Image and video hosting by TinyPic

20 June 2011

congrats safura!

tahniah kepada cik safura yg telah meninggal kan blog selama 2 hari ni yek.blog pon alaala sepi gitu bile tak hupdate.yelah,cane nk hupdate.line berokband celcom ni pon mcm hidup segan mati tak mau,mau nya tak bengang,bile nk BW lak lost connection.

tahniah jugak sbb saye telah merasa sweetsweet macaroon hasil dr oh macaroon.

huaaaa sgt teruja bile dpt mkn td,bile bukak je bekas,bau nya sgt sweet.sgt sedap ohhhh.tapi manis nya mmg boleh buat org potong kaki,seyes potong kaki punye.baek punye! hehehehe.
sape nk try leh lah g kat oh mcaroon ni eh.sweeet je.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. tengok macarons tuu sangat sweet sangat cute, tapi manisnya amattt! hihi

    ReplyDelete
  2. canteq sgt..warna warnie..syg plak nak makan..syaz x pernah rase lg..nnt nk try la..hehe

    ReplyDelete
  3. aduhhhh sgt2 sweet nampak tuu ... nak jugak ! :))

    ReplyDelete
  4. besh tak macaron tu kak?

    bak skit?

    ReplyDelete
  5. sedap yek..bunag xpernah tengok g ni..

    ReplyDelete
  6. saya x boleh makan benda2 manis neh..usia dah pun 24 so baik jaga kesihatan elok2 hehehe

    ReplyDelete
  7. akak tk boleh telan makann manis2 ni..
    rasa panas je tekak..
    sebab tu akak tak berapa terliur dengan benda ni sebab ramai yang kata manis..
    tapi kalau mangga muda ke,kedondong ke,jeruk kelubi je memang tak boleh tahan la..
    hahahhah

    ReplyDelete
  8. tgk sgt sweet n menaik color2 die...tp,klau manis nie mmg xbrape ngam ngan tekak la..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com