Image and video hosting by TinyPic

16 May 2011

MARIAH CAREY ambil Dadah & Alkohol di hospital

p/s : sedihsedih jugak,but gossip tetap gossip.ouch!


baru je lahirkan anak 30april,Mariah Carey dikatakan 
amik dadah and alkohol.wtfishhhhh.tak berpantang ke dorg ni.
tulah artis luar negara ni kan.pelik pelik,dorg ni tak menyusukan
anak ke?siap amik dadah and alkohol lagik.nt anak tu mintak alkohol pulak,bukan mintak susu.cane?sape nk jawap?
owh agak berisi =)
kalau org melayu,bile pas beranak je,jgn kata alkohol,
air gas pun tak boleh,buah buahan pun bukan buah sebarangan
yg boleh mkn,nasi pun tak boleh mkn manyak.ni dorg x.
ich,tapi badan dorg ni sihat je eh.pelik i tgk.
kalo org kite ni,even muda muda makan jamu bagai,
tapi bile tua mst nampak lah tua nya.sakit pun mcmmcm dtg,
tapi knp omputih ni ttp cantek even dh tua.cun melecun.
mybe dorg suntik manyak kot kan,tak leh nak same kan kite
ngan dorg.hmm tapi yg paling tak boleh blah,
org melayu,bile dlm pantang mesti kena sanggul tinggiiii,
then cacak paku kat sanggul tu,alasannya tak nk kasik angin,
n paku tu nk lindung ibuibu ni dr terkena gangguan luar.
heee.zaman i pantang nanti mak i buat cm ni lagik ke kt i eh =)
heeee.chilll~ 


p/s : dh boleh kawal diri.tak nanges dh =)

Bagaimanapun, suami Mariah, Nick Cannon membuat penjelasan bahawa isterinya tidak mungkin mengambil alkohol dan dadah lebih-lebih lagi di hospital.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. ehh biar betik..mmg pelik diorang tu..entah pe pe entah..

    ReplyDelete
  2. depa mana reti pantang2 ni...tengOk alignment dah banyak lari 2...t***k ja maintain...hehehehe

    ReplyDelete
  3. cacak PAKU?? serius baru tau...tak pernah dgr plak pantang mcm tu...huhu

    ReplyDelete
  4. org mlayu ni mmg bnyk pantang larangnya

    hehehe~

    kadang2 bila tgk spupu yang lepas branak, kecian pon ada. ini x boleh, itu x boleh hahah~ sabo jew lah

    ReplyDelete
  5. err tujuan berpantang ni bkn utk nmpk kurus je lah dik..isk isk..org barat tu boleh buat plastik surgery...org kita slim secara semulajadi..lgpun berpantang dpt kuatkan rahim dan dalaman wanita...utk kepuasan suami jugak...haha awk dah kawen sok paham la fungsi berpantang ni yeh =)

    ReplyDelete
  6. @bungabukan pelik saje.dh smpai merepek2 dh tu.

    ReplyDelete
  7. @mOon jOharioppppsss oppssss teeeetttt 18sx tu.hehheeheh aah kan.dorg maintain tu je.lain nan hado!

    ReplyDelete
  8. @man yusoefaah.dulu penah tgk my mom cacak paku kat sanggul.bukan yg kecik2 tu,but bapak paku yg pnjng tu taw.

    ReplyDelete
  9. @Miss Shikioaah kan kan.tapi tak pe.tu untuk kesihantan kite jugak.nt dh tua tal lah teruk sgt. =) walau pon dh anak 5,mst bdn cm anak dara. =)

    ReplyDelete
  10. @YanaMIBhehehehe yeke.tu lah.naif tul rara ni kan.bukan tau pun.dh kawen nt baru kelam kabut nk amik tau =)

    ReplyDelete
  11. huuh mereka nie pantang x der dlm diary ..
    kalau nak cantik cucuk dan operate jeww
    peliknya mereka hidup lama kan uuhuh

    semua kemahuan dari allah .. dia maha mengetahui apa sahaja ciptaannya ..
    minta dijauhkan

    ReplyDelete
  12. berpantang itu penting... my wife 44 hari pantang..mcm2 tak bleh buat ,makan ,minum..

    ReplyDelete
  13. barat mana la tahu pantang2 ni..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com