Image and video hosting by TinyPic

07 June 2011

DIY wedd card and gift : mampukah?

omg! now dh june,bulan depan july.
i dh kena fikir untuk gubah hantaran and special card and 
door gift,card mmg nk tempah je,but for my BFF and 
kwnkwn yg terdekat rasa mcm nk buat special sket,
eceh~konon nk DIY card lah,ada blinkblink.but mampukah i?
last weekend i g cr goodies bag ang door gift.
door gift ada yg special and ada yg biasabiasa je.
heee.sape yg dpr special tu kire dye special lah dlm life i.
*poyo!

decoration for door gift dh dapat dh,but invitation card ni.
huh,banyak sgt choice nya.tak tau nk pilih yg mana 1.
naik juling bijik mata i nk pilih design yg terbaek.
nk bg korg pilih kan pon tak leh sbb nt tak surprise lah kan.
*surprise lah sgt.heee.

yelah,kawen skali je kan.so nk lah buat benda yg memuaskan hati.
tadi baru try nk buat bunga rose kecik dr reben,mencabar btol.
kalo tangan tak seni ni mmg lah kan.payah,
nak buat felt plak takut tak mampu nk buat.nk menjahit.
renyah keje keje tu,kalo start menjahit mau blog sume tak update.

tapi takpe lah,demi semangat yg kuat.
i nk jugak buat special wedding invitation tu.
now nk start buat draft.then baru cr bahanbahan yg 
perlu.heeeee.mood gedik dh sampai,cm ni lah jd nya kan.
to blogger friend no worries,ada table khas utk anda.
heeeeeeeeeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

39 comments:

  1. CIK RARA...
    NAK KAWEN EA...? BEST NYER....RASA CAM NAK BERSANDING LG SEKALI PLAK...HHEEEE

    ReplyDelete
  2. hehe..mampu punya, buat yang simple tapi nice k macm design blog rara nie..

    ReplyDelete
  3. sis rara,

    walaupun saya ni xspecial mane..
    tapi yang pasti nak jugak yang special tau!
    hehehe

    ReplyDelete
  4. hahhahahah...kitew na kitew na hahhahah..dush2 muke sndri x malo hahahh

    ReplyDelete
  5. alamakkk akak lak mcm x sabar nie .. , nak jugakk specially card tuu :))

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah rara..pe2 pun wat pelan2 tau, ikut mane yg tmampu..moge sume bjln lancar..

    p/s: jgn lupe jemput..hikhik

    ReplyDelete
  7. Akak nk kahwin keeeeee? Uwaaaaaaaaaaa, bestnya~ Hehe^^ Congrats congrats *walaupon lmbt ckp ><

    Jmput le kita~

    ReplyDelete
  8. memang penatla nak wat persediaan kawen ni kan..harap2 jaga kesihatan gak tuh..:)

    ReplyDelete
  9. @syaz@rozeltheheheh mcm blog jd polka dot lah syaz.hehe

    ReplyDelete
  10. i nak special nye bole?hehehe

    ReplyDelete
  11. Semoga segalanya berjalan dgn lancar..

    ReplyDelete
  12. RARA, link blog Rara akak dah masukkan ... check kat "geng tukar link blog" ... yg cedeh cedeh yeee

    ReplyDelete
  13. adik akak siap ada blog untuk senarai dan plan kawen lagi..
    tu bulan 12 punya majlis..
    nampak benor gelojohnya suhaiza..

    ReplyDelete
  14. tahniah!!!

    by da way, sy bru je follow sini..salam kenal...

    ReplyDelete
  15. buatlah auto-post banyak-banyak wahai cik rara...

    ReplyDelete
  16. muka mesti berseri2 nie.. pengantin baru.. :)

    ReplyDelete
  17. teringin nk tgk end product :D

    ReplyDelete
  18. eh..eh..rara dah nak kawin ye.... :)

    ReplyDelete
  19. waa..rara nak kawin ea ?
    congrats in advance :)

    ReplyDelete
  20. ambo terjemput ko idok ni..? eheh

    ReplyDelete
  21. waaaaaaaaa. ni yg buat saya lagi rasa nak kawin ni! hahha :P

    ReplyDelete
  22. ugh ! comfirm Tia tak dapat pergi . ececee . macam je Tia kena jemput kan . hehe XD

    Mentang-Mentang Artis

    ReplyDelete
  23. erm... u can do it... do the best for ur special day...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com