27 June 2011

BLOGLIST? ahhhh menyemak je "STICKY POST"

alamak,habes lah,pas ni mesti ramai yg boikot




takmo singgah dh blog pink ni.eheeeee.

sorry bro,sorry sis.bukan nk ckp bloglist tu
menyemak,but i baru dpt 1 idea baru,
i nk kumpul sume bloggerblogger
besh,n nk kumpul n lambakkan
kat satu tempat je.nt bile korg nk terjah,trus klik je.

mudah jugak bagi i,
sbbnya,pagiepagie.celik celik je mata,
i boleh trus g kat tempat blogger besh
ni disimpan,n boleh trus dpr story terbaru dorg.
so mudah kan,eheeeeee.
sape sokong cadangan i ni?

nk tgk x i gantikan bloglist i ni dgn apa?
tadaaaaaaa i buat 1 page baru ni.
so sapesape nk view bloggerblogger best 
yg i suggest,leh lah g ke sini yek. 

amacam oulssss?ok tak?
ni baru sikit je list nya.nt i akan tambah lagik.
sape yg nk masuk dlm list ni sila bgtau eh.
kite boleh exchange link.

p/s : list yg dh ada ni adalah list yg i paling syg.
blogger ni blogger peberet i taw.eheeee.

43 comments:

Cik Ezy said...

ok sgt..
hehe

Miecyber said...

Boboboi nak jugakkk nak jugakkk...

http://www.miecyber.com

Anjing Berbulu Panda

EYFAalias said...

bagus juga idea ni. hehehee. tak pernah terfikir pun :)

kiz said...

terjah juga di sana..

Chempaka Sari said...

cantiknya blog awak...pink polka dot gitu. Awak nak header free tak? boleh saya buatkan. Hehe. Nice and following ur blog...

Azzah said...

boleh sama-sama blogwalking nih..

.:shura shushi:. said...

i xder :(

hihihi

Chempaka Sari said...

hehhe kalau minat lah.... email saya gambar awak (klu tak mau letak gambar pun xpe) dan bagitau color pilihan awak. dan theme. Tak bagi saya cobtoh header ke. Nanti saya buat. Klau awak suka pakai lah kalau tak, saya tak kisah pun, okay?

farah_danielle28@yahoo.com

ArulchelseA said...

memang best bro..the best brooo..best brooo best brooo...

"apa la best2 je..dah la tu..memang best brrooo pun...k ih kih kih

Liyana Zahim said...

http://liyanazahim.blogspot.com/

Nak gak rara.. Huahauahau..

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak majuk ah Tia takde . bhahahaaa . sila lompang Tia bertubi2 sebab gedik siot ;)

syaz@rozelt said...

okie2..syaz masuk dlm bloglist febret rara..terharuuuuuuuuu nye..tq2~

vampire's lovex said...

ok gilak !!!

cemne nak wat cm tu...sempoi....

Jerry Ghazali said...

lebih efisyen...

Syuxer said...

tq..:)..satu kaedah bagus..

CutieLiesa said...

best2...nak jgk

osHin said...

nak jugakkk...hihi

http://gurlgemini.blogspot.com

niena shopping2u said...

:)
ok la tu

Roza Ami Nanomiya said...

aku pun buat mcm tu supaya ringan blog aku

ieda said...

best2 .. lebih kemas kan .. :)
upsss dah ada link akak .. thanx dear !!!

Cik Kamoo said...

best2 wat camnie ... dah terfikir tp malas nk buat .. heheheheh!! ntah bila la nk susun balik belog tuh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq rara sayang...raqra msh ada dlm puteri bloglist akak.lum ada masa nak tukar2 atau rombak2.tenet slow..bencik la pki beruk ben maxis ni.

ayie said...

ok je cik rara :)

kakchik@ella said...

Agak2kan, nama KC ada tak dlm bloglist tu??

ABU said...

oh blog abu ada hahaha thanks rara..kretip sungguh idea ni..:D

Lieyda said...

blog kite xde :(

mekchu said...

setuju rara wat cam tu.. mekchu pun senang nak refer jugak.. tp yg pasti blog kuning oren tiada di situ.. mebbe baru kenal, tak jatuh chenta lagik kot.. hehehe..

Sofya said...

ok sgt wat camni.. yg kat situ semua blog2 best kan.. nt nak masuk list gak la..

shafmechy said...

best idea broo...hehe...senangkan rara nak terjah

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

risa said...

wahhhhhhhhhhhh pandainyaaaaaaaaa:)

Mrs.Yie said...

akak punya ada x?hehe :)

bunga said...

xtermasuk.hee

kokser kokdam said...

wah.. terbaik kamoo..

leh join..? heeee

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bagus idea rara...!!

diana said...

akak pun ada buat..
kumpul semua kat situ..senang sikit..

Just Call Me Bitt said...

hey u...salam singgah terus mau folow..boleh ka ;)

Bigdaddyz said...

mudah dan mesra blog...

Papa Mifz said...

harap blog papa mifz tergolong dlm bloglist best yer..hehe

Mama Gee said...

baguss gak idea ni...mama pun takde bloglist...semua bloglist de dlm kepala je...hik2

msredcheesecake said...

Cik rarq,
Best best...nanti msred wat cam ni...

ayleencutegirl said...

tenkiu cik rara.. hehe. i ada je lahh.. selalu masuk blog u jadi silent readers jer.. hehe

Anita Perwita said...

i datang jauh dari negeri tetangga hanya tuk menyapa teman-teman di forum ini, apa kabar..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...