11 June 2011

dah mcm penagih dadah dh aku ni.

knp skrg ni i update 2 kali je sari?ce teka ce teka.heee.


i ada hobi baru,i skrg ni tgk struggel buat quillling.huaaa.
betoi ke eja ni ntah lah.kalau salah tlg betulkan eh.
sume cik drama ni punye pasal.mula dye buat.ok lah.
i mls nk buat.then dye bg i link utk buat guest book
for wedding i nanti.huaaa punye lah cantek.
dye lekat quilling tu.so i pun try lah buat.
jadik ohhhh.cantek taw.then tu yg terbengkalai sume tu.
mmg terbaek lah kan.entry pun 2 kali je sehari.
then traffik pun jatuh.hah kalau mcm tu jgn mimpi lah nk 
dpt income byk mcm cik epal kan.
hahahha.no lah.berangan je boleh.
but suke buat benda ni.menguji kreativi kot.
bukan pakai modal pun.just bli gum je.heeee.
jom buat ramairamai jom.

hasil pertama.

23 comments:

Aisyah Aina said...

cantik la..kreatif!
kalau kita nak buat ni mesti tak jadi2 :)

syieqa mieka said...

lawaaaaaaaaa nyeeee , tapi saya tak kreatif :(

Nailah Azman said...

Cantik!
Nanti buat lah tutorial camno nak buek! ;)

shopping2u said...

wa...leh amik tempahan tuk kawin ni

Miecyber said...

Aduss... susahnyer....

Kesan Malaria melalui hand phone
Di Mana Ada Kemahuan, Di Situ Ada Jalan...
Bangladesh VS Vietnam

SAYA BUKAN SAMDOL said...

kreatif! hahhah cantik :D

echaRierie said...

cantik !
waa..dh buat persediaan ea..
:)

HonEyBuNNy said...

cantik...

dah la warna pink...suka2...

tikin said...

kreatif + cnatik sgt2...kalo sy yg buat msti xjd sbb sy xkreatif..hehe

alia zarfullah said...

omg! its cute. seriusly. boleh la buatkan i satu. nak tengok hasilnya!

fara_farez89 said...

waaa na buat lah tiru rara na hias hantaran hehheheh

Dian Dahlia said...

chantek lah kak!

farahin nasir said...

eh.. comellah.. susah tak nak wat? tak nak wat tutorial ajor wat bnde tuh??

:)

jangan percayakan siapa-siapa pun!

tia @ Ini Kisah Tia said...

ini untuk apa kak ? cantik ..

diana said...

cemana buat tu??
ajar sat..
akak nak buat jugak la.

kokser kokdam said...

wah3.. kreatif..! comey!

cIk fAtin said...

comel la..kak rara nk satu boleh??kiki..

CikHaniBhulat said...

cntik..bley la wat tuturial =]

meaw said...

ishhhhhh,lawo ahhhh! kita nak mulehhhh :P

Ejat said...

wah..kreatif la..lawa rama-rama tu

msredcheesecake said...

cik rara,
ape benda kiut tu...selalunya org guna untuk ape?pandai buat dah yea...best ke?nak jugak...heheee

Cik Zara said...

salam~

wah~ pandainye sis buat! suke3. hehe. zara pun suke jer buat bende kreatif ni. nak gak lah cube wat t. hehe. :) entah jadi ke tidak. :D

anismelon said...

cantik la kak..akak mmg suke wat benda2 mcm kraf nie erk..ritoh yg jahit jahit love toh..rajin rajin..pas nie belajar wat pin bunge bunge kat selendang toh pulak tau..heee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...