25 May 2011

thanks to this BLOGGERS

thanks to this blogger.
i love u sooooo much.

AKAK SENYUMSENYUM
i suke panggil akak ni akak senyumsenyum sbb blog dye pun nama senyumsenyum.comels je kan.smlm masa BW nampak akak senyum buat bloglist 'blog gadisgadis best'.i tak jangka langsung blog i pun tersenarai.heee.scroll scroll tgktgk ada header i.ohhh sgt syg akk ni.akk ni bukan nk puji lah,but entry dye mmg besh.simple and mudah paham,i sgt suke.lagi pun akk ni ada daughter yg sgt bijak berckp dan suke mengenakan ibu dye dgn ayatayat yg sgt lucu.

KIZ
this blog pun sama,i tghtgh sonok BW,tibetibe nampak header i kat blog kiz.i bacabaca rupanya dye tgh bosan masa tu.then dye saje je nk promot blog,termasuk lah blog i dlm list tu.thnks kiz.


CIK AISH
haaaaa ni pulak cikgu,sgt suke ini cikgu,sehari tak bc blog dye mmg tak sah,blog cik aish jugak besh,entry spontan,bout her life n kisahkisah yg funny masa dye mengajar.but now dye bit bz.moga cik aish rajin update entry mcm dulu eh =)


PUAN Drama3
ni cik puan Drama3,sbb nama blog dye Drama Drama Drama,myb dye suke lagu ning baizura kot kan.hehehe.sape yg nk tgk hasilhasil tangan yg sgt creative and unik dr tgn k.ain ni,sile lah ke blog dye.dye sgt rajin ok.bile buat kraftangan,sgt lah kemas taw.huh,salute betul.blogger ni suke menyakat i dlm entry dye.sgt noty taw.

jom lah terjah and follow bloggerblogger ni.i sgt suke masuk dlm blog dorg.ayat simple,mudah paham and ada style tersendiri.

chill yaw!

9 comments:

diana said...

sama-sama..:)
esok jumpa kat simpang ye..
belanja akak goreng pisang..
hahahah

Bazilah said...

saya suka rara sebab die ingat saye walaupun dah lame tak update blog haha miss you too! :D

ahmad endo said...

bestlah...kin power traffik pas ni...hehehe

Penulis Bogel (the naked writer) said...

wahh...tahniah

shekyn chipsmore said...

suka blog nie...btw..
tolong vote ekyn^^
FIRST LIKE THIS PAGE DULU
http://www.facebook.com/pages/Sweetpink-Lens-Shoppe/204372419586222

SECOND like pic nie plak..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=212446548778809&set=a.212336662123131.52728.204372419586222&type=1&theater
thanks^^

msredcheesecake said...

cik rara,
wa...best nyer ader org sayang hheee....

suka cik rara sebab dia peramah...hheee

ieda said...

blog akak !! :))

happy blogging di ...

.m y z. said...

wahhh best kan bila blog menjadi tempat nak release tension, sempoi, santai. ziema pun pembaca setia belog cik aish :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

blog akak senyum2 memang selalu terejah . ngee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...