Image and video hosting by TinyPic

27 June 2011

BLOGLIST? ahhhh menyemak je "STICKY POST"

alamak,habes lah,pas ni mesti ramai yg boikot




takmo singgah dh blog pink ni.eheeeee.

sorry bro,sorry sis.bukan nk ckp bloglist tu
menyemak,but i baru dpt 1 idea baru,
i nk kumpul sume bloggerblogger
besh,n nk kumpul n lambakkan
kat satu tempat je.nt bile korg nk terjah,trus klik je.

mudah jugak bagi i,
sbbnya,pagiepagie.celik celik je mata,
i boleh trus g kat tempat blogger besh
ni disimpan,n boleh trus dpr story terbaru dorg.
so mudah kan,eheeeeee.
sape sokong cadangan i ni?

nk tgk x i gantikan bloglist i ni dgn apa?
tadaaaaaaa i buat 1 page baru ni.
so sapesape nk view bloggerblogger best 
yg i suggest,leh lah g ke sini yek. 

amacam oulssss?ok tak?
ni baru sikit je list nya.nt i akan tambah lagik.
sape yg nk masuk dlm list ni sila bgtau eh.
kite boleh exchange link.

p/s : list yg dh ada ni adalah list yg i paling syg.
blogger ni blogger peberet i taw.eheeee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

43 comments:

  1. Boboboi nak jugakkk nak jugakkk...

    http://www.miecyber.com

    Anjing Berbulu Panda

    ReplyDelete
  2. bagus juga idea ni. hehehee. tak pernah terfikir pun :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya blog awak...pink polka dot gitu. Awak nak header free tak? boleh saya buatkan. Hehe. Nice and following ur blog...

    ReplyDelete
  4. boleh sama-sama blogwalking nih..

    ReplyDelete
  5. hehhe kalau minat lah.... email saya gambar awak (klu tak mau letak gambar pun xpe) dan bagitau color pilihan awak. dan theme. Tak bagi saya cobtoh header ke. Nanti saya buat. Klau awak suka pakai lah kalau tak, saya tak kisah pun, okay?

    farah_danielle28@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. memang best bro..the best brooo..best brooo best brooo...

    "apa la best2 je..dah la tu..memang best brrooo pun...k ih kih kih

    ReplyDelete
  7. http://liyanazahim.blogspot.com/

    Nak gak rara.. Huahauahau..

    ReplyDelete
  8. nak majuk ah Tia takde . bhahahaaa . sila lompang Tia bertubi2 sebab gedik siot ;)

    ReplyDelete
  9. okie2..syaz masuk dlm bloglist febret rara..terharuuuuuuuuu nye..tq2~

    ReplyDelete
  10. ok gilak !!!

    cemne nak wat cm tu...sempoi....

    ReplyDelete
  11. nak jugakkk...hihi

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. aku pun buat mcm tu supaya ringan blog aku

    ReplyDelete
  13. best2 .. lebih kemas kan .. :)
    upsss dah ada link akak .. thanx dear !!!

    ReplyDelete
  14. best2 wat camnie ... dah terfikir tp malas nk buat .. heheheheh!! ntah bila la nk susun balik belog tuh

    ReplyDelete
  15. tq rara sayang...raqra msh ada dlm puteri bloglist akak.lum ada masa nak tukar2 atau rombak2.tenet slow..bencik la pki beruk ben maxis ni.

    ReplyDelete
  16. Agak2kan, nama KC ada tak dlm bloglist tu??

    ReplyDelete
  17. oh blog abu ada hahaha thanks rara..kretip sungguh idea ni..:D

    ReplyDelete
  18. setuju rara wat cam tu.. mekchu pun senang nak refer jugak.. tp yg pasti blog kuning oren tiada di situ.. mebbe baru kenal, tak jatuh chenta lagik kot.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. ok sgt wat camni.. yg kat situ semua blog2 best kan.. nt nak masuk list gak la..

    ReplyDelete
  20. best idea broo...hehe...senangkan rara nak terjah

    ReplyDelete
  21. salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  22. wahhhhhhhhhhhh pandainyaaaaaaaaa:)

    ReplyDelete
  23. wah.. terbaik kamoo..

    leh join..? heeee

    ReplyDelete
  24. akak pun ada buat..
    kumpul semua kat situ..senang sikit..

    ReplyDelete
  25. hey u...salam singgah terus mau folow..boleh ka ;)

    ReplyDelete
  26. harap blog papa mifz tergolong dlm bloglist best yer..hehe

    ReplyDelete
  27. baguss gak idea ni...mama pun takde bloglist...semua bloglist de dlm kepala je...hik2

    ReplyDelete
  28. Cik rarq,
    Best best...nanti msred wat cam ni...

    ReplyDelete
  29. tenkiu cik rara.. hehe. i ada je lahh.. selalu masuk blog u jadi silent readers jer.. hehe

    ReplyDelete
  30. i datang jauh dari negeri tetangga hanya tuk menyapa teman-teman di forum ini, apa kabar..?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com