20 May 2011

tutorial how to draw eyeliner "runcing"

woooopppsss terlebay sudah.heee.
ritu masa i buat piccy ni as my default picca kat fb,fren i yein
request,suh buat tutorial mcm mana nk pakai eyeliner mcm ni,heee.
yg tajamtajam ni,ala-ala saloma gitu,eceh.bluweekkkssssssssssssss.
dye kata buat lah you tube,mesti dye org 1st yg akan subscribe.
yein kalo ko tak jd org pertama siap ko eh.hehehe.
my mom ckp bulu mata i panjang,tp mcm bulu mata kuda,tak melentik =(

so i pun buat lah acc you tube,tapi i tak sempat lagik nk buat tutorial nya.lately bz sesangat lah,heee.tgk lah,nanti masa cuti,
if da kelapangan i buat k.alaaaaa senang je.
yg pasti nya korg mst ada eyeliner oke!
hah! yg tak de tu g bli cepat.nanti leh tgk i punye tutorial ni.
chilll~


wait for my next entry oke! i make it ASAP.

27 comments:

blackroses said...

xper dik..beli cepit bulu mata tu..lentiklah nanti

Liyana Zahim said...

Menci kai eyeliner.. Eyeliner tak jd, itam mata putihku..

rara pinkmafia said...

@blackrosesheheheheh takpe,nanti rara bg cara senang.5minit siap.

rara pinkmafia said...

@Liyana Zahimeh komen td tu untuk yg ni.silap komen lak.hehehehe.

ღ p!nk veLvet ღ said...

haruslah aku da subscribe, ahaks!

Liyana Zahim said...

Herher.. Btw, kt da folow awk taw.. Tp da kt blkg2 da kot.. =D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

canteklah bulu mata panjang dan lebat..mcm akak ni dahla x panjang, x lentik malah pendek..tp malas nk pakai mascara segala macam tp suka pakai eyeliner..cepat wat tutorial skang!

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღhehehehehehhe.nanti aku buat eh,bz sket =)

rara pinkmafia said...

@Liyana Zahimohhh thnks babe! =)

rara pinkmafia said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Bettyheheheheheh baik bosh,tapi skng tak leh bosh sbb saye kt opis.sok eh sok eh.hehehe

Syuxer said...

panjang woo bulu mata awk..cantik je..:)..aaa pakai minyak rambut bong kalau nak bagi bulu mata awk jadi spike cam budak punk tuh hahah..;p

rara pinkmafia said...

@Syuxerada ke kata kite pakai bon.hehehehe.

ArulchelseA said...

minyk bon..lupa dah..masa sekolh dulu pkai..hehe

kucarkacir said...

cepat2 buat tutorial !
nak tgk org pakai eyeliner runcing..

aEn+aReaL=Ryan said...

Cantik La Rara pakai cmtu..hihi

syaz@rozelt said...

canteq n kemas u pkai eyeliner..hehe

msredcheesecake said...

CIK RARA, MSRED MMG TERINGIN NAK WAT CAM TU TP TAK PANDAI...BUAT LE TUTORIAL NYE CEPAT.TAK SABA NI, PACKAGE KAN SEKALI TUTORIAL NAK PAKAI FAKE EYELASH...HEHEEE....

Miecyber said...

Nak cuba jugaklah nanti...

Klik link bawah untuk maklumat Lynas
Seluruh Rakyat Malaysia Di Seru Turun Beramai-Ramai Ke Perarakan Bantah Lynas Dari KLCC Ke Kedutaan Australia Pada Hari Jumaat 20 Mei Ini

Papa Mifz said...

wah siap nak buat tutorial....bagus2...

Nzyrahun said...

wuwuwu xsabar2

rara pinkmafia said...

@ArulchelseAhehehehe pakai byk2 then berkilat2kepala.

rara pinkmafia said...

@kucarkacirewah2,suruh pakai kang baru tau.

rara pinkmafia said...

@aEn aReaL=Ryanthnks babe!

rara pinkmafia said...

@syaz@rozeltrara pakai dramatique liquid tu.tu yg kemas sket.hehehe

rara pinkmafia said...

@msredcheesecakepakai fake eyelash tak reti dear.hehehe

rara pinkmafia said...

@Miecybererk.ni utk pompuan je =)

LindaRahim said...

lau kak buat yg runcing2 nih...alamat anaks n suamiku x bersiap ler..hihi...kalau nk kuar berjln...kak ni sibuk la bukak tutup iron... betulkan baju org tu...kelimkan kaki seluar org ni...sikat rambut org tu...letak reben kat rambut org ni...kang org tu lak tanya tali pinggang dia mana?...org ni tanya ubat ketiak dia mana?...sudahnye semua dah masuk kete...kak dok terhegeh hegeh lg nk selet gincu...sib bek la muka da semulajadi cun...bluwekkkksssss.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...