Image and video hosting by TinyPic

11 May 2011

tak suke JAMBAN DUDUK!

i tak suke jamban duduk!
even blinkblink cam ni!
even ada karpet pink cm ni!
even ada toilet berak berduet-duet cm ni.
nk solo je,tak nk berak ber'duet'

huaaa,tak tau knp.tak boleh blah lah.kalau nk teettttt,mst
nk yg cankung.skrg ni kalau g mall kan,susahnya nk
cr yg cangkung.sume duduk,bukan apa.kalau dekat rumah
tu,kite jamin lah kebersihannya kan,ni kalau kat mall,
dgn ada bekas tapak kasut nya,seliparnya dipijakpijak.
then cane?korg sanggup x nk duduk plak kt atas tu.
eeuuuwwww,even dh lap pon mst tak yakin kan kan.
*cehhh mcm iklan pulak

i kalau kat mall,kalau dh tak tahan sgt nk terkencin* 
baru lah g,kalau tak mmg malas.haih~
dh lah duduk satu hal,ni kalau yg terlampau canggih tu
sampai auto pny pili tu,yg pakai sensor tu,bile dh sudah,
air keluar sendiri.ahhh mmg bengang lah kan.

i pnh terjadi skali,air yg kua auto tu,terpancut over dose lak,
so abes basah kain i,giler lah,korg bygkan lah mcm mana
nk kua toilet.bapak malu.dh lah masa tu kt mall.
mana nk campak muke yg dh sedia tak lawa ni.

i ingat nk berpesan lah kat contractor kat luar sana tu.
kite ni kat malaysia,buat lah banyak sket jamban
cankung,sbb nya,geli lah nk duduk kat atas bekas pijakpijak tu.
dh lah kadangkadang tisu takde.eeuuuwwww.geli.
then nk buat jamban duduk tu pada-pada lah.tak payah 
lah pili auto tu,knp malas sgt,sampai nk bukak
pili nk curah sendiri punya pon tak larat ke.
sadis kan.mana lah rakyat kite skng ni tak obes.sume auto,
sume dh pakai sensor je.sabarrr jelah.chill~
eeuuuww bengong kan!
nice giler!nk masuk pun syg.
dh mcm nk geget montot org dh ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. hahaha...taley blah...tmbh2 yg last :P

    ReplyDelete
  2. kat umah akak memang jamban duduk tp umah sendiri kita yg guna bersihkan.. kalau kat luar cuak & geli jugak dgn jamban duduk ni.

    ReplyDelete
  3. hikhikhik..cik intan lak tak leh tandas cangkung..lenguh..maybe dari kecil dah terbiasa tandas duduk...tapi pic yang atas tandas duo tu best lah..hahahaha

    ReplyDelete
  4. kat umah ada jamban ni jek...laen ar kat kampung...ades...memang agak x selesa but kat umah kita sendiri guna jadi xde masalah kut...

    ReplyDelete
  5. lgi rela buang air kt bwh tu drpd dok kt sit mngkok yg ntah bekas2 montot spe ntah sblmnye kn..

    ReplyDelete
  6. yunkkk~ sama la ngn org.. da trpaksa br guna.. tp xsuke la.. lagi2 ble g sunway pyramid :(

    ReplyDelete
  7. hahaha..btol tue kak..saye setuju..org malaysia nie kurg sivik..jamban duduk pown bantai cangkung,,koet ye pown nak cangkung tanggal lar seliper ke kasut tue dulu..xd r berbekas..klau saye da x than sgt..sye amek tisu banyak2.saye lapik an je..xd kotor sangat..hehehe

    ReplyDelete
  8. betul tuh...kalau stesen minyak pulak..saya pilih petronas je.terjamin sikit kebersihan.kalau kat mall mesti byk tandas duduk..geli gile

    ReplyDelete
  9. hahahah geli2...

    cantik semua jamban tu ye.

    ReplyDelete
  10. kikihkih.. ery suke je toilet duduk...tp kan tgk tempat lah..if tempat tu bersih, ekskulsif..layan...

    kalau tak, booolayan..=p

    ReplyDelete
  11. dulu camtu gak..tapi bila dh dok rumah sewa, rumah flat gini..mana ada tandas cangkung..semua duduk..nk x nk sy kena biasakan..skrang ok ja dh biasa

    P/S: jgn cangkung atas jmban duduk, boleh pecah..pnah ada kes

    ReplyDelete
  12. haha.. mgkuk tandas yang ada muka tue scary ok...

    ReplyDelete
  13. emm jamban duduk owh..tak kuasa saya nak duduk..yang laki x pela boleh berdiri..yang kes nak berak emergency je jadi mangsa..kesian kalau tempat duduk ada bekas sisa air kencing kan..

    ReplyDelete
  14. lawak yang berduet tu...hahaha..bleh jugak mcm tu ek..cuak aku..

    ReplyDelete
  15. klau dlm pantan glbh prefer pd jamban ddk...hehe

    ReplyDelete
  16. ak pun x reti n x suke nak gune... huhu

    ReplyDelete
  17. hehehe....sama lah....agak geli gak nak guna jamban duduk ni kt toilet public....

    kalau tkde pilihan.....harus ada tisu...sebelum lakukan proses pembuangan....dah jadi satu keje lak..mengalas dulu...huhuhu..payah kan..? :)

    ReplyDelete
  18. hihihi..nape erk ade org boleh cangkung plak dekat ats toilet duduk nie..x takot jatuh ka??huhu

    ReplyDelete
  19. serius menggelikan saya tau.......

    ReplyDelete
  20. akak mana2 pun boleh..
    tapi bila pi keluar
    agak susah nak singgah2 toilet kat mall ke kat kedai makan ke..
    sebelum keluar segala mak nenak air besar,sederhana dan kecik akak buang siap2..
    hahahah..
    maisara pun akak pesan siap2..
    "kat sana nanti tak de toilet tau..
    nak kencing ke berak ke,buat sekarang"
    kejam dak???

    ReplyDelete
  21. sy mana2 pon oki tp kalo kat luar prefer yg duduk sbb sng xperlu risau kena angkat sluar ke kain ke..kekeke..tp kena make sure bw wet tissue manyak2 la sbb incase xde tissue kan...even dah bersih mcm mana ttp nak lap jugak toilet tuh..mmg geli..hoho

    ReplyDelete
  22. tak suka cangkung..badan Khalis sesuai duduk..

    ReplyDelete
  23. sama2 ! mencik ! tak suka . tak ada keselesaan langsung . tuik ~ grrr ..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com