Image and video hosting by TinyPic

11 June 2011

dah mcm penagih dadah dh aku ni.

knp skrg ni i update 2 kali je sari?ce teka ce teka.heee.


i ada hobi baru,i skrg ni tgk struggel buat quillling.huaaa.
betoi ke eja ni ntah lah.kalau salah tlg betulkan eh.
sume cik drama ni punye pasal.mula dye buat.ok lah.
i mls nk buat.then dye bg i link utk buat guest book
for wedding i nanti.huaaa punye lah cantek.
dye lekat quilling tu.so i pun try lah buat.
jadik ohhhh.cantek taw.then tu yg terbengkalai sume tu.
mmg terbaek lah kan.entry pun 2 kali je sehari.
then traffik pun jatuh.hah kalau mcm tu jgn mimpi lah nk 
dpt income byk mcm cik epal kan.
hahahha.no lah.berangan je boleh.
but suke buat benda ni.menguji kreativi kot.
bukan pakai modal pun.just bli gum je.heeee.
jom buat ramairamai jom.

hasil pertama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. cantik la..kreatif!
    kalau kita nak buat ni mesti tak jadi2 :)

    ReplyDelete
  2. lawaaaaaaaaa nyeeee , tapi saya tak kreatif :(

    ReplyDelete
  3. Cantik!
    Nanti buat lah tutorial camno nak buek! ;)

    ReplyDelete
  4. wa...leh amik tempahan tuk kawin ni

    ReplyDelete
  5. cantik !
    waa..dh buat persediaan ea..
    :)

    ReplyDelete
  6. cantik...

    dah la warna pink...suka2...

    ReplyDelete
  7. kreatif + cnatik sgt2...kalo sy yg buat msti xjd sbb sy xkreatif..hehe

    ReplyDelete
  8. omg! its cute. seriusly. boleh la buatkan i satu. nak tengok hasilnya!

    ReplyDelete
  9. waaa na buat lah tiru rara na hias hantaran hehheheh

    ReplyDelete
  10. eh.. comellah.. susah tak nak wat? tak nak wat tutorial ajor wat bnde tuh??

    :)

    jangan percayakan siapa-siapa pun!

    ReplyDelete
  11. cemana buat tu??
    ajar sat..
    akak nak buat jugak la.

    ReplyDelete
  12. comel la..kak rara nk satu boleh??kiki..

    ReplyDelete
  13. ishhhhhh,lawo ahhhh! kita nak mulehhhh :P

    ReplyDelete
  14. wah..kreatif la..lawa rama-rama tu

    ReplyDelete
  15. cik rara,
    ape benda kiut tu...selalunya org guna untuk ape?pandai buat dah yea...best ke?nak jugak...heheee

    ReplyDelete
  16. salam~

    wah~ pandainye sis buat! suke3. hehe. zara pun suke jer buat bende kreatif ni. nak gak lah cube wat t. hehe. :) entah jadi ke tidak. :D

    ReplyDelete
  17. cantik la kak..akak mmg suke wat benda2 mcm kraf nie erk..ritoh yg jahit jahit love toh..rajin rajin..pas nie belajar wat pin bunge bunge kat selendang toh pulak tau..heee..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com