Image and video hosting by TinyPic

11 May 2011

mari ping blog ke FB

entry ni khas untuk LIA.
heee.sory lia lambat sgt buat tutorial ni.bz lah buat 5S.
oke rini org tunjuk kat lia cr nk post entry ke FB,
but org rasa lagik senang if lia buat like button.oke gak,
but if button ni ada twitter sume bagai,banyak sket.
1st : go to design
2nd : klik edir kt box BLOG POST tu

3rd : then bile dh klik akan pop out mcm piccy ni
4th : lia tick je kat show share button
then DONE!
senang je kan.heeee~
try eh.t if tak jd gtau eh =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. atau join networkedblogs tu dia memang autoping entri setiap kali kita update blog.

    ReplyDelete
  2. akak jarang2 ping blog kat facebook..
    malas punye pasal..
    hahhaha

    ReplyDelete
  3. @dianahehehhe akk takpe.dh ada followers sendiri.besh je.

    ReplyDelete
  4. oh..senangnya..x perasan lak ada..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com