Image and video hosting by TinyPic

10 May 2011

LAKSA POLO

okeh,jom lupa kan entry lepas pasal blogger yg giler traffik tu.
sape yg terlepas,still nk view,SINI eh.
now kite cite pasal makan.sape suke mkn LAKSA.
giler tak suke laksa.mst lah suke kan.just tunang i 
je tak makan laksa,dye kate kalo mkn,
xbleh blah sbb rasa mcm ada benda lembiklembik dlm mulut.
huuuuuaaaa kelakar kan.mulamula i tau syg tak mkn laksa.
i gelak gilergiler sbb pelik,ada gak yg tak makan.
kalau yg tak mkn ikan tu ok lah kan.boleh dimaafkan.
ni sbb tak tahan rasa lembiklembik kt dlm mulut.tapi 
skng ni i tgh melatih dye mkn laksa,harap berjaya. =)
jahatnya i kan.ritu sampai je ipoh,papa i amik kt 
station bus,then papa kata. "ra nk blanje papa mkn laksa ke?"
i tak tau sama ada tu pertanyaan atau permintaan.heee~
papa mmg pandai buat lawak kan.

then i kata "jommm kalo laksa ok je"
secara otomatik nya papa membelok ke polo.knp?
sbb nya kalau u oulsss sume dtg epoh,jgn lupa singgah
padang polo.kt sini mmg LAKSA heaven la kan.
kalau g sana,boleh joggingjongging,then leh bwk anakanak
mainmain kat playground dye,lapa lak leh mkn laksa,
ada kopok lekor & mcmmcm lagik lah.

sape tak suke mkn laksa,mmg rugi sgtsgt oke!
heee~ abaikan piccy di atas sbb tu piccy teruja dpt
makan laksa epoh.laksa KL tak sedap =) chill~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. mak aii. sedapnya makan. mintak sikittt :p
    btw, laksa kat kl memang ta sedap sgt pn. tp kalau makan mak kite buat laksa johor. perghh. sedapnyaaa :D

    ReplyDelete
  2. wee ~ Tia suka . lagi pekat kuah lagi sedap ;)

    ReplyDelete
  3. lapo plak tngk rara makan laksa..dh tengah lapo nie..hehe~

    ReplyDelete
  4. suka laksa jugak!!!

    serius lapa gila skarang ni

    hahahah~

    ReplyDelete
  5. sedap ke laksa kat c2 kak??kdai yang ane sdap tue..bole sye try t..hehehe

    ReplyDelete
  6. aduhai sejak pregnant ni akak memang tak blh tgk org makan laksa on the spot selera tu dtg. br minggu lepas akak masak laksa, melantak sorang2 2 hari. Hubby bkn tak makan tp krg makan sbb dia x minat ikan. akak abiskan sebungkus laksa dlm masa 2 hr sorang2 dik.. tak ke pelahap. ni tgk pic makan laksa terus rasa nak makan laksa.

    ReplyDelete
  7. amboi sedapnya mkn laksa..mintak sikit..hehe :)

    ReplyDelete
  8. laksa kat perak dengan kedah akak paling suka la..
    tak macam laksa kat penang..
    memang tak boleh telan..
    lain macam rasanya..
    sebab dia bubuh sardin tin tu yang tak best..
    kuah pun cair je.
    rasa ajinomoto yang banyak..
    kat penang ni akak nak makan laksa tak pernah beli.mesti buat sendiri..

    ReplyDelete
  9. kat padang polo tuh ade laksa sedap ek..nnt saya blk perak nak cuba jugak laa!!

    ReplyDelete
  10. akak suke laksa pineng .. sbb dia laksa asam kan huhhu dah lama x makan nie :)

    ReplyDelete
  11. wahhh daa r tgh lapar nie..btw suke sgt laksa..suke giler..uhuhu..

    ReplyDelete
  12. arghhh.. baru semalam t'ingat zaman lepak kat Padang Polo tu..
    huhuhuu.. dolu2 klu tension sanggup gi polo even pukul 3 pagi pun. skg klu tension nk gi mana????
    dammm... sangat rinduuuuuu nk lepak kat POLO.. =(

    ReplyDelete
  13. rara, td nina keluar terus beli laksa tau tgk cikrara ni duk post entri ni! saboo jelaaa! menguji jiwa betul!

    hah lagi satu,suka tgk muka cikrara yg ala arabian gitu! muacks!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com