18 May 2011

to KUCAR KACIR BLOGSPOT


cik kucar kacir,i tak tau nk bgtau u cane.but i nk u bukak blog u sbb ada malware cm ni.cpt cr solution.chill~

9 comments:

ieda said...

yaa cepat2 maleware tuu bahaya ..:)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

oh ni, adik saya kena hari tu,

first copy nama worm tu, nikbir kan

ok maksud Design, pi kat edit html

pastu tekan ctrl+f

paste nikbor tu pastu search sampai jumpa

nanti url nikbir tu ada dalam kod kita, contohnya < i m g src="http://nikbir.ws"> so delete keseluruhan kod tu

dari start sampai habis (kira konsep anggota badan dan dijangkiti kuman la, kena buang)

cuba try

kiz said...

dia ada link dengan blog yang ada malware..

kucarkacir said...

tu la..org lain bukak..boleh je..
but certain x boleh..
dah scan..tapi xde pun malware..
arghhhhhhhh..
tak tahu kenapa...
kenapa kenapa kenapa???????????????????
bingung dh ni..

diana said...

kalau jadi gitu nak buat cemana ye??

Lieyda said...

eh memang slalu mcm tu.igt kn lappy i ada problems.rupanya u kna jgk eh

shafmechy said...

takut2..=(

kucarkacir said...

waaa..sudah bersih blog gua...haha..ayoyoyo..

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

kat sini penerangan bergambar mcm mana na settle kalau sapa2 ada kawan yg ada msalah mcm ni lagi

http://airadium.blogspot.com/2011/05/blog-anda-diserang-malware-nikbir09.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...