Image and video hosting by TinyPic

23 May 2011

kuda PINK



i pon addict jugak ngan pink,tapi tak lah se"addict" selena ni sampai nk warnakan kuda ni ke kaler pink.sian kuda tu tak pasal pasal jadik kaler pink,dh lah kuda tu tak leh cakap,
kalo lah kuda tu leh cakap mst kuda tu kata, 
"ko gila apa selena,aku kuda jantan,buat lah kaler lain"
*kuda ni melayu k,ckp melayu.haaaaaa abaikan

"Pink berang dengan tindakan Selena Gomez yang mewarnakan badan seekor kuda putih kepada warna merah jambu untuk penggambaran klip video lagu I Love You Like A Love di Pantai Malibu.
Dalam klip video tersebut, kuda yang dicat merah jambu itu menemani kekasih Justin Bieber itu berjalan di tepi pantai."
"Pink tidak berpuas hati dengan Selena yang tidak prihatin dengan kuda tersebut dan berkata Selena seorang yang tidak berperikemanusiaan"
"If there are any animal activists around Malibu—at Leo Cabrillo State Beach, there are horses being painted for a stupid music video. Shame."

kan dh kena marah ngan akkkkkkk pink 
tapi selena ke yg mintak kaler kan kuda tu,kalau pihak produksi yg kaler kan cane lak?tak pasalpasal dye jadik mangsa,tapi yg paling kesian kat kuda tu lah kan,tak pasal pasal je.haih~

ayat biasa.MACAMmacam OMPUTEH ni kan.chill.
p/s : tak yah cari video ni kat youtube,takde dahhhh.
selena mmg comelssss my i suke kot! MAK oke~

patut lah pink marah sgt.

sekali pandang sweet jugak teeeetttttttttttttttttttttttttttttttt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. KESIAN KUDA TU TAK PASAL2 JADI MANGSA...KESIAN KUDA TU..MACAM LA SALENA ni...

    ReplyDelete
  2. kesiannya kuda tuuuuuuuuuu!
    muka pun toya jeeeeeeeeee! Hahaha.

    ReplyDelete
  3. gila kejam..isk2..x patut2..haiwan pun perasaan gak..aish.kalau dorang ada akal..mampus dikerjakan selena tuh..

    ReplyDelete
  4. mangsa keadaan kuda tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. kecian kuda tue.. lagipun pink dia x cantik.. nampak fake..

    ReplyDelete
  6. suke selena..hehe. tp betul jgk..maybe jgk bab colour2 kuda tu pihak production yg buat kn.

    ReplyDelete
  7. trolll!!! hahaha... muke kene legend. hati kene cute.

    ReplyDelete
  8. trolll!!! hahaha... muke kene legend hati kene kiut mcm selena gomez.

    ReplyDelete
  9. kesian kuda tu.
    pencabulan hak asasi kuda.
    alololo.
    =)

    ReplyDelete
  10. kuda warna putih dah cukup cantik dah..
    kalau akak jadi kuda tu akak bagi tapak kaki je kat pompuan ni..

    ReplyDelete
  11. x pasal2 kuda tuh jadi bahan warna...kenapa x kat badan dia jer sapu warna pink tuh...hehe

    ReplyDelete
  12. lorrrrrr...
    walaupun mama peminat pink juga..
    tp idoklah sampai camni...hik2..
    sian kude tu..

    ReplyDelete
  13. comel jugak kuda pink.hee..nak tunggang sambil pakai baju pink.wah msti omel!

    ReplyDelete
  14. tue r pasal...baru nak tnye btul2 ker kaler pink or dicat kan..rupe2nyyer kene cat..ciannyer

    ReplyDelete
  15. suka suka dia je nak kaler pink. sian la kuda tu. iskk

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com