Image and video hosting by TinyPic

27 June 2011

agak-agak i boleh jd artis x?

grrrrrrrrrrr tekanan,now baru boleh terjah blog,
dr pg td i nk bukak,tenet punye lah slow,nk login pon tak boleh.
mmg rasa nk geget je pc ni taw.geram sgtsgt lah.haih~

then akibat tenet yg tak ok,i teman lah office mate i
g wisma tv,wahhh penat giler jalan,but jalanjalan tu berbaloi.
i jumpa artis.huaaaa poyos.
tapi bukan lah LISA SURIHANI or HAZAMA taw.

just jumpa DANNY,ahaks.masa nk naik tangga tu nampak dye.
dye pon nk turun tangga,then muka dye mcm nk tak nak je senyum.
then bile selisih tu dye ckp,
"tu duet jatuh"

i pon cepatcepat lah pandang blakang.
ahhhh TIPUUUUUU malu.hahaha
sempat lagik si danny ni buat lawak ek.
nasib i tak peluk u kat situ.eeeheeee gatai!
nice lah.dye tak sombong.tak sempat nk snap pic td.
kalau tak i dh publish kat sini.

then pas officemate i anta document tu.
nk balik ke opis i,then nampak sharifah zarina.
hmmm nice,tak make up pon cantek.
tinggi n puteh eh.i nmpk dye salam ngn sorg laki.

mulanya tak pasan,then pusingpusing rupenya dye
salam ngan ROSYAM NOR,ouch,mcm nk pengsan rasa.
tgk dye depandepan.hensem.macho.boleh tahan tinggi gak.
badan pon tegap lagik.haih~ besh nya duk wisma TV kan.
leh jumpa ramai artis.rasa mcm nk jd receptionist kat wisma tv tu,
BOLEH?! eheeeeeee.

p/s : nk BW jap.nak terjah link kat BLOGGER NI BESHHH BRO!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. mesti hari-hari jumpa artis orang kat wisma tv tu.

    ReplyDelete
  2. cam best je , lain kali kalau terjumpe Lisa kim salam kat die ek :P

    ReplyDelete
  3. wow best brooo... mmang bestt brooo jumpa artis ni...bestt brooo..

    ReplyDelete
  4. danny tu memang kelakar la..
    tapi dia dah kawen..
    giler nak peluk laki orang..?
    wakkaakak

    ReplyDelete
  5. hehehe..syaz pon bru jumpe artis sabtu lepas, ade nash ngn mambai dekat kenduri kawen tue..hehe

    ReplyDelete
  6. best nye kalo gini hari hari..hahaha..kalo lah leh bertukar tempat keje..huuuu..

    berangan jela..

    ReplyDelete
  7. artis??saya x berapa nak can artis melainkan pakai name tag kat badan hahahah..:)..apapun best jumpa artis terutamanya lisa..

    ReplyDelete
  8. esok2 mana tau jumpa zizan tolong salam kan untuk i oke.. hahaha

    ReplyDelete
  9. ahaaaaaaaa jumpe rosyam tuu yg paling akak nak ! :)

    ReplyDelete
  10. x minta ke nk gambar sekali :)

    ReplyDelete
  11. kim salam dekat Lisa Surihani...hehe...kalau jmpe...:D

    ReplyDelete
  12. amboi danny...nakal ye kenakan org...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com