Image and video hosting by TinyPic

23 June 2011

Aishwarya Rai Hamil Anak Pertama

congrats to her,akhirnya dh preggy 1st baby,tak sabar nk tgk baby


aish,mesti comels n comels n comels mcm dye kan.
mak nya dh cantek,bapak nya hensem.ouch. package kot! 

Kehamilan Aishwarya Rai telah diumumkan oleh ayah Absishek, Amitabh Bachchan melalui akaun Twitter miliknya.
"Berita! berita! berita! Saya akan menjadi datuk. Aishwarya hamil... sangat bahagia dan tak sabar,"
(tak sangka i amitbh bachchan ni ada twitter,heee)
Aish,even u tak kenal i,im hepy for u.heee.
peminat num 1 ni taw.jgn marah eh =)

dye mmg cantek kan.suke sgt!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. wah...preggy dah ye...rezeki dia...doakan k.sha pulak menyusul lps ni ok... :)

    ReplyDelete
  2. Jrg dgr artis holywood yg pregnant kan.. Hihihi..

    ReplyDelete
  3. lama jg dia nak peknen tu, syukur tumpang kebahagian aish & abhishek..

    ReplyDelete
  4. finally....hee
    dia mmg lawooo....
    tp dlm gambar atas tu mcm semacam lak mukanyaa...

    ReplyDelete
  5. akhirnyer mengandung jugak,,.

    ReplyDelete
  6. akak pun tak sabar nak tgk anak dia nnt.. ikut mak ke, ikut ayah ke, sure cun jugak kan..

    ReplyDelete
  7. Absishek tu yang mana satu erk? hehehe.. bukan dia kawin ngan shah rukh khan ke? (mmg dasar peminat cerita korea.. konon2) hahaha..

    konpem comel nih anak dorang..

    ReplyDelete
  8. seorang wanita itu
    akan berasa lebih selamat
    bila dah dapat baby .... :)

    ReplyDelete
  9. wah wah wah...syabas bete..kih kih.. mcm film hindustan la plak..

    ReplyDelete
  10. wah bestnyeeee..akhirnya hamil gak hehe .. kte pun suke die huhu

    ReplyDelete
  11. wow ! x sangka dia dah hamil .. akhirnya .. ingatkan x nak ngandung dah .. sbb nak jaga seri wajah .. huhuhuh

    paling best sbb amitabh ada twitter .. adehhhh :)

    ReplyDelete
  12. dia kahwin dengan siapa eh rara?

    ReplyDelete
  13. agak2 name die belacan khan kot

    ReplyDelete
  14. akak pun minat..
    tambah2 bila dia belakon pakai sari..
    hehehhe
    gembira ke main amitabh bachchan..

    ReplyDelete
  15. wah.. dah senje pun de twitter.. pasti follow..

    ReplyDelete
  16. suker..lama dah tunggu diorang dapat anak..hehee

    ReplyDelete
  17. eh macam lame jugak kan die kawen..tp x pe la lambat ke cepat asal dapat kire ok la kn??hehe

    ReplyDelete
  18. wahhh..
    tak payah beli harian metro..baca kat blog kamu je..jimat duit gaji i...hahaha.. =)

    p/s : tersedak baca komen kt atas tu..aisyh kawin dgn SRK...?hahaha...Datin Aisyh la plak kann... ;)

    ReplyDelete
  19. wah,tak sabar nak tgk anak die nnt....mesti cantik cam die gak...hehe

    ReplyDelete
  20. hehhe sama !! tak sangka amitabh bachan ada twitter haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com