23 May 2011

meatVAVIball : grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! bak kata nabil kalau marah skng ni tak payah taip, "AKU MARAH NI" just taip grrrrrrrrr! org dh tau kite ngah marah,heeee.kan kan.tapi i mmg tgh marah ni,start tau kes ni sabtu lepas tak silap.rini makin melampaulampau lak kes ni.

sape tak tau kes yg kata meatball IKEA tu kan.


knp lah sblm i g makan 
meatVAVIball tu korg tak trace benda ni,
lepas cite i g ikea last two week dlm entry NI dan i telah memasukkan 4KETOL meatball dlm perut i now baru nk kua cite yg meatball tu tak halal.haih~WTFishhhhh.

apakah status kandungan daging dlm badan i neh.nasib 2 3 hari ni badan i mengeluarkan harta karut dalam perut ni dgn banyak sekali,but kandungan meatball tu tak tau lah keluar ke x.
*nk muntah oke masa tau tu!

ohhhhh tidak!i rasa nk jolok anak tekak tatkala dorg kecohkecoh pasal meatVAVIball tu,knp knp knp.masa i g sana,seyes pekerja kebanyakannya melayu,ada lah cina seketul dua.but kalau betul lah ada babi dlm meatball tu,apa status melayuMELAYU islam yg kerje kat situ?apa dorg tak tau?apa dorg tak makan.cm ne lak manusia yg telah sumbat berpuluhpuluh ketol meatball dlm badan dorg.arrrhhhhh.tekanan sudah!

mulamula mcD,kopitiam,now IKEA lak,haih.PM dh ishtihar negara kite negara islam,dan jgn pertikaikan lagik,tapi knp bendabenda cm ni senang nya terjadi.knp?dan ramai jugak i tgk melayu yg mkn meatball tu.huh! JAWAPANNYA sape yg buat tu.korg TANGGUNG lah DOSA! huh marah ni.tak mo chill~
nk tgk lagik yg ada kandugan haram ni.sini

p/s : secret recipe pon dh terjebak jugak secretVAVIcake.jgn pas ni big apple pon terkena jugak dh lah.mmg aku bako mall tu.
p/s : nk makan cheese kek yg tak diragui,g lah order kat bro curly & k.cik@ella ni.heeee~ 

6 comments:

tieykah said...

ewwww~mkn yg vavi punya.

xrela i.+_+

LindaRahim said...

sabar rara...kena tanya org2 yg pandai ni mcmmana nk buat bila dah tertelan benda cam tu...nanti kak update entri fasal ball2 yg org melayu buat...mmg susah nk dpt kat tmpt lain...kat kg kak je ada...

mOon jOhari said...

samak je perOt tuh...minum ayaQtanah + 7kali air bersih...

big apple mcm dh pernah dengaQ lama dulu berkaitan dengan kes ni

EYFAalias said...

wah. eyfa baru tahu pasal ni. dah berabad meatball tu baru skrg nk ckp xhalal? Er... tapi kalau KITA TAK TAHU. tak apa. tak berdosa. hehe

qellissa said...

setau i yg ikea tu ditutup coz hotdog dia dikatakan mengandungi Babi..yg meatball tu tak pulak..so sbb tu ikea tutup restoran dia sebab nak samak ke hapa ntah..semlm baru g sana nak mkn meatball ikea tu..tp hampa...=(

titiNYET said...

akak ! adakah sebab ni foodcourt ikea tutup tu ? geramm gile !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...