Image and video hosting by TinyPic

31 May 2011

working LOL!

setelah mengELkan diri smlm,pagie ni i kembali berkerja.huwaaaa.
mood still mood holiday ag,cano?tapi mlm td mmg tak boleh tido lah hai.panas giler,nk kata hujan tak jugak,tapi pagi ni KL gelap giler kot,then dh nk smpi RTM td baru hujan.tapi sekeratsekerat je.
haih~dh lah opis ni sejuk,lagik sejuk lah jadiknya nanti.

keje lak manyak giler,adehhh.padan muka aku,sape suh EL.
tak pe lah buat slowslow lah kan.heee.
cane nk buat entry singapore ni.sape nk tolong i ni.*gedik

bite mlm td cm kecoh bout bil letrik yg nak naik kan.but
yg bawah 77rm still cm bese kan.hmm ok lah.
biasa lah tu,kambus sana korek sini,
korek sana kambus sini.chilll yaw!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. rara!!!jeles..xpernah pun smpai kota singa =[

    ReplyDelete
  2. owh dah pulang??welcome back to Malaysia hehe..cmner nak keje tuh andai mood holiday x ilang lagi heheh..

    ReplyDelete
  3. selamat bertugas rara..nyway syaz tinggal area RTM tu..hehe

    ReplyDelete
  4. cik rara,
    universal studio spore kah itu?sgt jeles....hheeee
    upload la pic byk2 biar msred bertambah jeles

    ReplyDelete
  5. hye sis.. waaa.. kat universal studio tu.... :blog sis juga cantik+comels oke! sy just guna template kat suckymolly.com pastu edit sendri.. huhuhuhu... HAVE A NICE DAY !

    ReplyDelete
  6. wat pe gi singapore rara?? hehehe.. well. im singaporean :)

    ReplyDelete
  7. waaa ke singapura rupenya adik ku sorang nie ! ..
    best2 dah lama akak x sampai sana .. dulu time sek selalu kesana sbb duk JB .. bapa saudara akak bawak teksi JB - singapore .. tu yg selalu ikut dia ..

    ermmm biasalah dikk , dah agak dahhh akan naik nye bill letrik tuu huhuhu mana yg pakai aircond sure lah kena bayar lebih kan huhuh dah lah cuaca panas lately nie huhuh

    ReplyDelete
  8. wah..best nye g holiday kt uss..:)

    ReplyDelete
  9. nape ada asap lak time tu? hehe..aish pergi aritu panas..pastu ramai org..nak amik gamb sorang pun susah

    ReplyDelete
  10. cerianya tgk gambar dia....

    bestnya...

    ReplyDelete
  11. rara, update cerita kat singapore!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com