11 May 2011

mari ping blog ke FB

entry ni khas untuk LIA.
heee.sory lia lambat sgt buat tutorial ni.bz lah buat 5S.
oke rini org tunjuk kat lia cr nk post entry ke FB,
but org rasa lagik senang if lia buat like button.oke gak,
but if button ni ada twitter sume bagai,banyak sket.
1st : go to design
2nd : klik edir kt box BLOG POST tu

3rd : then bile dh klik akan pop out mcm piccy ni
4th : lia tick je kat show share button
then DONE!
senang je kan.heeee~
try eh.t if tak jd gtau eh =)

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

atau join networkedblogs tu dia memang autoping entri setiap kali kita update blog.

diana said...

akak jarang2 ping blog kat facebook..
malas punye pasal..
hahhaha

rara pinkmafia said...

@lekatlekitgurlakk,dh buat.tp tak reti sgt gak =)

rara pinkmafia said...

@dianahehehhe akk takpe.dh ada followers sendiri.besh je.

ArulchelseA said...

tq utk info ni..

shafmechy said...

oh..senangnya..x perasan lak ada..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...