Image and video hosting by TinyPic

27 June 2011

aku REDHA!

i redha bile diuji,i redha bile di uji dgn



melihat stufff berwarna pink.
i redha even i tak dpt memilikinya
but i redha jika i hanya dpt menatap
gambarnya sahaja.
















i redha.korg redha x?
huuuuuaaaaaaa nk bilik mcm ni.plsssssss.

p/s : takde ke realiti show yg nk boleh capai impian i utk
buat bilik cm ni? eriqqqqq yg kepala botak tu taknk buatkan utk i ke?


source - kecoh habes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 comments:

  1. ingatkan kenapalah td...hehe
    mama dh lama redha..
    sbb zaman2 kecik dulu pun tak dpt gak bilik2 camni...huhu

    ReplyDelete
  2. Haduhh :/ nak juga bilik macam tuh . Cantik , pink :/ Jealous :(

    ReplyDelete
  3. grr....ketar kepala saya tengok. Saya pulak suka purple... ada gak buat enrty mcm ni. Berangan jelah kita ni... wuwuw...

    Rumah purple saya

    ReplyDelete
  4. santik santik..kenape xpunya bilik segini..pink kare lg toh..like like

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaaaaa..bilik saya sekarang pink sangattttt. wallpaper bunga2 pink. aaaa... stresss. haha. awak mari datang umah saya , pindah sini! heheh

    ReplyDelete
  6. Cik rara,
    Nak bilik 2nd last tu...tukar kaler red...

    Rasa nak remaja balik pas tu tunjuk pic tu kat mak, jerit...mak nak bilik cengini!!!

    ReplyDelete
  7. alolololo ciannnnn obses pink like me ya!! redha je lah dik nonnn:)

    ReplyDelete
  8. Rara, pink n green tu gud combination gak kan? Hahaha,. T tawen soh suami wat blik cmtu! Msti buleh punyo.. Suami2 lau mule2 kawen rumentik tau?

    (Yg mnulis ni cam pnh kawen je kan)
    Wakakakaka..

    ReplyDelete
  9. akak nak jugakkkkkk..akak pun giler pink kahkahkah...

    kita kena buat surat ni dik bg eric baca huhu ;p

    ReplyDelete
  10. sy redha..hehe ~
    sy pun nak jgk !

    ReplyDelete
  11. adoiiiyaiii...cantik gilerrr..
    bila arr dapat macam ni

    ReplyDelete
  12. bilik utk anak boleh la.xkn bilik utk mama nye plak.nati papa nye x mo masuk.hahahha

    ReplyDelete
  13. waaa. series nak series nak. best gile dpt bilik cmni

    ReplyDelete
  14. geram jer tengok pink+ijau tu.. :)

    ReplyDelete
  15. cantik juga pink2 ni..hehe... tp mui minat biru...

    ReplyDelete
  16. saya redha !boleh lihat je semua ni !

    ReplyDelete
  17. Pinky nye ... mesti tingkap pun kalau boleh nak spray kaler Pink ( dah tak jadi tingkap la macam tu :P )

    ReplyDelete
  18. saya REDHA :')
    p/s:dulu benci gila bila orng duk puji2 warna pink ni. tapi ntah mcm mana sejak setahun lepas, addicted dgn wrna jambu ni.. badi agaknya~ hehe

    ReplyDelete
  19. suh bakal suami rara watkan..:)..konfirm dapt..hehhecomel bilik cmtuh...

    ReplyDelete
  20. uh..so not my colour..kah3..=P..*main2 je*

    ReplyDelete
  21. bapak ah bapak ah bapak ah... kagum

    ReplyDelete
  22. oh cantiknya!! kalau ade umah sendiri nak buat camni lah..hehe

    ReplyDelete
  23. gilosss cantikkk....ni kalo tidur ni xnak bgun dah..hehe..xkuar bilik dah kalo dapat bilik cantik2 cmtu =]

    ReplyDelete
  24. alololo...pinky betul..tema bilik awe skunk

    dinding = pink
    pintu.langsir,cadar ngan carpet = hijau
    almari,meja solek,tempat sidai baju = cokelat..hehe

    awe nak ubat vantage pulak nanti :)

    ReplyDelete
  25. i sbnrnya tak brp suka pink sgt tau. tp entah knp sjk kebelakangan ni byk stuff color pink. hihihihi (:

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com