20 May 2011

MAHARAJALAWAK : R2 masuk balik.

ini mesti perkara yg paling besh bg peminat R2,R2 masuk balik.yeay.sgt besh,habis lah,i rasa lagik sengit lah ML ni,jambu pon dh makin hebat,sepah pon dasyat giler,masuk pulak R2,selalu nya dlm  reality show ni,kalau masuk balik mst akan menang,tapi tak mungkit kot,sbb JOZAN sgt kuat pengaruhnya,but perlu di ingat JAMBU undiannya mmg dh makin tinggi nampaknya tiaptiap minggu.so kita tunggu dan lihat jelah sape yg jadi maharaja oke!

i pon yg pasti dh tak tau nk pilih yg mana yg besh ni.tapi mmg rasa jambu besh lah.jozan pon kureng lah minggu ni.dh mcm lost pulak.tak rasa nk lawak pon.haih~

14 comments:

ArulchelseA said...

i tk tgok pun..tk de warna.. nk ambik mahal..huhu.. tnggu youtube je la..(ayat mcm sedih la plak)..hehehe.. tq utk info..
bg i R2 memang ptt msuk blik dn tk ptt kluar ari tu..amir yg ptt kluar awal..hehehe..

*eh apa aku cakap i i ni..cuak aku..hehehe

Cik Aish said...

aish tk tgk td sbb kuar..emmm tp sian kan nabil..tu la..merosot...so skng aish sokong jambu ngn jozan! hehe r2 pun best

no_answer said...

haaa ?

R2 masuk balik ?

huhuuhu
ngarut -.-"

nak tgok lah jp lagi kat utube :)

Rash said...

Salam~

rash minat nabil.. huhuhu.. tp nabil lg lost sgt2 skang ni.. hope nabil dpt cr idea yg best cm dolu2 ms rajalawak ^^

Sal Saari said...

tak sabar nak tgu episod akhir..

Izyan Masri said...

OHH TIDAK.YAN SUKA JOZAN JGAK T_T

ABU said...

malm tadi tertengok masa makan kat kedai nasi lemak Opah..hahahaha gelak jugak aku..:D

Scarlett O'Hara said...

Yihaaa!!!Ini peminat R2 datang!!! Suka sangat tengok R2 terutama abang dia yg kelakar tu!!!Untung jadi orang rumah dia kan?

LindaRahim said...

suke nabil...

Jer ... said...

R2 best kot . nasib diorang masuk balik . patut amir kuwa awal2 . wat sakit hati je tengok die .haha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x minat sgt R2..yg tgh best skang JAMBU..Jozan maintain..tp Nabil mcm kurenglah..dah kering idea kot ha..

Liyana Zahim said...

Abei epit da nmpk tue ler..

cerita-gadis-ini said...

nasib baik bukan amir yg masuk..kih3

EYFAalias said...

umah eyfa xde astro warna. sob sob. selalu tgk kat utube. itu pn xtgk suma. just tgk nabil, sepah and jozan aje. yg lain xlayan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...