Image and video hosting by TinyPic

31 May 2011

nak jugak PALAROID

wow besh nyaaaaaaaaaa.ritu i terbaca belog YUYU Zulaika yg dpt adiah palaroid ni.harga nya 600rm tuuuuu.
dulu maybe takde yg pandang palaroid ni,but skang ni dh naik baik palaroid ni.i suke lah.dulu masa tgk cite mr.Bean,slalu lah tgk palaroid ni.dye kan suke bwk palaroid dye.then snap pic sendiri.
hehehe kelakar lah mr.Bean tu.

tgk palaroid hello kitty ni.nice kan.rasanya kalo i nk bli tunang i marah x?ritu masa gedikgedik nk DSLR dh dapat dh.ni tak abes guna ada Dslr tu,dh nak palaroid pulak dh.heee.mengada kau ni.

takpe lah.kalau syg tak nk bg.nt i kumpul lah duet sendiri bli.
*ayat simpati.*buat mimik muka skali lah.heeee.
ala 600rm jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.boleh je 
simpan duet.2 bulan ag dpt lah kot pakai.kalau x,
melopong lah.pakai je lah D5000 tu.jgn mengada.heee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. comel kn kamera nie hehe..suke jugak

    ReplyDelete
  2. cutenye..tgkap gambar gune palaroid nie canteq x?hehe

    ReplyDelete
  3. polaroid hello kitty tu sweet gila kot ! aippppp,dslr tu meh la sedekah kat kita,kita tade dslr lagi :P

    ReplyDelete
  4. syok la kalo ade org yg sudi nk bagi huhu~

    minat gak palaroid tu...skrg kompuis samada nk amik palaroid dulu atau lomo kamera....dua2 menarik!

    ReplyDelete
  5. gheee dah ada camera yg tak abis abis kodak tu .. kira ok la dik non ...
    yg ni best gak .. tambah lagik yg hello kitty tu ... PINK gitu ... tapi kalo abis kertas gambar dia tu .. nak kena beli lagik .. dah tak boley tangkap gambar dahh ..
    satu agi .. takde negatif aaa ... tak syiokk .. tak boleh nak print bebesar gambar .. hehehe ...

    ReplyDelete
  6. comel palaroid ni...i nk grab 1 gak..sme2 la kte mngumpul ye...hehe ;p

    ReplyDelete
  7. I like also!
    Tapi sini dah murahlah.
    Around rm200 dah boleh dapat! ;)

    ReplyDelete
  8. dulu zaman skolah ade la sibuk2 nak palaroid ni.. haha.. pasal kalo amek gmbar awek. mcm sweet je. kan? tp skrang. kalo bwk palaroid ni esp lelaki. takut kene baling je ngan slr. LOL!

    ReplyDelete
  9. palaroid nie amik gambar trs kuar tu eah??hehehe..xtau le plak..hahaha

    ReplyDelete
  10. yes! dah pop up...senang sket akk nk komen.

    Bestnya dah ada DSLR!!

    ReplyDelete
  11. nak juga nak juga..jgn kumpul rm600 je..tolong kumpul rm1200..beli 2 ye..

    ReplyDelete
  12. ha ahhh . Tia dah baca haritu dekat blog yuyu . jeles . nak jugak . huhu ;)

    ReplyDelete
  13. bestnya kamera tu.. akak pun dari dulu terigin nak tangkap gambat guna kamera polaroid tu.. nampak mcm best sgt.. he..he..

    ReplyDelete
  14. yep2..best2.. beli la rara. nanti leh nompang2. ekekke

    ReplyDelete
  15. makin pemes la kamera mcm ni..nak jugak 10 bijik..:D

    ReplyDelete
  16. wow...

    comel2nya ...sesuai le
    untuk anak dara mcm kamu ..hehe

    ReplyDelete
  17. hahaha! rasenyer dslr lg oke kowt dprd ni :p

    ReplyDelete
  18. cute nya..
    tapi akak lebih memilih dslr..
    heeee...:p

    ReplyDelete
  19. g semua dah makin canggih palaroid .. maroid semua ade .. akak dah sampai x pandai nak pilih tuu yg tetibe beli D90 tuu huhu

    ReplyDelete
  20. jom2 kita kumpul duit...hehe

    ila pun nak jugak..huwawaw

    ReplyDelete
  21. cantik and design pn unik..:)

    ReplyDelete
  22. u!!dah wishlist ai mmg nak palaroid
    tp!!!
    =[

    ReplyDelete
  23. wah menarik jer kamera nih...hadiah kat anak buah pun bagus nih...tapi rm600...gulp...

    ReplyDelete
  24. best nyer...nak jugak....saye pown minat polaroid nie..xpe2..kite kumpul duit erk..beli camera nie..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com