Image and video hosting by TinyPic

07 June 2011

apa pun tak boleh!

heee~bukan tajuk yg nk dibicara kan,tapi pasal i.


hmm sllu sehari i boleh buat 5 entry,tapi rini mcm lost.
ada 2 entry je.knp eh?i takde idea lah nk buat entry.
takde idea nya sbb sebok design wedding card i.
idea sume dh tercurah kat situ.hee.poyo x?
nk bergossip pon dh mcm takde mood dh.
sbb tak de gossip yg gempak sgt pon.hee.
stakat shahir retak tangan tu,mls lah nk komen.
dh mcm mengadangada lak shahir tu.
asek cite sal dye je 2 3 menjak ni.

tu jatuh sampai retak tgn tu mst terlebih angau dgn
cik Ta lah tu.mencik i,dh lah curang ngan i.eceh~
takmo lah shahir.nk fadhlan jugak.dush dush hentak 
kepala kat dinding.

sape ada bc paper pasal budak darjah 2 kena rogol
masa ikut kakak n abg ipar dye g kenduri kawen.
bleh plak org tu rogol budak tu dlm toilet.
then larik dlm keadaan bogel.ich knp lah kan leh
jadi cm tu,i tak paham tol.apa yg boleh buat mamat
tu gersang sgt sampai leh rogol budak kecik tu.

dunia dah makin kejam.sgt kejam!

14 comments:

EYFAalias said...

eyfa xrajin baca paper. haha. tapi time kenduri pn jadi eh? pelik benor manusia skrg ni. semua ikut nafsu.

Syuxer said...

saya tak baca paper tuh...perghhh dunia dah semakin kejam...maklumlah dunia akhir zaman..budak kecik pun dibaham..:(

ayie said...

huhu.. kesian budak tu.. nampaknyee semua tempat dah tak selamat untuk perempuan..hmm

kimiez said...

skrg x kira kat mane kene hati2 sebab tue kimiez sendiri seram gak kalau sorg2..laki pun leh kene cabul taw..

ABU said...

rogol budak darja dua.. pegi jahanam la orng tu..bodoh!!

emo plak aku #$%*

Liza Razak said...

ye ke?saya pon x tau cerita psl budak kena rogol tuh...gile kejam !!

Munirah said...

dunia makin teruk

diana said...

mungkin masa kenduri tu dia membayangkan cemana la keadaan pengantin tu malam ni..
tetiba je dia stim membabi buta..tu yang budak kecik pun dibalunnya tu...

kiz said...

dunia akhir zaman..

~NajiLaA~ said...

when is ur wedding?x sbr nk tgk gamba! :D

JIJI YU said...

herph..dunia ke ni ...

Aimi dan Pakcik Hashim said...

5 entri sehari? gagah!!!

bodoh ah perogol... kawen ja ah kalau x tahan

bunga said...

baca..sedih..yang penting semoga budak tu akan kuat berjuang tuk hidup..

KAMIHIDUP said...

dunia ni dah nak kiamat, itu yang jadi je semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...