27 June 2011

aku REDHA!

i redha bile diuji,i redha bile di uji dgn



melihat stufff berwarna pink.
i redha even i tak dpt memilikinya
but i redha jika i hanya dpt menatap
gambarnya sahaja.
















i redha.korg redha x?
huuuuuaaaaaaa nk bilik mcm ni.plsssssss.

p/s : takde ke realiti show yg nk boleh capai impian i utk
buat bilik cm ni? eriqqqqq yg kepala botak tu taknk buatkan utk i ke?


source - kecoh habes

31 comments:

Mama Gee said...

ingatkan kenapalah td...hehe
mama dh lama redha..
sbb zaman2 kecik dulu pun tak dpt gak bilik2 camni...huhu

Maghfiratul Helma said...

Haduhh :/ nak juga bilik macam tuh . Cantik , pink :/ Jealous :(

~sue~ said...

suke sangat okey!

Chempaka Sari said...

grr....ketar kepala saya tengok. Saya pulak suka purple... ada gak buat enrty mcm ni. Berangan jelah kita ni... wuwuw...

Rumah purple saya

anismelon said...

santik santik..kenape xpunya bilik segini..pink kare lg toh..like like

Namee Roslan said...

aaaaaaaaaaaa..bilik saya sekarang pink sangattttt. wallpaper bunga2 pink. aaaa... stresss. haha. awak mari datang umah saya , pindah sini! heheh

KAMIHIDUP said...

redha jugalah. :)

sha a.s said...

comel comel dik :)

msredcheesecake said...

Cik rara,
Nak bilik 2nd last tu...tukar kaler red...

Rasa nak remaja balik pas tu tunjuk pic tu kat mak, jerit...mak nak bilik cengini!!!

risa said...

alolololo ciannnnn obses pink like me ya!! redha je lah dik nonnn:)

Liyana Zahim said...

Rara, pink n green tu gud combination gak kan? Hahaha,. T tawen soh suami wat blik cmtu! Msti buleh punyo.. Suami2 lau mule2 kawen rumentik tau?

(Yg mnulis ni cam pnh kawen je kan)
Wakakakaka..

PinKy MoMMa said...

akak nak jugakkkkkk..akak pun giler pink kahkahkah...

kita kena buat surat ni dik bg eric baca huhu ;p

echaRierie said...

sy redha..hehe ~
sy pun nak jgk !

Sal Saari said...

adoiiiyaiii...cantik gilerrr..
bila arr dapat macam ni

Bulan said...

bilik utk anak boleh la.xkn bilik utk mama nye plak.nati papa nye x mo masuk.hahahha

EZAN IDMA said...

waaa. series nak series nak. best gile dpt bilik cmni

makdara TERdiva said...

geram jer tengok pink+ijau tu.. :)

mumui said...

cantik juga pink2 ni..hehe... tp mui minat biru...

Qaseh dalia adelia said...

saya redha !boleh lihat je semua ni !

Jer ... said...

Pinky nye ... mesti tingkap pun kalau boleh nak spray kaler Pink ( dah tak jadi tingkap la macam tu :P )

amna said...

saya REDHA :')
p/s:dulu benci gila bila orng duk puji2 warna pink ni. tapi ntah mcm mana sejak setahun lepas, addicted dgn wrna jambu ni.. badi agaknya~ hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. pinky girl rupanya.

Syuxer said...

suh bakal suami rara watkan..:)..konfirm dapt..hehhecomel bilik cmtuh...

cik bulan said...

uh..so not my colour..kah3..=P..*main2 je*

Shawn Razaleigh said...

bapak ah bapak ah bapak ah... kagum

Cik Azizah said...

oh cantiknya!! kalau ade umah sendiri nak buat camni lah..hehe

CikHaniBhulat said...

gilosss cantikkk....ni kalo tidur ni xnak bgun dah..hehe..xkuar bilik dah kalo dapat bilik cantik2 cmtu =]

Nur Hawa Mohd Zin said...

alololo...pinky betul..tema bilik awe skunk

dinding = pink
pintu.langsir,cadar ngan carpet = hijau
almari,meja solek,tempat sidai baju = cokelat..hehe

awe nak ubat vantage pulak nanti :)

syrupmasin said...

errr..pink..fuyooo :D

Atika Farha ;D said...

i sbnrnya tak brp suka pink sgt tau. tp entah knp sjk kebelakangan ni byk stuff color pink. hihihihi (:

Dian Dahlia said...

redha je, xdpt blik cmni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...