31 May 2011

working LOL!

setelah mengELkan diri smlm,pagie ni i kembali berkerja.huwaaaa.
mood still mood holiday ag,cano?tapi mlm td mmg tak boleh tido lah hai.panas giler,nk kata hujan tak jugak,tapi pagi ni KL gelap giler kot,then dh nk smpi RTM td baru hujan.tapi sekeratsekerat je.
haih~dh lah opis ni sejuk,lagik sejuk lah jadiknya nanti.

keje lak manyak giler,adehhh.padan muka aku,sape suh EL.
tak pe lah buat slowslow lah kan.heee.
cane nk buat entry singapore ni.sape nk tolong i ni.*gedik

bite mlm td cm kecoh bout bil letrik yg nak naik kan.but
yg bawah 77rm still cm bese kan.hmm ok lah.
biasa lah tu,kambus sana korek sini,
korek sana kambus sini.chilll yaw!

16 comments:

Mama Gee said...

sonoknyaaaaaaaaaa.....

the girl next door said...

rara!!!jeles..xpernah pun smpai kota singa =[

kucarkacir said...

wahhh..bestnyeeee

Syuxer said...

owh dah pulang??welcome back to Malaysia hehe..cmner nak keje tuh andai mood holiday x ilang lagi heheh..

syaz@rozelt said...

selamat bertugas rara..nyway syaz tinggal area RTM tu..hehe

Liyana Zahim said...

SELONOKNYERRRRR~

msredcheesecake said...

cik rara,
universal studio spore kah itu?sgt jeles....hheeee
upload la pic byk2 biar msred bertambah jeles

ღ p!nk veLvet ღ said...

cepat wat entry singapore, hehe!

caera puttih said...

hye sis.. waaa.. kat universal studio tu.... :blog sis juga cantik+comels oke! sy just guna template kat suckymolly.com pastu edit sendri.. huhuhuhu... HAVE A NICE DAY !

JohnJosh said...

wat pe gi singapore rara?? hehehe.. well. im singaporean :)

ieda said...

waaa ke singapura rupenya adik ku sorang nie ! ..
best2 dah lama akak x sampai sana .. dulu time sek selalu kesana sbb duk JB .. bapa saudara akak bawak teksi JB - singapore .. tu yg selalu ikut dia ..

ermmm biasalah dikk , dah agak dahhh akan naik nye bill letrik tuu huhuhu mana yg pakai aircond sure lah kena bayar lebih kan huhuh dah lah cuaca panas lately nie huhuh

Ejat said...

wah..best nye g holiday kt uss..:)

AISH said...

nape ada asap lak time tu? hehe..aish pergi aritu panas..pastu ramai org..nak amik gamb sorang pun susah

♥MiZz-siHa♥ said...

sronok holiday tu...best2..

HonEyBuNNy said...

cerianya tgk gambar dia....

bestnya...

Bazilah said...

rara, update cerita kat singapore!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...