20 June 2011

congrats safura!

tahniah kepada cik safura yg telah meninggal kan blog selama 2 hari ni yek.blog pon alaala sepi gitu bile tak hupdate.yelah,cane nk hupdate.line berokband celcom ni pon mcm hidup segan mati tak mau,mau nya tak bengang,bile nk BW lak lost connection.

tahniah jugak sbb saye telah merasa sweetsweet macaroon hasil dr oh macaroon.

huaaaa sgt teruja bile dpt mkn td,bile bukak je bekas,bau nya sgt sweet.sgt sedap ohhhh.tapi manis nya mmg boleh buat org potong kaki,seyes potong kaki punye.baek punye! hehehehe.
sape nk try leh lah g kat oh mcaroon ni eh.sweeet je.

15 comments:

sarah mohamad said...

tengok macarons tuu sangat sweet sangat cute, tapi manisnya amattt! hihi

syaz@rozelt said...

canteq sgt..warna warnie..syg plak nak makan..syaz x pernah rase lg..nnt nk try la..hehe

ieda said...

aduhhhh sgt2 sweet nampak tuu ... nak jugak ! :))

echaRierie said...

waaa..macaroonsss..
:D

ayleencutegirl said...

sedap ke rara?

ArulchelseA said...

dapt sedap je ni...

tieykah said...

besh tak macaron tu kak?

bak skit?

bunga said...

sedap yek..bunag xpernah tengok g ni..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha colorful macaroon tu

Syuxer said...

saya x boleh makan benda2 manis neh..usia dah pun 24 so baik jaga kesihatan elok2 hehehe

diana said...

akak tk boleh telan makann manis2 ni..
rasa panas je tekak..
sebab tu akak tak berapa terliur dengan benda ni sebab ramai yang kata manis..
tapi kalau mangga muda ke,kedondong ke,jeruk kelubi je memang tak boleh tahan la..
hahahhah

.:shura shushi:. said...

rara!! manis tu :)

Roza Ami Nanomiya said...

tak sanggup nak makan manis2 mcm tu

♥MiZz-siHa♥ said...

tgk sgt sweet n menaik color2 die...tp,klau manis nie mmg xbrape ngam ngan tekak la..hehe

KAMIHIDUP said...

manis? potong kaki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...