16 May 2011

MARIAH CAREY ambil Dadah & Alkohol di hospital

p/s : sedihsedih jugak,but gossip tetap gossip.ouch!


baru je lahirkan anak 30april,Mariah Carey dikatakan 
amik dadah and alkohol.wtfishhhhh.tak berpantang ke dorg ni.
tulah artis luar negara ni kan.pelik pelik,dorg ni tak menyusukan
anak ke?siap amik dadah and alkohol lagik.nt anak tu mintak alkohol pulak,bukan mintak susu.cane?sape nk jawap?
owh agak berisi =)
kalau org melayu,bile pas beranak je,jgn kata alkohol,
air gas pun tak boleh,buah buahan pun bukan buah sebarangan
yg boleh mkn,nasi pun tak boleh mkn manyak.ni dorg x.
ich,tapi badan dorg ni sihat je eh.pelik i tgk.
kalo org kite ni,even muda muda makan jamu bagai,
tapi bile tua mst nampak lah tua nya.sakit pun mcmmcm dtg,
tapi knp omputih ni ttp cantek even dh tua.cun melecun.
mybe dorg suntik manyak kot kan,tak leh nak same kan kite
ngan dorg.hmm tapi yg paling tak boleh blah,
org melayu,bile dlm pantang mesti kena sanggul tinggiiii,
then cacak paku kat sanggul tu,alasannya tak nk kasik angin,
n paku tu nk lindung ibuibu ni dr terkena gangguan luar.
heee.zaman i pantang nanti mak i buat cm ni lagik ke kt i eh =)
heeee.chilll~ 


p/s : dh boleh kawal diri.tak nanges dh =)

Bagaimanapun, suami Mariah, Nick Cannon membuat penjelasan bahawa isterinya tidak mungkin mengambil alkohol dan dadah lebih-lebih lagi di hospital.

14 comments:

bunga said...

ehh biar betik..mmg pelik diorang tu..entah pe pe entah..

mOon jOhari said...

depa mana reti pantang2 ni...tengOk alignment dah banyak lari 2...t***k ja maintain...hehehehe

man yusoef said...

cacak PAKU?? serius baru tau...tak pernah dgr plak pantang mcm tu...huhu

Miss Shikio said...

org mlayu ni mmg bnyk pantang larangnya

hehehe~

kadang2 bila tgk spupu yang lepas branak, kecian pon ada. ini x boleh, itu x boleh hahah~ sabo jew lah

YanaMIB said...

err tujuan berpantang ni bkn utk nmpk kurus je lah dik..isk isk..org barat tu boleh buat plastik surgery...org kita slim secara semulajadi..lgpun berpantang dpt kuatkan rahim dan dalaman wanita...utk kepuasan suami jugak...haha awk dah kawen sok paham la fungsi berpantang ni yeh =)

rara pinkmafia said...

@bungabukan pelik saje.dh smpai merepek2 dh tu.

rara pinkmafia said...

@mOon jOharioppppsss oppssss teeeetttt 18sx tu.hehheeheh aah kan.dorg maintain tu je.lain nan hado!

rara pinkmafia said...

@man yusoefaah.dulu penah tgk my mom cacak paku kat sanggul.bukan yg kecik2 tu,but bapak paku yg pnjng tu taw.

rara pinkmafia said...

@Miss Shikioaah kan kan.tapi tak pe.tu untuk kesihantan kite jugak.nt dh tua tal lah teruk sgt. =) walau pon dh anak 5,mst bdn cm anak dara. =)

rara pinkmafia said...

@YanaMIBhehehehe yeke.tu lah.naif tul rara ni kan.bukan tau pun.dh kawen nt baru kelam kabut nk amik tau =)

ieda said...

huuh mereka nie pantang x der dlm diary ..
kalau nak cantik cucuk dan operate jeww
peliknya mereka hidup lama kan uuhuh

semua kemahuan dari allah .. dia maha mengetahui apa sahaja ciptaannya ..
minta dijauhkan

kiz said...

berpantang itu penting... my wife 44 hari pantang..mcm2 tak bleh buat ,makan ,minum..

kucarkacir said...

barat mana la tahu pantang2 ni..

armouris said...

info tentang dadah di SIHAT SELALU - Faktor Penyalahgunaan dan Ketagihan Dadah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...