11 May 2011

SMS "SAYANG & RINDU" di hp SAIDA

akhirnya terungkai juga,sepandaipandai tupai melompat,
jatuh jugak gedebuk ke tanah beb!
sblm ni i tertanyatanya knp lah rumah tangga saida,
kakak sitisitu ni tibetibe bergolak,padahal anak dh 5 dh kan.
but tuptup kena fail,saida kata no komen no komen.
ingat mmg dye tak slh n taknk campur kan hal peribadi,
but mmg dye tau dye salah kot.

ni statement husband dye :
"Saya rampas telefon bimbit tersebut dan jumpa khidmat pesanan ringkas (SMS) yang mengandungi perkataan seperti sayang, rindu dan sebagainya," 

Lelaki tersebut kemudiannya memberitahu bahawa dia mempunyai bukti iaitu bil telefon menunjukkan Saida yang juga kakak kepada penyanyi popular, Datuk Siti Nurhaliza menghabiskan masa berjam-jam untuk berbual dengan lelaki itu.

"Bila saya siasat dia tidak mahu mengaku. Tapi bila saya sudah jumpa gambar-gambar dan SMS ada sayang, itu bukan rakan biasa"

bile dh bergelar artis tu pandaipandai lah bawak diri,
but dlm kes ni,i rasa salah husband dye jugak,sptutnya dr awal lagik tak payah bagi dye masuk AF,kena fikir buruk dulu.manamana org bile dh dikenali mst akan hanyut.oppssss! lebaylebay lak i ni kan,that just my opinion.sorry guys.

8 comments:

kiz said...

ermm..kalau tak ada angin takkan pokok bergoyang....

diana said...

dah lama dah tau..
memalukan isteri2 malaysia je pompuan ni..
betul la..
sepatutnye tak payah bagi dia
terlibat dengan dunia gelemer ni..
banyak buruk dari baik nya..
mujur laki dia tak mau ceraikan dia sebab laki dia nak bertanggungjawab membimbing dia..
tapi dah dia tak mau..
mabuk cinta punya pasal..
panjang pulak komen akak..
biasalah..
cerita buruk orang cukup suka..
tak elok betoi!!!hahhahaha

h A n Y S said...

maybe laki dia x sangka akan jadi mcm ni ble dpt msk AF kot.. kesian laki dia kan...?

the girl next door said...

rara!!gosip laju
=]

hakim darus said...

mintak jaoh dr keadaan begini..lidungilah keluaga kami ya ALLAH..ameenn..

LindaRahim said...

jap jap...nk nambah sikit...betul la kata girl next door tu...hihi...

LindaRahim said...

hish...dulu dia kata huby dia ngongkong la...x hormat arwah ayah dia la...hihi...mana x nye huby tu marah...dh bersayang2 dlm msg...dah kena marah, tu yg dia kata huby ngongkong tu...

nurul ain said...

wahh kak rara..gosip gitewwwww..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...