31 May 2011

nak jugak PALAROID

wow besh nyaaaaaaaaaa.ritu i terbaca belog YUYU Zulaika yg dpt adiah palaroid ni.harga nya 600rm tuuuuu.
dulu maybe takde yg pandang palaroid ni,but skang ni dh naik baik palaroid ni.i suke lah.dulu masa tgk cite mr.Bean,slalu lah tgk palaroid ni.dye kan suke bwk palaroid dye.then snap pic sendiri.
hehehe kelakar lah mr.Bean tu.

tgk palaroid hello kitty ni.nice kan.rasanya kalo i nk bli tunang i marah x?ritu masa gedikgedik nk DSLR dh dapat dh.ni tak abes guna ada Dslr tu,dh nak palaroid pulak dh.heee.mengada kau ni.

takpe lah.kalau syg tak nk bg.nt i kumpul lah duet sendiri bli.
*ayat simpati.*buat mimik muka skali lah.heeee.
ala 600rm jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.boleh je 
simpan duet.2 bulan ag dpt lah kot pakai.kalau x,
melopong lah.pakai je lah D5000 tu.jgn mengada.heee.

25 comments:

UyaRayza said...

comel kn kamera nie hehe..suke jugak

syaz@rozelt said...

cutenye..tgkap gambar gune palaroid nie canteq x?hehe

meaw said...

polaroid hello kitty tu sweet gila kot ! aippppp,dslr tu meh la sedekah kat kita,kita tade dslr lagi :P

Ardini Humaira said...

dni pon nak jugak :D

cik panadol said...

syok la kalo ade org yg sudi nk bagi huhu~

minat gak palaroid tu...skrg kompuis samada nk amik palaroid dulu atau lomo kamera....dua2 menarik!

Jijahh @ f.k said...

gheee dah ada camera yg tak abis abis kodak tu .. kira ok la dik non ...
yg ni best gak .. tambah lagik yg hello kitty tu ... PINK gitu ... tapi kalo abis kertas gambar dia tu .. nak kena beli lagik .. dah tak boley tangkap gambar dahh ..
satu agi .. takde negatif aaa ... tak syiokk .. tak boleh nak print bebesar gambar .. hehehe ...

leya said...

comel palaroid ni...i nk grab 1 gak..sme2 la kte mngumpul ye...hehe ;p

Nailah Azman said...

I like also!
Tapi sini dah murahlah.
Around rm200 dah boleh dapat! ;)

JohnJosh said...

dulu zaman skolah ade la sibuk2 nak palaroid ni.. haha.. pasal kalo amek gmbar awek. mcm sweet je. kan? tp skrang. kalo bwk palaroid ni esp lelaki. takut kene baling je ngan slr. LOL!

♥MiZz-siHa♥ said...

palaroid nie amik gambar trs kuar tu eah??hehehe..xtau le plak..hahaha

Cik Kamoo said...

yes! dah pop up...senang sket akk nk komen.

Bestnya dah ada DSLR!!

kiz said...

nak juga nak juga..jgn kumpul rm600 je..tolong kumpul rm1200..beli 2 ye..

Ini Kisah Tia said...

ha ahhh . Tia dah baca haritu dekat blog yuyu . jeles . nak jugak . huhu ;)

Hanis Azla said...

bestnya kamera tu.. akak pun dari dulu terigin nak tangkap gambat guna kamera polaroid tu.. nampak mcm best sgt.. he..he..

PinkLuscious said...

yep2..best2.. beli la rara. nanti leh nompang2. ekekke

ABU said...

makin pemes la kamera mcm ni..nak jugak 10 bijik..:D

Ati Masrif said...

wow...

comel2nya ...sesuai le
untuk anak dara mcm kamu ..hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! rasenyer dslr lg oke kowt dprd ni :p

diana said...

cute nya..
tapi akak lebih memilih dslr..
heeee...:p

ieda said...

g semua dah makin canggih palaroid .. maroid semua ade .. akak dah sampai x pandai nak pilih tuu yg tetibe beli D90 tuu huhu

HonEyBuNNy said...

jom2 kita kumpul duit...hehe

ila pun nak jugak..huwawaw

Ejat said...

cantik and design pn unik..:)

.:shura shushi:. said...

u!!dah wishlist ai mmg nak palaroid
tp!!!
=[

Papa Mifz said...

wah menarik jer kamera nih...hadiah kat anak buah pun bagus nih...tapi rm600...gulp...

eLLa said...

best nyer...nak jugak....saye pown minat polaroid nie..xpe2..kite kumpul duit erk..beli camera nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...