Image and video hosting by TinyPic

18 May 2011

to KUCAR KACIR BLOGSPOT


cik kucar kacir,i tak tau nk bgtau u cane.but i nk u bukak blog u sbb ada malware cm ni.cpt cr solution.chill~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. yaa cepat2 maleware tuu bahaya ..:)

    ReplyDelete
  2. oh ni, adik saya kena hari tu,

    first copy nama worm tu, nikbir kan

    ok maksud Design, pi kat edit html

    pastu tekan ctrl+f

    paste nikbor tu pastu search sampai jumpa

    nanti url nikbir tu ada dalam kod kita, contohnya < i m g src="http://nikbir.ws"> so delete keseluruhan kod tu

    dari start sampai habis (kira konsep anggota badan dan dijangkiti kuman la, kena buang)

    cuba try

    ReplyDelete
  3. dia ada link dengan blog yang ada malware..

    ReplyDelete
  4. tu la..org lain bukak..boleh je..
    but certain x boleh..
    dah scan..tapi xde pun malware..
    arghhhhhhhh..
    tak tahu kenapa...
    kenapa kenapa kenapa???????????????????
    bingung dh ni..

    ReplyDelete
  5. kalau jadi gitu nak buat cemana ye??

    ReplyDelete
  6. eh memang slalu mcm tu.igt kn lappy i ada problems.rupanya u kna jgk eh

    ReplyDelete
  7. waaa..sudah bersih blog gua...haha..ayoyoyo..

    ReplyDelete
  8. kat sini penerangan bergambar mcm mana na settle kalau sapa2 ada kawan yg ada msalah mcm ni lagi

    http://airadium.blogspot.com/2011/05/blog-anda-diserang-malware-nikbir09.html

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com