Image and video hosting by TinyPic

13 June 2011

the DAY!

Ya Allah,syukur.penantian ku berakhir.rindu mmg menyakitkan.


today syg balik malaysia.syukur sgtsgt.mmg tak sangka.rasanya baru smlm i post entry ni.but rini i tgh menaip entry yg tunang i dh nk balik sini.pantas sungguh masa berlalu.smlm dgr suara syg,
ceria sgt.tak mcm sllu.sllu kalau syg call mst sedih je suara.
but smlm mcm hepy je.dye siap kata yg dye nak mkn banyakbanyak bile sampai nt.hee.takpe.nt eb teman syg k.
kenangan hari tunang
mlm td masa syg call,dye tgh packpack brg katanya.
mst bag syg beranak dgn pesatnya kan.
dgr cerita mcm shoppink gilergiler kat sana.mcm mcm di belinya.heee.tak sabar nk tgk apa yg syg bli.sok rasarasa mcm
nnk cuti je.rasarasa bos approve x?

p/s : insyAllah minggu dpn nk start puasa dh.dh nk raya,puasa tak habes ag ganti ni.haih~sape tak abes ganti lagi?jom puasa sesama.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. amboi suke nye dia en tunang nk balik haha....

    ReplyDelete
  2. suka sesangat dia dapat jumpa tunang..haha..terbaeeekkkk

    ReplyDelete
  3. CIK RARA,
    LEPAS DA RINDU HEHEE...CUN LA BAJU BERTUNANG....

    MSRED ADA LAGI 11 HARI NAK GANTI PUASA....

    ReplyDelete
  4. wah..
    ni 1st time akak tengok muka tunang rara..:)

    ReplyDelete
  5. hi,kamu sunggoh chomel...bila post mcm ni...doakan yang terbaek buat kamu.

    ReplyDelete
  6. ehh..tunang awk pegi mne?mesti seronok gile !!

    ReplyDelete
  7. semoga incik tunang selamat sampai yer =)

    p/s : tadi ingat nak pose , tapi terlajak .. hahakz !

    ReplyDelete
  8. akak dah habis ganti puasa..x dapat nak temankan rara..soriii..hehe :)

    ReplyDelete
  9. hati berbunga2 le teeeew ........ nie mesti rindu terlampau kan...heeeee

    ReplyDelete
  10. canteqnye rara mase btunang..hehe..pejam celik, pejam celik sudah berakhir ye penantian..

    ReplyDelete
  11. i x hbs ganti lg!hehe...

    anyway missy rara yg cute..the info u gave me psl nk ltk ads nuffnang kt each post tu x menjadi lah.i dah copy paste the code kt formatting tu.tp ads x pop up.sobs.. :(

    ReplyDelete
  12. cantik baju tunang hang.. ehehee

    ReplyDelete
  13. so sweet :)
    semoga sampai dengan selamat..

    ReplyDelete
  14. wah..hepy nye kak rara ye..hihi..

    ReplyDelete
  15. wah bestnyer sayang dier balik eeeh...akak tgh ganti puasa la ni dah hjg baru sibuk nak mengganti adeh...

    ReplyDelete
  16. sukenyeeee dia...kih kih...hensem cik abg safura ni...

    ReplyDelete
  17. amboi2 ... kemain suke syang dah onthway balik ... akak lak senyum sampai kering gusi eyshhhh ! ..
    rara mcm x caya tunang rara nie tembam mcm akak kekeke :)) ...

    org cakap kalau ada jodoh wajah iras2 kan .. dari sisi wajah rara sama tau :) cantik pic rara tunang tuu :))

    ReplyDelete
  18. wah happy la dia tung dia balik..hehehehe..

    ReplyDelete
  19. alolo baru nmpk wajah tunang rara..hehe so sweet..encik askar jijah pun dah balik semenanjung..ekeke :P

    ReplyDelete
  20. wahhh..mmg gembira...bunga leh bayangkan dan rasai..

    jom..sama la ngn bunga lum habis ganti puasa g..hahaha

    ReplyDelete
  21. encik sayang tu dari mana?? ingat kan dia ada kat malaysia hehe..suke lettew jumpa abang sayang hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com