Image and video hosting by TinyPic

17 May 2011

penangan MEAT BALL

padan muka i,dah tau kan tak leh makan meatball,tapi makan jugak.then padan muka bile tangan n kaki dh naik bintik bintik merah n gatal sgt sgt.ahhhh mencik lah,i noe i allergic,but seafood,kadangkadang makan daging ok,kadang jadik mcm ni lah.mata pun jadi gatal giler,huaaaaa mencik nya,mesti kena makan ubt gatal lah ni,dh lah tak suke mkn ubt tu sbb nt kalau makan mst mengantuk sgt,then sok pg payah nk mangun g keje.sabo jelah kan.tu baru i mkn 4 ketul,blum makan 10 ketul lagik,kalo 10 ketul ntah cane lah gayenya.hekkkkkkkks.jom makan ubt.

tapi i tetap tak serik mam meatball.tetap nk g mkn lagik,but pas balik tu siap lah.kena trus makan ubt.heeee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. teruskan makan sehingga meatball itu mengaku kalah ! hehe

    terima kasih kerana sudi follow blog uncle dan uncle dah follow balik.

    ReplyDelete
  2. kalau dah suka..sapu bersih je..effect belakang cerita..ubatkan ada..
    Samalah kita..alah makan daging kambing..tapi bila dah jumpa sebat je..haha..lepas tu tumbang sakit kepala..

    ReplyDelete
  3. ruginye..
    meatball la benda paling akak suka..
    hahaha...
    kalau serius tak payah makan la rara..
    alergic sikit2 tak pe kot..

    ReplyDelete
  4. bunga pun lau alergic makan jer..kahaka

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com