Image and video hosting by TinyPic

16 May 2011

SHAHIR panggil ROZITA CHE WAN "cik Ta"

elelelelelehhhhhhhhh comelsss je kan.cik Ta eh.
sume mesti dh tau pasal piccy yg shahir ngn RCW ni kantoi kt airport tu kan?teeettt korg kalau dh nama pun artis.tak yah lah nk menyamar,org kenal lah mcm mana pun.cik TA ni pun buat lah ulasan kat media tentang percintaan mereka ni.

piccy kantoi kt airport.
"Bukan niat nak berselindung. Malah ada rakan media yang sudah mengetahui mengenai hubungan kami, tetapi mereka menghormati permintaan saya untuk tidak dihebahkan. Cuma saya tahu dia (Shahir) perlu menjaga hati ramai orang, termasuk peminatnya. Dia lelaki baik. Saya tertawan dengan sikap dan budi pekertinya. Saya senang bersamanya. Tambah pula kami berasal dari kampung dan mungkin itu juga antara sebab kami serasi. Cuma setakat ini, keluarga masing-masing tidak tahu dengan jelas hubungan kami. Soal merencana masa depan, sebaiknya soalan itu ditanya kepada Shahir. Saya hanya mampu berserah, pada masa sama berharap hubungan kami akan berakhir ke jenjang pelamin. Saya mengharapkan pengakhiran yang indah"

hah amek kau sebijik.teeeetttt RCW dh mengaku,siap mengharap kan pengakhiran yg indah lagik.dasat lah RCW ni.dpt si bujang trang tang tang lagik tu.eceh~not bad ur taste RCW.kalau shahir tak masuk AF mst korg tak kenal kan.

oke,ni sesi jawapan shahir pulak.

"Sampai masa yang sesuai, saya akan berterus-terang dan cakap perkara sebenar. Saya bimbang kenyataan atau komen ini akan disalah erti pihak tertentu. Pihak tertentu ini juga bukan merujuk kepada peminat. Cukup saya katakan, saya ada sebab tertentu untuk berdiam diri lagi sehingga ke saat ini. Saya yakin Cik Ta (panggilan kepada Rozita) juga memahami apa yang saya lalui. Saya tidak mahu tergesa-gesa membuat kenyataan. Biar reda kehangatan ini, saya dengan sendirinya akan bersuara. Saya yakin setiap persoalan ini pasti ada jawapannya"

opppssss teeeeeeetttttt lagik!shahir how come u leh ckp cm tu,
dah nampak mcm cik Ta pulak yg beriye-riye.kalau i dh malu dh ni.
haih.mcm mcm lah kome ni ye.yg J nk cr bujang trang tang tang,
yg dh ada bini 3 nk cr yg DARA sweeet 24.
haih.taste manusia lainlain kan,yg penting hanya mereka saje yg tau apa yg mereka nk dlm life mereka.kite ni tengokkkkkk jelah eh.
chilll dude.rara gossip mmg laju =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. oke apa . cik Ta pun cantik juga . hehee ;)

    ReplyDelete
  2. aaaaa.... toolong why shahir why???

    ReplyDelete
  3. adoi...melepas RCW macam ni..dulu siti...tinggal lisa jela nak aim sekarang...

    Mari Menyumbangkan Sperma....

    ReplyDelete
  4. janda murah cikit kot hahahahahh

    ReplyDelete
  5. biasalah alasan artis... tapi semoga bahagia..jgn separuh jalan je..

    ReplyDelete
  6. oh tidak! Shahirku!

    :( frust gila nih.. T____T

    hahaha~ apa2 pon, semoga diorg sampai ke jinjang pelamin

    ReplyDelete
  7. mencik! mencik! bukan pe...dh banyak kali moon terangkan kan kat cik ta shahir kapel dengan moon...adoiiii...opssss...terkantoi lak akt sini...hehehehe

    ReplyDelete
  8. dik pic kantoi tuu pic RCW ker ?? kecik jeww .. x gaya dia punn , yg jelas kat situu syahir jewww .. huhuhu :)

    ReplyDelete
  9. oh tidak! Rozita Che Wan ku!

    :( frust gila nih.. T___T


    haha


    *sorry miss shikio-pinjam ayat*

    ReplyDelete
  10. ni sy tk baca abis ni..tp nk komen jugak..sy tk brpa mint shahir..

    ReplyDelete
  11. mmg shahir nagn rcw ke?

    hmm

    =(

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com