Image and video hosting by TinyPic

21 June 2011

bestnya bile dpt tukar KEPALA.








amacam?style kan.heeee.ce korg try tukar kepala dgn anak korg.
mst comeeeelllssss giler.





thanks to belog bagus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments:

  1. comelnyaaaa~~

    nak tukar kepala ngan kepala anak jugak~~~ngee~

    ReplyDelete
  2. ngeri la pulak gambar ni kalo bdk kecik dah rupa org tua cam geli jer...nak kiss2 pun cam ngeri dah tak comel n tak cute tul tak???

    ReplyDelete
  3. photogenik sungguh gambar nihh..^_^

    ReplyDelete
  4. hahaha....adoiiiii...lawak la

    ReplyDelete
  5. eheheheee tak dapat nak bayangkan la rara huhuhuhuuuuu

    ReplyDelete
  6. hahahahha sabor jelah dikk wehhhh ! x dpt akak bayangkan .. :)

    ReplyDelete
  7. ish x nak la tuko kepalo...mcm menakutkan jer....

    ReplyDelete
  8. haha tak dpt di bayangkan cane lah rupa ..badan len kepala len

    ReplyDelete
  9. ingatkn kepala mende la rara ni, sangka kan tukar header blog ker...

    ReplyDelete
  10. cik rara,
    msred tanak tukar ngan anak msred...nanti muka laki...hheee

    ReplyDelete
  11. suka2...tpi cm seram pun ada gak...hehehehehh

    ReplyDelete
  12. heheh..
    nampak gerun pun ada..
    wakakak

    ReplyDelete
  13. salam kenal,

    huhu, kalau lain jantina camaner yerk..

    ReplyDelete
  14. wahh mcm best je..
    kalau gitu aku
    nk tukar pale ngan
    brad pit lahh..
    hahahahahaha
    kreatif je..grrrrr

    ReplyDelete
  15. haha comel gila ya rabbi..tp yg budak kecik tu la...yg kepala org besar tu tk comel! ahaks..

    ReplyDelete
  16. masuk gak ekk muka org tua kat badan baby tu hahaha.. takuttt

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com