05 May 2011

sejak bile lak ada benda ni?


sape perasan ada benda ni?
hmm maybe sape yg selalu lepas update 
blog n terus post ke FB
maybe akan perasan kot.ke kat i je kena =(
tak aci ni tak aci.dah lah mmg i tak suke nk settle kan
captcha captcha mcm ni.nanti kalau salah kena buat
sampai dua tiga kali.mencikmencik.
dr mlm td ag pasan menda ni.mcm mana kalau nk buang eh.
ngade lah mark zugebergh ni.nk buat kosa kata lak kat sini kan.
haihsss~

18 comments:

CahayaCintaIlahi said...

aah kte pasan gak
kalau nak post kat
shbt blogger ke ape ke
kene ade menatang ni
mmmm layan jela huhu
rasa start harini kalo
tak silap

rara pinkmafia said...

CCI-kankan.hmm baru rini rasanya kan.ngade taw...

mOoN said...

nak test jap..if ada,, nak bako fesbuk ni...

HonEyBuNNy said...

eh eh ? yaka ...ish ila cukop malas la ada benda2 alah neh...malas nak taip kadang2 salah..hehe...

ila jarang hupdate fb dah,tu yg xtahu...hehe

♕ qeen ♛ said...

eh tak perasan punn. ade camni ke? leceh laa kalau camni...

rara pinkmafia said...

moon-ganaz nya.hahahaha

honey-heheheh ce cube ce cube =)

qeen- aah,ada.leceh la.tak suke.

Cik Aish said...

hah tau tkpe..ingtkan fb aish je...upenya korang pun sama..tah pape..nyusah kan je kt nak ping blog..huhu..

anismelon said...

aah..anis perasan..kat lain lain pon ade..dye na bg kite mls post entry kite kot..heee..xsuke xsuke..:)

shanas said...

start arini laaa ...haih rimas

the girl next door said...

ai xpernah tau pun..

*ai yg ketinggalan =]

mykhalis said...

biasanya blog baru je kena..

diana said...

dah lama tak post blog ke fb..
tak perasan pulak..

ieda said...

ape tu dik .. huhuhu x tahu ler dik

ps : rara pandai tak .. macm mana nak dptkan balik bloglist tuu huhuhu akak kena add satu2 ker huwaaaaaaaaaaaaa

Amirrah Zawani said...

yeap2.. i pun perasan td.. i pun tak suka.. kadang2 huruf dia sambung2 sbb tu yg salah type sampai 2,3 kali.. angin je =_=

Ayie said...

betul tu.. mencik mencik mencik.. hahahahahahaa

Miss Shikio said...

nasib baik Shikio jarang nak post kat FB

hehehe~

eLLa said...

ehh saye xpyh kne pown mnde nie

kucarkacir said...

aik?
fb pun dah jadi cam blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...