Image and video hosting by TinyPic

25 May 2011

tips traffic maintain even pergi bercuti

ni pemberitahuan keras kpd sesiapa yg suke buat autopublish mcm i,hehehehe.sekarang ni i suke buat autopublish,sbb nya kalau hari cuti,kite mesti nk berjalan-jalan kan,so 1hari tu mst tak dpt update,bloggerblogger yg tak keluar,yg rasa nk duk umah je hari cuti mst busan if kite tak update kan,eceehhh~ yo yo ooo je.yelah,if kite update,sekurangkurangnya,blogger yg duk kat rumah tu je boleh terjahterjah and komenkomen blog kite,ye tak.
bukan traffic ni oke!
so dihari cuti,yg rasarasa mcm nk keluar tu,boleh lah buat autopublish je,taip siapsiap sblm,simpan dlm draft,kan senang kan kan but jgn lah buat entry "bye,i nk g mall jap"
"away trip to bla bla bla",kalau mcm tu baik tak payah,buat lah entry pasal info bout kesihatan ke,tempat tempat menarik ke,tekateki teka tekuk ke kan,so pembaca adalah input sket kan.cewahhh mcm lah hebat sgt kau ni rara nk ajar org pulak.dushhh! tombok pp sendiri.


ala i saje je bg pendapat kan,apa salah nya kn.lagi pun skng ni kan dh ada wordless wordless tu.so leh lah buh gambar  je.hehehehe.
so pas ni jom buat auto publish eh.so start mlm ni,mula lah taip menaip apaapa yg patut n simpan lah dlm draft anda.
heeee tips tak berape nk hado dr i,chill~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. hahaha! saya pun buat autopublish lau rase cam malas nk update blog hari2....heheheh

    ReplyDelete
  2. nice tips..
    kalau nak pi bercuti sesuai sangt buat auto publish..
    sehari 2 entry pun jadi lah..kan??
    asalkan orang tau keujudan kita dalam dunia blogging ni..

    ReplyDelete
  3. gitu rupanya
    rahsia dia yek...

    hehe..kak ati ni suka buat
    fresh2 kuar dari oven :)

    ReplyDelete
  4. Arini ari rabu jum kt kawen;; Cntd entry lam draft.. Aahahaha..

    ReplyDelete
  5. mOon selalu save draf...hikhikhik...tapi kalo buley 1 hari x mo lebey dr 4 entri....

    ReplyDelete
  6. suke la kat tips cik rara nie..hehe..boleh guna kalau tyme busy ngan assignment ke ape kan.. :D

    ReplyDelete
  7. dah cuba dah buat outo tu..tp tk jd la..mcm mana ek..bila wat ikut time..tk klua pun..bengang je..sudah publish sndiri..hehe..

    gamabr tu cuak la..agak klau traffik mcm tu simpang nya mcm mana la ye...

    ReplyDelete
  8. Tia tak boleh amalkan sangat kak sebab kat draft tu banyak lagi yang tak disambung2 . hehee . kang tak pepasal draft lagi banyak dari yang published . ngee ~~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com