Image and video hosting by TinyPic

07 June 2011

apa pun tak boleh!

heee~bukan tajuk yg nk dibicara kan,tapi pasal i.


hmm sllu sehari i boleh buat 5 entry,tapi rini mcm lost.
ada 2 entry je.knp eh?i takde idea lah nk buat entry.
takde idea nya sbb sebok design wedding card i.
idea sume dh tercurah kat situ.hee.poyo x?
nk bergossip pon dh mcm takde mood dh.
sbb tak de gossip yg gempak sgt pon.hee.
stakat shahir retak tangan tu,mls lah nk komen.
dh mcm mengadangada lak shahir tu.
asek cite sal dye je 2 3 menjak ni.

tu jatuh sampai retak tgn tu mst terlebih angau dgn
cik Ta lah tu.mencik i,dh lah curang ngan i.eceh~
takmo lah shahir.nk fadhlan jugak.dush dush hentak 
kepala kat dinding.

sape ada bc paper pasal budak darjah 2 kena rogol
masa ikut kakak n abg ipar dye g kenduri kawen.
bleh plak org tu rogol budak tu dlm toilet.
then larik dlm keadaan bogel.ich knp lah kan leh
jadi cm tu,i tak paham tol.apa yg boleh buat mamat
tu gersang sgt sampai leh rogol budak kecik tu.

dunia dah makin kejam.sgt kejam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. eyfa xrajin baca paper. haha. tapi time kenduri pn jadi eh? pelik benor manusia skrg ni. semua ikut nafsu.

    ReplyDelete
  2. saya tak baca paper tuh...perghhh dunia dah semakin kejam...maklumlah dunia akhir zaman..budak kecik pun dibaham..:(

    ReplyDelete
  3. huhu.. kesian budak tu.. nampaknyee semua tempat dah tak selamat untuk perempuan..hmm

    ReplyDelete
  4. skrg x kira kat mane kene hati2 sebab tue kimiez sendiri seram gak kalau sorg2..laki pun leh kene cabul taw..

    ReplyDelete
  5. rogol budak darja dua.. pegi jahanam la orng tu..bodoh!!

    emo plak aku #$%*

    ReplyDelete
  6. ye ke?saya pon x tau cerita psl budak kena rogol tuh...gile kejam !!

    ReplyDelete
  7. mungkin masa kenduri tu dia membayangkan cemana la keadaan pengantin tu malam ni..
    tetiba je dia stim membabi buta..tu yang budak kecik pun dibalunnya tu...

    ReplyDelete
  8. when is ur wedding?x sbr nk tgk gamba! :D

    ReplyDelete
  9. 5 entri sehari? gagah!!!

    bodoh ah perogol... kawen ja ah kalau x tahan

    ReplyDelete
  10. baca..sedih..yang penting semoga budak tu akan kuat berjuang tuk hidup..

    ReplyDelete
  11. dunia ni dah nak kiamat, itu yang jadi je semua.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com