalakkan membuat entry yg kemas , ringkas dan x berbelit2 .. ekekek

    baru lah sesuai dgn ayat BACA DULU BARU KOMEN .. bukan BELUM BACA DAH RASA NGANTUK ! ekekek :))

    ReplyDelete
  6. kekadang tu ada la sekali dua terbuat begitu..hahahah

    ReplyDelete
  7. @syaz@rozeltheheheheh kan kan.peringatan untuk semua gak =)termasuk saye.

    ReplyDelete
  8. yg atas sekali plg tak logik...kdg2 diorg copy paste kot...mls nk baca entry punya pasal...hehe

    ReplyDelete
  9. @ArulchelseAheheheheh aah,kalo salah topik kan dh malu....kalau rara malu sgt kot.

    ReplyDelete
  10. @Squarecut Ringaah mmg pon.rara sllu baca mcm ni sis.lain,totally lain sgt2.sabo jelah.kalo ye pun nk komen.bc lah sikit.tak de lah lain sgt.

    ReplyDelete
  11. @Ardini Humairaheheeheh myb lah dini.but tak nmpak pun mcm kwn dye.dye komen 2 3 ketul ayat je. =)

    ReplyDelete
  12. @ieda
    betu tu kakak,tu sbb rara pun tak suke sgt buat entry pjg.sbb bukan sume suke baca.bia ringkat n mudah paham. =) sbb kite sendiri tak suke bc ayat yg meleret2 dan pjg2 kan. =)

    ReplyDelete
  13. @CutieIntanheheheh hah intan.kan dh kantoi.hehehe

    ReplyDelete
  14. fyna pon ada org penah komen mcm tu..fyna tulis tajuk nasik ayam hangit..padahal dekat entry xdpt masak nasik ayam..komen semuanye cakap lain kali masak betol2 jgn bagi hangit =.=

    ReplyDelete
  15. mungkin komen tu nak bergurau pasal kandungan. dah cun sangat, mual-mual. hahaha..

    dalam hal komen tak baca ni, payah gak nak cakap. kadang ada orang hanya nak tunjuk dia ada kat situ kepada tuan blog. tinggal jejak, so nanti tuan blog boleh menjejak semula.

    ReplyDelete
  16. hahaha~ Betul kan. Kita tulis lain, ada yang tulis awak comey lah. Teettt! lari topik. hampeh tul

    ehem2... kalau ada entry yang Shikio x phm, Shikio akan tgk komen blogger lain so dpt lah paham main point entry tu hahahha~

    ReplyDelete
  17. hahahaha..KANTOI..tak per len kali baca habis..kahkahkah

    ReplyDelete
  18. @fynaeheheheh rara paham apa yg fina rasa tu...rara penah sllu terbaca =)

    ReplyDelete
  19. @ASaDa RyutaRoaah betul tu.rara kalo ada org yg tinggal komen lebih kurg je mmg rara tak g balik blog dye =)

    ReplyDelete
  20. @Miss Shikioaah betul2.same lah ngan rara.kalau dh tak paham sgt.tg komen2 yg related.but kalau komen kat atas pon tak baca gak.so naye lah.hehehe

    ReplyDelete
  21. hehehe..memang ada ekk org yg camtu..

    nk letak komen pun kena kreatif ekk...hukk hukk.. ;)

    p/s : paling x boleh blah bila ada yg baca tajuk je lepas tu letak komen "nape jadi cam tu...?" laaaa..kalo baca entrie smpai habis tentu dpt jawapan..sah la dia x baca pun..cisssss...

    ReplyDelete
  22. tu la ..
    baca tergopoh gapah..
    nak cepat je..
    main komen je la..
    lawak betul depa ni..
    nak kejar traffic punye pasal la tu..

    ReplyDelete
  23. btol ..~ kesimpulan yer.. baca dulu yerp.. baru komen.. hehe

    ReplyDelete
  24. huhu btol2 penah bc komen org y larik jauh dr isi entry..best entry u.peringatan utk blogger :)

    1st time drop kt cni n follow u :)

    ReplyDelete
  25. @@ dramatic @hahahaha betul2...sllu sgt jumpa.sakit hati btol. =)

    ReplyDelete
  26. @dianabtol2.kalau entry best.tak kemana traffic tu.ada je...

    ReplyDelete
  27. @Cik Emieaah,peringatan.n peringatan jugak kepada penulis,namau buat entry berbelit2.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com