25 June 2011

boleh tuju lagu x? #2

stacy - kisah dongeng

ni lagu baru yg i suke.1st tyme dgr lagu ni i ingat erra fazira.
sbb lagu ni mcm lagu erra,tajuk dye apa ke ntah.
lupa dh,sbb melody dye mcm nk same dh.
rasa mcm lame gak stacy tak buat single baru kan.

dgr lah lagu baru ni.besh oooo.
tapi agak jiwajiwa sket lah.sape yg tak suke dgr lagu jiwajiwa,
jgn dgr taw.heeee.



10 comments:

ArulchelseA said...

ooo lgu ni..lain mcm skit.dri stacy..kih kih kih

Mrs.Yie said...

sedih je bunyi lagu stacy yg ni..biasanya rancak je..

teyn teyn said...

oke2 . kite dgr ni .. hehe

nawal addina said...

tak penah dngar pon sblom nie -.-

tapi best !! ^^

NUR AIN AZMAN said...

best lagu ni, aen loike :)


p/s : tlg like gambar aen msuk contest leh? tgk entry ya, THANKS

kiz said...

tujukan lagu ni buat rara..

Jer ... said...

saya tak suka stacy . tapi layan je lah :D

Amiirah-Cassan said...

best, fes tym dgr lagu ni kat sini ^^ ceh , tak lah , bodek je , hahaha

aisya said...

roommate suke giler lagu ni.. boleh ulang berpuluh kali satu hari.. hehe

@ dramatic @ said...

best..best..
kreadit to penulis lirik dan pencipta lagu... :)

skali skala layan Stacy nyanyi lagu emo-emo..best jugak kan..


p/s : dh tgk video stacy nyanyi lagu ni live kt jomheboh...boleh tahan gak dia bw live.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...