31 May 2011

Shah Jaszle and video klip terlampau

errrrrrr i rasa mcm dh terlambat nk post video klip ni n memperkatakan bout hal ni.but tak kire.nk jugak berkatakata.dr entryentry blogger lain,ramai yg menentang habeshabesan video klip ni.kalau u oullsss tgk pon.mmg i rasa agak melampau lah.dr awal vid tu,sampai habes,i tak faham apa motifnya video ni.mcm pompuan gersang je pehal.

yg si prema ni pon,kau ingat kau beyonce ke?JLo ke nk menari cm tu,yg si shah jaszle ni pon satu,yg kau menaksikan aksiaksi yg luar biasa tu knp.si gambit ni pon same,ada ke bg prema ni pakai baju tidur je buat video klip,as a guys,tak segan ke tgk,eeuuuwww i tgk vid ni,geli kot.geli giler kot.

tak faham lah kan,knp pelakon melayu kite sanggup buat aksiaksi mcm tu,kalau lah video klip tu keluar kat tv,then budakbudak tgk,tak pk ke?tak malu ke?mana lah budakbudak skng ni tak terover advance pasal seks.
dh video pon mcm tu.buat lah yg sopan sket.
mcm omputih tu lain lah,masuk je sekolah menengah parent dorg dh bg kondom,dh bebas kan dorg,but kite bukan mcm tu.kalau jadi pape cane?jgn fikir video klip tu tak memberi kesan pape taw.
byk kesannya kelak.percaya lah.haih.cepatcepat lah gam video tu.

p/s : teringan video klip lagu Hafiz Af *masih jelas yg ada perempuan baju merah bergelekgelek sakan tu.lastlast Hafiz buat video Klip lain utk lagu tu.heee.

gadis kacukan India dan Cina, Prema Yin atau nama sebenarnya Prema Yin Ranee
patut lah pon.dye bukan islam.haih~

17 comments:

Liyana Zahim said...

Tp pesal muke die cam jantan! Yiuuuu!!

Syuxer said...

salah satu cara nk upkan artis..biasalah tanpa seksi x akan kemana..heheh

Solihin Zubir said...

ishh.. apa ni tegur mcm ni.. aib ni.. aib... hahahaha......

xde ke kaki kipas shah jazel dgn prima yin tu ckp camtu? ;-p

tieykah said...

Bongek la video ni!argh!Shah mencabul dan dicabul!

Bazilah said...

Motif menari pakai baju tidur???? Dang.

AISH said...

artis dan seksi mmg tk dpt dipisahkan. haha. tp dorang ni klu femesnya tak kema sgt tp harap dgn kontroversi je tkleh gak

Faaein Talip Roy said...

ish.. apa nak jadilah.. pengaruh barat betul.. semakin lama tak ada rasa malu dah.. nauzubillah...

ieda said...

adehh baru akak nak tgk ....

adoiiiii ... x menahan .. ermmm nie lah kalau video klip libatkan org bukan islam huhuh sedih !!

.m y z. said...

tak pernah tengok video ni. kalau nak tekan play je mesti hang terus laptop. semua blog yang letak video ni, semua ziema tak boleh bukak. nak protect mata kot. haha.

tapi berdasarkan review pasal video ni nampak macam teruk sgt. kenapa lah orang MELAYU, ISLAM sanggup buat video2 mcm ni. ada artis barat lagi sopan kot video klip dorang +__+

Ummi Alesya Sofea said...

:) seksi tuuuu...

POSH76 said...

blogwalking

*Miss Syahnia* said...

tak pernh lagi tgk video ni
tp boleh dkatakn mmg
aksi mlampau..huhu

ღ p!nk veLvet ღ said...

aku tgk pompuan 2 cam nyah pon ade, haha!

echaRierie said...

VC sexual yg dianggap laku..
perghhh..
VC yg x sexy pon kalau org tak minat, org tak tgk jgk kn..? hehehe ~

diana said...

akak rasa ni satu cara depa nak tarik perhatian orang pada diri depa..
dalam kata lain gila publisiti..
mungkin gambit dah biasa kot benda2 gini sebab tu dia tak kisah..
tengok muka pun tau muka lelaki gila sex.yang si shah jaszle lak macam patung.
ikut ja kata pengarah bongok.
mungkin dia ingt cara ni baru produser lain nampak bakat dia..

cik azeya said...

harhar.

si asmara ni. adei. yang xle blah, pempuan gersang ni boleh pulak tunjuk ketiak die yang berbulu hitam itu.

bongokss kuasa lapan betul.

duh.

-_-

MOK&SONS said...

hahaha sibuk2 pun sempat tgk gak..tak ble bla video klip dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...