Image and video hosting by TinyPic

31 May 2011

Serina Chef Wan antara artis yg aktif

tahniah to serina for a 2nd baby.anak 1st dye baru je 8bulan lbh,dh preggy anak kedua eh.i baru je tgk anak 1st dye,korg nk tgk?g kat entry ni.heee.serina i rasa antara artis yg aktif preggy and tak merancang kot.dapat dapat lah.tak mcm artis lain yg merancang rancang.selain sharifah shahirah yg taiko tu.heee.
tak silap i anak dye dgn ijoy dh masuk 3 org kan.mmg produktif lah.
anak pun comels je sume.bagus dorg ni.terima pemberian Allah.
i pon nanti terima je,namau lah rancangrancang,ada rezki jalan je.buat apa nk rancang rancang,dh Allah nk bg,lagik pon my mom dh tak sabar nk cucu katanya.heee *gedik.
maybe if nk merancang pun utk anak ke 2 or 3 lah,
nanti kalau tak rancang pun payah jugak kan.
anak kecikkecik,nanti takut ada yg terabai or tak sempat nk uruskan mereka betulbetul.
p/s : tapi knp kite tgk org kaye mst anak sikit,but org yg susah ni mst anak ramai.perasan x?hmmmm.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. alolo.. baca entri je dah boleh bayangkan kecomelan wajah baby n ibu tu. hehe

    p/s : rezeki masing2. mungkin yang lain tu bukan merancang, ttpi masih belum sampai waktu untuk menerima amanah dari Allah. rezeki tak sampai lagi ;]

    ReplyDelete
  2. hehe..rara berangan la tu..hehe..x lama dah kan?

    artis banyak anak mmg tabit la..x de la org ingt artis nie asyik nak jage body je kan?hee

    ReplyDelete
  3. anak ramai murah rezki.. insyallah

    ReplyDelete
  4. sbb org kaya jg bdn n merancang . . heeee

    ReplyDelete
  5. haha..sebab bila anak ramai perlukan bnyk belanja..tu yg susah tu :p

    ReplyDelete
  6. haah.mngkin sbb org tu dpt rezki dri segi duit,so Allah bgi dugaan dgn xde rezeki dri segi anak :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. comel betul baby girl tu

    <3 <3 <3

    ReplyDelete
  8. nanti dah kahwin dan dapat anak baru dapat rasa macam mana..huhu..

    ReplyDelete
  9. salam ;)

    eeeeee comeynyew anak2 sharifah syahirah. geram! :P

    ReplyDelete
  10. cik rara,
    org kaya bz keje n berhibur xsempat wat anak

    org susah xbyk keje xbyk berhibur ada byk masa nk wat anak...hhaaaa

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com