Image and video hosting by TinyPic

20 May 2011

tutorial how to draw eyeliner "runcing"

woooopppsss terlebay sudah.heee.
ritu masa i buat piccy ni as my default picca kat fb,fren i yein
request,suh buat tutorial mcm mana nk pakai eyeliner mcm ni,heee.
yg tajamtajam ni,ala-ala saloma gitu,eceh.bluweekkkssssssssssssss.
dye kata buat lah you tube,mesti dye org 1st yg akan subscribe.
yein kalo ko tak jd org pertama siap ko eh.hehehe.
my mom ckp bulu mata i panjang,tp mcm bulu mata kuda,tak melentik =(

so i pun buat lah acc you tube,tapi i tak sempat lagik nk buat tutorial nya.lately bz sesangat lah,heee.tgk lah,nanti masa cuti,
if da kelapangan i buat k.alaaaaa senang je.
yg pasti nya korg mst ada eyeliner oke!
hah! yg tak de tu g bli cepat.nanti leh tgk i punye tutorial ni.
chilll~


wait for my next entry oke! i make it ASAP.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. xper dik..beli cepit bulu mata tu..lentiklah nanti

    ReplyDelete
  2. Menci kai eyeliner.. Eyeliner tak jd, itam mata putihku..

    ReplyDelete
  3. @blackrosesheheheheh takpe,nanti rara bg cara senang.5minit siap.

    ReplyDelete
  4. @Liyana Zahimeh komen td tu untuk yg ni.silap komen lak.hehehehe.

    ReplyDelete
  5. Herher.. Btw, kt da folow awk taw.. Tp da kt blkg2 da kot.. =D

    ReplyDelete
  6. canteklah bulu mata panjang dan lebat..mcm akak ni dahla x panjang, x lentik malah pendek..tp malas nk pakai mascara segala macam tp suka pakai eyeliner..cepat wat tutorial skang!

    ReplyDelete
  7. @Rina AVAIL a.k.a Cik Bettyheheheheheh baik bosh,tapi skng tak leh bosh sbb saye kt opis.sok eh sok eh.hehehe

    ReplyDelete
  8. panjang woo bulu mata awk..cantik je..:)..aaa pakai minyak rambut bong kalau nak bagi bulu mata awk jadi spike cam budak punk tuh hahah..;p

    ReplyDelete
  9. @Syuxerada ke kata kite pakai bon.hehehehe.

    ReplyDelete
  10. minyk bon..lupa dah..masa sekolh dulu pkai..hehe

    ReplyDelete
  11. cepat2 buat tutorial !
    nak tgk org pakai eyeliner runcing..

    ReplyDelete
  12. canteq n kemas u pkai eyeliner..hehe

    ReplyDelete
  13. CIK RARA, MSRED MMG TERINGIN NAK WAT CAM TU TP TAK PANDAI...BUAT LE TUTORIAL NYE CEPAT.TAK SABA NI, PACKAGE KAN SEKALI TUTORIAL NAK PAKAI FAKE EYELASH...HEHEEE....

    ReplyDelete
  14. wah siap nak buat tutorial....bagus2...

    ReplyDelete
  15. @ArulchelseAhehehehe pakai byk2 then berkilat2kepala.

    ReplyDelete
  16. @syaz@rozeltrara pakai dramatique liquid tu.tu yg kemas sket.hehehe

    ReplyDelete
  17. lau kak buat yg runcing2 nih...alamat anaks n suamiku x bersiap ler..hihi...kalau nk kuar berjln...kak ni sibuk la bukak tutup iron... betulkan baju org tu...kelimkan kaki seluar org ni...sikat rambut org tu...letak reben kat rambut org ni...kang org tu lak tanya tali pinggang dia mana?...org ni tanya ubat ketiak dia mana?...sudahnye semua dah masuk kete...kak dok terhegeh hegeh lg nk selet gincu...sib bek la muka da semulajadi cun...bluwekkkksssss.....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com