Image and video hosting by TinyPic

22 June 2011

boleh tuju lagu x?

sape tak kenal girl ni kan,yg terkenal dgn video from you tube dye,rilex je nyanyi dlm kete.now kan dye dh ada single baru,
MUKABUKU - Najwa Latif

sila lah dgr ye,silesile.i suke pulak.lyric nya comels je,
suara dye pon sweet je.sukesuke.heeee.

then lagik 1 lagu i suke,
that should be me! justin bibior,
actually tak minat sgt dye ni,but sbb lagu dye
and lyric lagu dye sweet jugak,so trus jadik suke.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. rara x nak buat video kat youtube ke?hehe :)

    ReplyDelete
  2. aah . buat la satu kat youtube :)

    ReplyDelete
  3. ha mukabuku?apa ke pelik? hehe

    ReplyDelete
  4. Ooooo gadis kereta tu ke...mcm penah tgok la..tp kat mana ek..tv kot..

    ReplyDelete
  5. xkenal pown cik artis tu.
    hahaha.
    :D

    ReplyDelete
  6. ley mintak tolong tak ?
    terjah blog kami .
    and ,
    komen pada entry 'blog kami berat takk'
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  7. pernah dgr jer lagu najwa latif nie..kecil molek jer die nie

    ReplyDelete
  8. akak pun suke .. asa satu lagu dia yg dia cipta sendiri tuu sedap .. haaaaaaaaa carta hati .. sedapppp sore dia dikk .. & she's cute kan ! :)

    ReplyDelete
  9. adik rara, tq for being my follower.... :) nice blog dik...keep in touch ya...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com