Image and video hosting by TinyPic

25 June 2011

boleh tuju lagu x? #2

stacy - kisah dongeng

ni lagu baru yg i suke.1st tyme dgr lagu ni i ingat erra fazira.
sbb lagu ni mcm lagu erra,tajuk dye apa ke ntah.
lupa dh,sbb melody dye mcm nk same dh.
rasa mcm lame gak stacy tak buat single baru kan.

dgr lah lagu baru ni.besh oooo.
tapi agak jiwajiwa sket lah.sape yg tak suke dgr lagu jiwajiwa,
jgn dgr taw.heeee.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. ooo lgu ni..lain mcm skit.dri stacy..kih kih kih

    ReplyDelete
  2. sedih je bunyi lagu stacy yg ni..biasanya rancak je..

    ReplyDelete
  3. tak penah dngar pon sblom nie -.-

    tapi best !! ^^

    ReplyDelete
  4. best lagu ni, aen loike :)


    p/s : tlg like gambar aen msuk contest leh? tgk entry ya, THANKS

    ReplyDelete
  5. tujukan lagu ni buat rara..

    ReplyDelete
  6. saya tak suka stacy . tapi layan je lah :D

    ReplyDelete
  7. best, fes tym dgr lagu ni kat sini ^^ ceh , tak lah , bodek je , hahaha

    ReplyDelete
  8. roommate suke giler lagu ni.. boleh ulang berpuluh kali satu hari.. hehe

    ReplyDelete
  9. best..best..
    kreadit to penulis lirik dan pencipta lagu... :)

    skali skala layan Stacy nyanyi lagu emo-emo..best jugak kan..


    p/s : dh tgk video stacy nyanyi lagu ni live kt jomheboh...boleh tahan gak dia bw live.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com