Image and video hosting by TinyPic

19 May 2011

setialah dgn NUFFNANG


dlm entry harini ramai yg post bout BE dorg,i seday giler,knp BE i takde,knp earning i tak naiknaik,but i sabar banyakbanyak,mmg sgt sabar,org lain dpt,i just hepy for them.harihari i check analytic i,oke je,uniq visitor meningkat,visitor pon meningkat,but knp i tak dpt pape.sgt sedih.but TADI,i sajesaje check.Alhamdulillah.BE dan earning yg tak disangkasangka,sgtsgt bersyukur kepada Allah,dgn rezeki tu,i lagik bersemangat nak berblog.thanks jugak kepada sapesape yg klikklik iklan i,thanks sgtsgt.i akan g setiap blog n akan klik iklan anda,i akan jadi lebih bermurah hati >.<
bile kite jujur and ikhlas,Allah akan bg kite lebih,percaya tu,lagi satu kena sabar,sabar je banyakbanyak,tingkat kan usaha,pasti ada ganjarannya.i rasa i takperlu lah tunjuk piccy BE i,cukup lah sekadar ucapan Alhamdulillah.rezeki nk kawen kot.
chilll yaw.syg ketakketat all bloggers friend!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. kite pn baru dapat BE tadi. ehehehheehe

    ReplyDelete
  2. tahniah !
    BE aku still x naik2..
    wahaha..

    ReplyDelete
  3. tahniah ler.. akak dah kepupusan BE. Nuffnang pun takde bg BE baru lagi. Takpe la.. kalau ada rezeki tu nanti dia kasi la kan??

    ReplyDelete
  4. wah.. lepas ni leh lah blanje ceq.. hehehe.. =]

    ReplyDelete
  5. tahniah rara!

    jemput jijah kenduri kawin tau...

    ReplyDelete
  6. kena saba dan kumpul traffik... kumpul kawan serta rakan... kalau traffik naik, BE akan best

    ReplyDelete
  7. naik demam setia ni...tk dpt2 pun..huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com