Image and video hosting by TinyPic

25 May 2011

NOra Elena Mongok!

ala sory lah ter"emo" plak.hmm bukan apa,td baru je tertengok cite nora elena tu.ramai yg kate besh besh.so nk tgk gak.mmg besh.seth tan tu.alahai.mmg hansomeeee sungguh lah kan.haiiiii.
knp lah kau hensomeeeeee sgt Aaron Aziz oi!

i tgk td seth tu dh kawen dgn nora.oh suweet sgt.but knp adik seth tu mcm gedik semacam je.getik lah i taw.then si Nora ni pun nk jual mahal lak.nk tido bilik asingasing.weh suami hensomeeee pon namau tidur 1 bilik ka.dh lah hensome,kaye,kete kaler maroon hai~tepuk dahi sendiri.
dah nama pun cite kan.dh cite dye mcm tu nk buat cane,but i tak suke lah cite byk sgt onak ranjau berduri ni.nk tunggu happy ending dye.alahaiiiiiii lambat nya.leh tak buat cepat sket.tak sabar nk tunggu ending.hehehe.dah mmg dasar gelojoh.mcm ni lah kan.
but timing cite ni lemah betul lah.time nya 7-8pm.magrib pulak tu.dh lah magrib singkat.kalau nk tgk jugak,kena mandi siapsiap sblm tgk.hehehe.nanti dh abes cite trus magrib cepatcepat ye tak.ok lah.chill.sok rase mcm nk tgk lagik.sok ade ke eh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. ade2..isnin - khamis, 7 - 8 malam..cte fevret syaz skarang..hehe

    ReplyDelete
  2. pun tengok juga hari-hari.tapi 7.30 dah maghrib.boleh solat lama-lama sebab cerita dia macam slow

    ReplyDelete
  3. haha ! kita sama lah kak . Tia pun tak suka sangat citer yang banyak onak duri ranjau bagai ni . hehee . nak tengok ending aje . ngee ~

    ReplyDelete
  4. tu la bezanya hakikat dan alam rekaan..
    tak logik kan..??
    lelaki serba sempurna
    ada pompuan tolak gini..
    nampak beno bongok nye..

    ReplyDelete
  5. Silelah jd pengarah lak pasni.. Ahahaha.. Cite dri novel tu.. Mmg kne lmbt2 sket kot..

    ReplyDelete
  6. haha amboi..emo lak ye. tu la geram ngn elena..tp kan sian pulak tgk eid tu..sebab dia buat kesilapan tp tk diberi peluang kedua.. sobs.. sedey gak..tp lantak! asalkan aaron tu jd hero. haha

    ReplyDelete
  7. suke tgk citer nie..
    just jalan citer lmbt ckit..
    uummm...lame nyer nak tunggu esokk...hehe

    ReplyDelete
  8. lagi satu..suke sgt tgk mase seth sebut "saya masih ader tenage utk perkara yg lebih penting untuk ...malam nie" lepas tue tutup muke...aaa cutenyer

    ReplyDelete
  9. suka gak cita uh..seth mmg ensem giler time mara pown comei ja..muka addoii kasi caiq ja
    !!!!waaa

    ReplyDelete
  10. uishhh... akak pun tak sabor gak nak tahu ending.. siap gi cari novel tu lagik.. tapi almalangnyer... xde... uwaaaa...

    ReplyDelete
  11. sian kat seth tan tau...ermmm tak dilayan dgn baik oleh nora tu

    ReplyDelete
  12. haha nora elena tu kena berlakon ikut skrip. tak kira lah hensem ke tak, kalau pengarah suruh tidur asing2 tetap kena buat jugak. hikhik.

    ReplyDelete
  13. nora x pndai lyn aaron la..hee..dh la aaron tu baik..ensem..caring..hee..btw entri kite sama la ..hee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com