Image and video hosting by TinyPic

31 May 2011

Shah Jaszle and video klip terlampau

errrrrrr i rasa mcm dh terlambat nk post video klip ni n memperkatakan bout hal ni.but tak kire.nk jugak berkatakata.dr entryentry blogger lain,ramai yg menentang habeshabesan video klip ni.kalau u oullsss tgk pon.mmg i rasa agak melampau lah.dr awal vid tu,sampai habes,i tak faham apa motifnya video ni.mcm pompuan gersang je pehal.

yg si prema ni pon,kau ingat kau beyonce ke?JLo ke nk menari cm tu,yg si shah jaszle ni pon satu,yg kau menaksikan aksiaksi yg luar biasa tu knp.si gambit ni pon same,ada ke bg prema ni pakai baju tidur je buat video klip,as a guys,tak segan ke tgk,eeuuuwww i tgk vid ni,geli kot.geli giler kot.

tak faham lah kan,knp pelakon melayu kite sanggup buat aksiaksi mcm tu,kalau lah video klip tu keluar kat tv,then budakbudak tgk,tak pk ke?tak malu ke?mana lah budakbudak skng ni tak terover advance pasal seks.
dh video pon mcm tu.buat lah yg sopan sket.
mcm omputih tu lain lah,masuk je sekolah menengah parent dorg dh bg kondom,dh bebas kan dorg,but kite bukan mcm tu.kalau jadi pape cane?jgn fikir video klip tu tak memberi kesan pape taw.
byk kesannya kelak.percaya lah.haih.cepatcepat lah gam video tu.

p/s : teringan video klip lagu Hafiz Af *masih jelas yg ada perempuan baju merah bergelekgelek sakan tu.lastlast Hafiz buat video Klip lain utk lagu tu.heee.

gadis kacukan India dan Cina, Prema Yin atau nama sebenarnya Prema Yin Ranee
patut lah pon.dye bukan islam.haih~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. Tp pesal muke die cam jantan! Yiuuuu!!

    ReplyDelete
  2. salah satu cara nk upkan artis..biasalah tanpa seksi x akan kemana..heheh

    ReplyDelete
  3. ishh.. apa ni tegur mcm ni.. aib ni.. aib... hahahaha......

    xde ke kaki kipas shah jazel dgn prima yin tu ckp camtu? ;-p

    ReplyDelete
  4. Bongek la video ni!argh!Shah mencabul dan dicabul!

    ReplyDelete
  5. Motif menari pakai baju tidur???? Dang.

    ReplyDelete
  6. artis dan seksi mmg tk dpt dipisahkan. haha. tp dorang ni klu femesnya tak kema sgt tp harap dgn kontroversi je tkleh gak

    ReplyDelete
  7. ish.. apa nak jadilah.. pengaruh barat betul.. semakin lama tak ada rasa malu dah.. nauzubillah...

    ReplyDelete
  8. adehh baru akak nak tgk ....

    adoiiiii ... x menahan .. ermmm nie lah kalau video klip libatkan org bukan islam huhuh sedih !!

    ReplyDelete
  9. tak pernah tengok video ni. kalau nak tekan play je mesti hang terus laptop. semua blog yang letak video ni, semua ziema tak boleh bukak. nak protect mata kot. haha.

    tapi berdasarkan review pasal video ni nampak macam teruk sgt. kenapa lah orang MELAYU, ISLAM sanggup buat video2 mcm ni. ada artis barat lagi sopan kot video klip dorang +__+

    ReplyDelete
  10. tak pernh lagi tgk video ni
    tp boleh dkatakn mmg
    aksi mlampau..huhu

    ReplyDelete
  11. aku tgk pompuan 2 cam nyah pon ade, haha!

    ReplyDelete
  12. VC sexual yg dianggap laku..
    perghhh..
    VC yg x sexy pon kalau org tak minat, org tak tgk jgk kn..? hehehe ~

    ReplyDelete
  13. akak rasa ni satu cara depa nak tarik perhatian orang pada diri depa..
    dalam kata lain gila publisiti..
    mungkin gambit dah biasa kot benda2 gini sebab tu dia tak kisah..
    tengok muka pun tau muka lelaki gila sex.yang si shah jaszle lak macam patung.
    ikut ja kata pengarah bongok.
    mungkin dia ingt cara ni baru produser lain nampak bakat dia..

    ReplyDelete
  14. harhar.

    si asmara ni. adei. yang xle blah, pempuan gersang ni boleh pulak tunjuk ketiak die yang berbulu hitam itu.

    bongokss kuasa lapan betul.

    duh.

    -_-

    ReplyDelete
  15. hahaha sibuk2 pun sempat tgk gak..tak ble bla video klip dia..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com