21 May 2011

skandal terpanas celebriti dunia

salam,haihai u ouuulllssss,mst hepy je kan sbb mst ada yg nk g berdating,bershoppink,g makan makan,balik kg,weeeeeee.sonoknya,leh tak bg i join? =( i duk sorgsorg je ni kat umah,busan kot.tak tau nk buat apa,nk duk tgk tv pon,budakbudak sblh umah ni bising giler main bola depan umah i,g lah main kat bawah sana.ni main depan umah i lak,dah lah jerit jerit,then gaduh.adoooiiii,sabo jelah.dh gaduh bwk geng pulak tu.korg byg kan lah mcm mana budakbudak pelat gaduh,kelakar.heeee~

ok lah,i nk g BW jap ni.heee~sape yg ada buat entry baru.tunggu jap eh.jap g i g terjah.sblm tu layan brad pitt dulu eh.
Brad Pitt pernah mengaku tidak pernah mempunyai hubungan intim dengan Angelina Jolie sebelum dia bercerai dengan Jennifer Aniston.
Penggambaran filem 'Mr & Mrs Smith' yang dibintangi oleh Angelina Jolie dan Brad Pitt membuat kedua-duanya jatuh cinta. Walaupun pada awalnya mereka mengelak, sekarang kedua-duanya sudah rasmi sebagai pasangan kekasih.
p/s : knp brad pitt ni mcm ni,dh tua ke or mmg fesyen dye cm ni?but jolie.owh,i loiike.

21 comments:

Cik Azizah said...

ape2 pon jijah mmg suka giler angelopitt..pasangan secocok giler!! anak mereka pon comel2...

admire lah brad pitt dan angelina jolie!! i like ^^

Syuxer said...

emm memang tak kena fesyen rambut dia..cam lebih tua..huhu..

skandal memang satu kewajipan untuk artis..xde skandal xde peluang nak up dirinya..coz itu saya meluat2 dengan skandal2...perkataan skandal lebih kurang sundal je hahaha

ArulchelseA said...

pegi je tempik budak2 kt luar tu..tak pun buat bunyi macam ni ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

wildorchid said...

layann....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, personaliti brad pitt berubah. dh tua mungkin:)) angelina still hottttttttt:D

mOon jOhari said...

fesyen 2... :p

eLLa said...

ingtkan scandal aper larh nie...

no_answer said...

wohoiii ..

tade lah . nia biase lagi

skandal iz yang terhabat kat dunia .

wakakakaa

kokser kokdam said...

layan budak2 gado..?

eheee

=D

cik teyn teyn said...

hai awak .. kite jenjalan sambil cari yg sudi tukar link ngan kite :)

keep in touch :)

Miss Eyda said...

dorang bercinta? waaaa..padan. dah la dua" sweet :)

cik teyn teyn said...

hai follow u .. keep in touch :)

first time dtg cni. hope sudi ke blog.

Munirah said...

ingat lagi dulu..issue ni panas gila. haha. yelah, dulu kn brad n jenn nampk mcm loving couple je kn :P

mykhalis said...

bad boy and bad girl..suke sangat!!

Miecyber said...

Panazz you....

Video Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

diana said...

dia dah tua la..
kalau dia tak de jambang2 tu muka dia macam budak2 saja..kan?/
dia nak nampak matang kot..

alyaclumsy said...

haha, knp bradd pitt tak hensem ni? OMG OMG, dah tua :p hehe

ieda said...

binik dia cantik ! .. nak body mcm nie .. awat payah sgt nak dpt ! erghhhhhhhhhhhh

nik rosmawati said...

brad pitt nampak sgt tua dgn gaya mcm tu.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg nampak tualah..tp lantaklah dia nak tua ke apa..i x minat brad pitt pon haha..

Solihin Zubir said...

brad pitt mmg dh tua la.. heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...