23 June 2011

Aishwarya Rai Hamil Anak Pertama

congrats to her,akhirnya dh preggy 1st baby,tak sabar nk tgk baby


aish,mesti comels n comels n comels mcm dye kan.
mak nya dh cantek,bapak nya hensem.ouch. package kot! 

Kehamilan Aishwarya Rai telah diumumkan oleh ayah Absishek, Amitabh Bachchan melalui akaun Twitter miliknya.
"Berita! berita! berita! Saya akan menjadi datuk. Aishwarya hamil... sangat bahagia dan tak sabar,"
(tak sangka i amitbh bachchan ni ada twitter,heee)
Aish,even u tak kenal i,im hepy for u.heee.
peminat num 1 ni taw.jgn marah eh =)

dye mmg cantek kan.suke sgt!


23 comments:

sha a.s said...

wah...preggy dah ye...rezeki dia...doakan k.sha pulak menyusul lps ni ok... :)

ABU said...

happy jugak la..hehe :D

Liyana Zahim said...

Jrg dgr artis holywood yg pregnant kan.. Hihihi..

leyzajamil said...

lama jg dia nak peknen tu, syukur tumpang kebahagian aish & abhishek..

Mama Gee said...

finally....hee
dia mmg lawooo....
tp dlm gambar atas tu mcm semacam lak mukanyaa...

eLLa said...

akhirnyer mengandung jugak,,.

Hanis Azla said...

akak pun tak sabar nak tgk anak dia nnt.. ikut mak ke, ikut ayah ke, sure cun jugak kan..

mekchu said...

Absishek tu yang mana satu erk? hehehe.. bukan dia kawin ngan shah rukh khan ke? (mmg dasar peminat cerita korea.. konon2) hahaha..

konpem comel nih anak dorang..

Ati Masrif said...

seorang wanita itu
akan berasa lebih selamat
bila dah dapat baby .... :)

ArulchelseA said...

wah wah wah...syabas bete..kih kih.. mcm film hindustan la plak..

nazirah said...

wah bestnyeeee..akhirnya hamil gak hehe .. kte pun suke die huhu

ieda said...

wow ! x sangka dia dah hamil .. akhirnya .. ingatkan x nak ngandung dah .. sbb nak jaga seri wajah .. huhuhuh

paling best sbb amitabh ada twitter .. adehhhh :)

KAMIHIDUP said...

dia kahwin dengan siapa eh rara?

Raden said...

agak2 name die belacan khan kot

diana said...

akak pun minat..
tambah2 bila dia belakon pakai sari..
hehehhe
gembira ke main amitabh bachchan..

MiaWawa said...

wah.. dah senje pun de twitter.. pasti follow..

Miecyber said...

Tahniah....


Robot Orang Gaji

bunga said...

suker..lama dah tunggu diorang dapat anak..hehee

syaz@rozelt said...

eh macam lame jugak kan die kawen..tp x pe la lambat ke cepat asal dapat kire ok la kn??hehe

@ dramatic @ said...

wahhh..
tak payah beli harian metro..baca kat blog kamu je..jimat duit gaji i...hahaha.. =)

p/s : tersedak baca komen kt atas tu..aisyh kawin dgn SRK...?hahaha...Datin Aisyh la plak kann... ;)

Jer ... said...

huhu , nak komen sini :)

DeQWa said...

wah,tak sabar nak tgk anak die nnt....mesti cantik cam die gak...hehe

vampire's lovex said...

hehhe sama !! tak sangka amitabh bachan ada twitter haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...