Image and video hosting by TinyPic

05 May 2011

sejak bile lak ada benda ni?


sape perasan ada benda ni?
hmm maybe sape yg selalu lepas update 
blog n terus post ke FB
maybe akan perasan kot.ke kat i je kena =(
tak aci ni tak aci.dah lah mmg i tak suke nk settle kan
captcha captcha mcm ni.nanti kalau salah kena buat
sampai dua tiga kali.mencikmencik.
dr mlm td ag pasan menda ni.mcm mana kalau nk buang eh.
ngade lah mark zugebergh ni.nk buat kosa kata lak kat sini kan.
haihsss~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. aah kte pasan gak
    kalau nak post kat
    shbt blogger ke ape ke
    kene ade menatang ni
    mmmm layan jela huhu
    rasa start harini kalo
    tak silap

    ReplyDelete
  2. CCI-kankan.hmm baru rini rasanya kan.ngade taw...

    ReplyDelete
  3. nak test jap..if ada,, nak bako fesbuk ni...

    ReplyDelete
  4. eh eh ? yaka ...ish ila cukop malas la ada benda2 alah neh...malas nak taip kadang2 salah..hehe...

    ila jarang hupdate fb dah,tu yg xtahu...hehe

    ReplyDelete
  5. eh tak perasan punn. ade camni ke? leceh laa kalau camni...

    ReplyDelete
  6. moon-ganaz nya.hahahaha

    honey-heheheh ce cube ce cube =)

    qeen- aah,ada.leceh la.tak suke.

    ReplyDelete
  7. hah tau tkpe..ingtkan fb aish je...upenya korang pun sama..tah pape..nyusah kan je kt nak ping blog..huhu..

    ReplyDelete
  8. aah..anis perasan..kat lain lain pon ade..dye na bg kite mls post entry kite kot..heee..xsuke xsuke..:)

    ReplyDelete
  9. start arini laaa ...haih rimas

    ReplyDelete
  10. ai xpernah tau pun..

    *ai yg ketinggalan =]

    ReplyDelete
  11. biasanya blog baru je kena..

    ReplyDelete
  12. dah lama tak post blog ke fb..
    tak perasan pulak..

    ReplyDelete
  13. ape tu dik .. huhuhu x tahu ler dik

    ps : rara pandai tak .. macm mana nak dptkan balik bloglist tuu huhuhu akak kena add satu2 ker huwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. yeap2.. i pun perasan td.. i pun tak suka.. kadang2 huruf dia sambung2 sbb tu yg salah type sampai 2,3 kali.. angin je =_=

    ReplyDelete
  15. betul tu.. mencik mencik mencik.. hahahahahahaa

    ReplyDelete
  16. nasib baik Shikio jarang nak post kat FB

    hehehe~

    ReplyDelete
  17. ehh saye xpyh kne pown mnde nie

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com