31 May 2011

singapore with LOVE pt.1

salam hello.ritu i g holiday ke singapore.sgt besh taw,
actually tu lah 1st tyme i smpai JB and g luar negara.
eceh.even singapore tu sblh je ngan jb,
but luar negara jugak kan.
heeee.poyos kan.bluwekkkkssssss.

JB.how jb?ok lah,i tak smpai lagik town dye.just stay kat the Zon hotel.and jalanjalan makan situ,nice jugak.mlm kami sampai tu,kami dinner kat SAYAM. i pon tak pasti knp nama dye SAYAM.
hehehe.nk kata nama tuan kedai,tapi apa ke peliknya nama.
maybe ada lah salasilah keluarga dye kan.biarlah,
janji besh makanan dye.hee~


sebelah sinun singapore.heee.dekat jeeeee.
1st thing pas smpai
heeeee.
fake.ahaks.love it.
next day i g mana?heeee.next entry.chill dude~

11 comments:

mardhiah ismail (: said...

wahh bestnye !

Liza Razak said...

wahhh...beshnye pegi holiday..saya pon dah lama tak pegi JB.dulu pon stay kat the zon jugak..hehe

misz molecule said...

Ala..pics rara xbyk pun..:(.ngeee



nnti share la tmpt mnarik..

kot nnti nk prgi senang..terus ada tujuan:)

aisya said...

bestnye g jalan2 cuci mata.. hehe

Mrs.Yie said...

amboi bestnye makan angin..nak ikot..hehe :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy dah lama x g makan kat Sayam..

anismelon said...

anis xpnh lg smpai johor..tingin na pg..ape yg best kt sene..hehe..:)

cik azeya said...

bestnye g luar negare. walaupun sgpore sebelah JB, saye duk JB, saye tak pernah pegi sane. rasa macam nak menangis. T_T

hamzah ian said...

korang ni cun ah.. hehe

Miecyber said...

Cool....

Jerman tutup semua loji nuklear pada 2022

kemang~ said...

huyoo..teringin nak pegi singapore...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...