13 June 2011

the DAY!

Ya Allah,syukur.penantian ku berakhir.rindu mmg menyakitkan.


today syg balik malaysia.syukur sgtsgt.mmg tak sangka.rasanya baru smlm i post entry ni.but rini i tgh menaip entry yg tunang i dh nk balik sini.pantas sungguh masa berlalu.smlm dgr suara syg,
ceria sgt.tak mcm sllu.sllu kalau syg call mst sedih je suara.
but smlm mcm hepy je.dye siap kata yg dye nak mkn banyakbanyak bile sampai nt.hee.takpe.nt eb teman syg k.
kenangan hari tunang
mlm td masa syg call,dye tgh packpack brg katanya.
mst bag syg beranak dgn pesatnya kan.
dgr cerita mcm shoppink gilergiler kat sana.mcm mcm di belinya.heee.tak sabar nk tgk apa yg syg bli.sok rasarasa mcm
nnk cuti je.rasarasa bos approve x?

p/s : insyAllah minggu dpn nk start puasa dh.dh nk raya,puasa tak habes ag ganti ni.haih~sape tak abes ganti lagi?jom puasa sesama.

27 comments:

cik panadol said...

amboi suke nye dia en tunang nk balik haha....

kiz said...

suka sesangat dia dapat jumpa tunang..haha..terbaeeekkkk

msredcheesecake said...

CIK RARA,
LEPAS DA RINDU HEHEE...CUN LA BAJU BERTUNANG....

MSRED ADA LAGI 11 HARI NAK GANTI PUASA....

diana said...

wah..
ni 1st time akak tengok muka tunang rara..:)

La dOLcE mEa_nAtt said...

hi,kamu sunggoh chomel...bila post mcm ni...doakan yang terbaek buat kamu.

Adeela Oh Lala said...

wahh. bahagia betul :P

Liza Razak said...

ehh..tunang awk pegi mne?mesti seronok gile !!

deeya said...

semoga incik tunang selamat sampai yer =)

p/s : tadi ingat nak pose , tapi terlajak .. hahakz !

Mrs.Yie said...

akak dah habis ganti puasa..x dapat nak temankan rara..soriii..hehe :)

KAMIHIDUP said...

cantiknya baju tunang!!!

Cik Kamoo said...

hati berbunga2 le teeeew ........ nie mesti rindu terlampau kan...heeeee

fiQ'Ra said...

huhu~ jom puasa :)

syaz@rozelt said...

canteqnye rara mase btunang..hehe..pejam celik, pejam celik sudah berakhir ye penantian..

farahin nasir said...

bahagia nyer die.. smuga bhgia selalu.. :)

SEMUA BOLEH BACA, YANG TAKDE TERUNA N DARA PUN BOLEH!

~NajiLaA~ said...

i x hbs ganti lg!hehe...

anyway missy rara yg cute..the info u gave me psl nk ltk ads nuffnang kt each post tu x menjadi lah.i dah copy paste the code kt formatting tu.tp ads x pop up.sobs.. :(

hamzah ian said...

cantik baju tunang hang.. ehehee

amna said...

so sweet :)
semoga sampai dengan selamat..

cIk fAtin said...

wah..hepy nye kak rara ye..hihi..

lizz said...

wah bestnyer sayang dier balik eeeh...akak tgh ganti puasa la ni dah hjg baru sibuk nak mengganti adeh...

ArulchelseA said...

sukenyeeee dia...kih kih...hensem cik abg safura ni...

ieda said...

amboi2 ... kemain suke syang dah onthway balik ... akak lak senyum sampai kering gusi eyshhhh ! ..
rara mcm x caya tunang rara nie tembam mcm akak kekeke :)) ...

org cakap kalau ada jodoh wajah iras2 kan .. dari sisi wajah rara sama tau :) cantik pic rara tunang tuu :))

ABU said...

wah happy la dia tung dia balik..hehehehe..

Mamachia said...

mesti bagi...bos baik kan..

Bigdaddyz said...

alaaa sukanya ...heeeeee

Cik Azizah said...

alolo baru nmpk wajah tunang rara..hehe so sweet..encik askar jijah pun dah balik semenanjung..ekeke :P

bunga said...

wahhh..mmg gembira...bunga leh bayangkan dan rasai..

jom..sama la ngn bunga lum habis ganti puasa g..hahaha

vampire's lovex said...

encik sayang tu dari mana?? ingat kan dia ada kat malaysia hehe..suke lettew jumpa abang sayang hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...