Image and video hosting by TinyPic

20 May 2011

MAHARAJALAWAK : R2 masuk balik.

ini mesti perkara yg paling besh bg peminat R2,R2 masuk balik.yeay.sgt besh,habis lah,i rasa lagik sengit lah ML ni,jambu pon dh makin hebat,sepah pon dasyat giler,masuk pulak R2,selalu nya dlm  reality show ni,kalau masuk balik mst akan menang,tapi tak mungkit kot,sbb JOZAN sgt kuat pengaruhnya,but perlu di ingat JAMBU undiannya mmg dh makin tinggi nampaknya tiaptiap minggu.so kita tunggu dan lihat jelah sape yg jadi maharaja oke!

i pon yg pasti dh tak tau nk pilih yg mana yg besh ni.tapi mmg rasa jambu besh lah.jozan pon kureng lah minggu ni.dh mcm lost pulak.tak rasa nk lawak pon.haih~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. i tk tgok pun..tk de warna.. nk ambik mahal..huhu.. tnggu youtube je la..(ayat mcm sedih la plak)..hehehe.. tq utk info..
    bg i R2 memang ptt msuk blik dn tk ptt kluar ari tu..amir yg ptt kluar awal..hehehe..

    *eh apa aku cakap i i ni..cuak aku..hehehe

    ReplyDelete
  2. aish tk tgk td sbb kuar..emmm tp sian kan nabil..tu la..merosot...so skng aish sokong jambu ngn jozan! hehe r2 pun best

    ReplyDelete
  3. haaa ?

    R2 masuk balik ?

    huhuuhu
    ngarut -.-"

    nak tgok lah jp lagi kat utube :)

    ReplyDelete
  4. Salam~

    rash minat nabil.. huhuhu.. tp nabil lg lost sgt2 skang ni.. hope nabil dpt cr idea yg best cm dolu2 ms rajalawak ^^

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tgu episod akhir..

    ReplyDelete
  6. OHH TIDAK.YAN SUKA JOZAN JGAK T_T

    ReplyDelete
  7. malm tadi tertengok masa makan kat kedai nasi lemak Opah..hahahaha gelak jugak aku..:D

    ReplyDelete
  8. Yihaaa!!!Ini peminat R2 datang!!! Suka sangat tengok R2 terutama abang dia yg kelakar tu!!!Untung jadi orang rumah dia kan?

    ReplyDelete
  9. R2 best kot . nasib diorang masuk balik . patut amir kuwa awal2 . wat sakit hati je tengok die .haha

    ReplyDelete
  10. x minat sgt R2..yg tgh best skang JAMBU..Jozan maintain..tp Nabil mcm kurenglah..dah kering idea kot ha..

    ReplyDelete
  11. nasib baik bukan amir yg masuk..kih3

    ReplyDelete
  12. umah eyfa xde astro warna. sob sob. selalu tgk kat utube. itu pn xtgk suma. just tgk nabil, sepah and jozan aje. yg lain xlayan. huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com