15 May 2011

WAJIB TONTON : KONGSI

Filem kedua arahan FARID KAMIL.

if korang nk tgk SHAHEIZY SAM yg awesome tu 
boleh lah g tgk cite ni.
seriously korg tak menyesal mcm i,
mmg hebakkkk,kelakar dan tak kering gusi,myb korg akan
tersentap sentap tgk cite ni sbb apa taw,apa yg terjadi 
di next scene mmg agak menggeletek hati,
i sampai pukulpukul org sblh,sian adik ipar i.
sooorryyy beeee.heeee~i rasa kalau bg i 
lagik 3 tiket pon i sanggup g tgk lagik
besh kot.

SAM memegang watak like gangster dr thailand,
"my name is TUMULAK"
"made in thailand"
hahahahah,tgk cr dye mmg style,dgn slang kelantan nya.
dgn muke dye yg comelllllsssss tu,ahhhhhhh so nice.
mmg layak dye pgg artis paling popular.

tak dpt nk imagine n cite kt korg mcm mana tangkas nya
dye berkocoh dlm tu.FIZO Omar as a "sharif bin sharifudin"
pon not bad,nice jugak
but fizo more to watak seriouse lah.YANA pon besh,
yang besh skali sbb ada gangster from PENANG.korg g lah tgk.
kalau cite tak besh lak kan.



papepun,DOUBLE thumb up to FK,and SAM.
love both of u!

ni sepatutnya jd entry kelmarin.but sume org tau,blogspot down kan.so pahampaham jelah. =)

4 comments:

kucarkacir said...

nak gi tgk la..hehe

rara pinkmafia said...

@kucarkacirg tgk taw.mmg besh. =)
even FK tak punya bajet besar.but mmg senok.

diana said...

best ke??
napa ada orang kata tak best??
sebab tu nak tengok wayang kena mood baik.
mood tak baik semua filem kita rasa tak best..kan??

the girl next door said...

rara!!
i dah tg0k..tp bg ai kureng Lor =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...