Image and video hosting by TinyPic

21 May 2011

skandal terpanas celebriti dunia

salam,haihai u ouuulllssss,mst hepy je kan sbb mst ada yg nk g berdating,bershoppink,g makan makan,balik kg,weeeeeee.sonoknya,leh tak bg i join? =( i duk sorgsorg je ni kat umah,busan kot.tak tau nk buat apa,nk duk tgk tv pon,budakbudak sblh umah ni bising giler main bola depan umah i,g lah main kat bawah sana.ni main depan umah i lak,dah lah jerit jerit,then gaduh.adoooiiii,sabo jelah.dh gaduh bwk geng pulak tu.korg byg kan lah mcm mana budakbudak pelat gaduh,kelakar.heeee~

ok lah,i nk g BW jap ni.heee~sape yg ada buat entry baru.tunggu jap eh.jap g i g terjah.sblm tu layan brad pitt dulu eh.
Brad Pitt pernah mengaku tidak pernah mempunyai hubungan intim dengan Angelina Jolie sebelum dia bercerai dengan Jennifer Aniston.
Penggambaran filem 'Mr & Mrs Smith' yang dibintangi oleh Angelina Jolie dan Brad Pitt membuat kedua-duanya jatuh cinta. Walaupun pada awalnya mereka mengelak, sekarang kedua-duanya sudah rasmi sebagai pasangan kekasih.
p/s : knp brad pitt ni mcm ni,dh tua ke or mmg fesyen dye cm ni?but jolie.owh,i loiike.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. ape2 pon jijah mmg suka giler angelopitt..pasangan secocok giler!! anak mereka pon comel2...

    admire lah brad pitt dan angelina jolie!! i like ^^

    ReplyDelete
  2. emm memang tak kena fesyen rambut dia..cam lebih tua..huhu..

    skandal memang satu kewajipan untuk artis..xde skandal xde peluang nak up dirinya..coz itu saya meluat2 dengan skandal2...perkataan skandal lebih kurang sundal je hahaha

    ReplyDelete
  3. pegi je tempik budak2 kt luar tu..tak pun buat bunyi macam ni ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

    ReplyDelete
  4. haha, personaliti brad pitt berubah. dh tua mungkin:)) angelina still hottttttttt:D

    ReplyDelete
  5. ingtkan scandal aper larh nie...

    ReplyDelete
  6. wohoiii ..

    tade lah . nia biase lagi

    skandal iz yang terhabat kat dunia .

    wakakakaa

    ReplyDelete
  7. hai awak .. kite jenjalan sambil cari yg sudi tukar link ngan kite :)

    keep in touch :)

    ReplyDelete
  8. dorang bercinta? waaaa..padan. dah la dua" sweet :)

    ReplyDelete
  9. hai follow u .. keep in touch :)

    first time dtg cni. hope sudi ke blog.

    ReplyDelete
  10. ingat lagi dulu..issue ni panas gila. haha. yelah, dulu kn brad n jenn nampk mcm loving couple je kn :P

    ReplyDelete
  11. bad boy and bad girl..suke sangat!!

    ReplyDelete
  12. dia dah tua la..
    kalau dia tak de jambang2 tu muka dia macam budak2 saja..kan?/
    dia nak nampak matang kot..

    ReplyDelete
  13. haha, knp bradd pitt tak hensem ni? OMG OMG, dah tua :p hehe

    ReplyDelete
  14. binik dia cantik ! .. nak body mcm nie .. awat payah sgt nak dpt ! erghhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  15. brad pitt nampak sgt tua dgn gaya mcm tu.

    ReplyDelete
  16. mmg nampak tualah..tp lantaklah dia nak tua ke apa..i x minat brad pitt pon haha..

    ReplyDelete
  17. brad pitt mmg dh tua la.. heheh..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com