07 June 2011

DIY wedd card and gift : mampukah?

omg! now dh june,bulan depan july.
i dh kena fikir untuk gubah hantaran and special card and 
door gift,card mmg nk tempah je,but for my BFF and 
kwnkwn yg terdekat rasa mcm nk buat special sket,
eceh~konon nk DIY card lah,ada blinkblink.but mampukah i?
last weekend i g cr goodies bag ang door gift.
door gift ada yg special and ada yg biasabiasa je.
heee.sape yg dpr special tu kire dye special lah dlm life i.
*poyo!

decoration for door gift dh dapat dh,but invitation card ni.
huh,banyak sgt choice nya.tak tau nk pilih yg mana 1.
naik juling bijik mata i nk pilih design yg terbaek.
nk bg korg pilih kan pon tak leh sbb nt tak surprise lah kan.
*surprise lah sgt.heee.

yelah,kawen skali je kan.so nk lah buat benda yg memuaskan hati.
tadi baru try nk buat bunga rose kecik dr reben,mencabar btol.
kalo tangan tak seni ni mmg lah kan.payah,
nak buat felt plak takut tak mampu nk buat.nk menjahit.
renyah keje keje tu,kalo start menjahit mau blog sume tak update.

tapi takpe lah,demi semangat yg kuat.
i nk jugak buat special wedding invitation tu.
now nk start buat draft.then baru cr bahanbahan yg 
perlu.heeeee.mood gedik dh sampai,cm ni lah jd nya kan.
to blogger friend no worries,ada table khas utk anda.
heeeeeeeeeee~

39 comments:

.:shura shushi:. said...

table khas???
nie yg suker!!!

msredcheesecake said...

CIK RARA...
NAK KAWEN EA...? BEST NYER....RASA CAM NAK BERSANDING LG SEKALI PLAK...HHEEEE

syaz@rozelt said...

hehe..mampu punya, buat yang simple tapi nice k macm design blog rara nie..

~sue~ said...

sis rara,

walaupun saya ni xspecial mane..
tapi yang pasti nak jugak yang special tau!
hehehe

najwa's said...

chaiyok_2x :))

fara_farez89 said...

hahhahahah...kitew na kitew na hahhahah..dush2 muke sndri x malo hahahh

ieda said...

alamakkk akak lak mcm x sabar nie .. , nak jugakk specially card tuu :))

mr.curly said...

wahhh tahniah rara..pe2 pun wat pelan2 tau, ikut mane yg tmampu..moge sume bjln lancar..

p/s: jgn lupe jemput..hikhik

Nurnajwa said...

Akak nk kahwin keeeeee? Uwaaaaaaaaaaa, bestnya~ Hehe^^ Congrats congrats *walaupon lmbt ckp ><

Jmput le kita~

Syuxer said...

memang penatla nak wat persediaan kawen ni kan..harap2 jaga kesihatan gak tuh..:)

Rtp Farra Arisha said...

semangat2 :))

rara pinkmafia said...

@.:shura shushi:.heee.suke lah,tp janji kena dtg.

rara pinkmafia said...

@msredcheesecakejom lagik skali ngan rara nk.

rara pinkmafia said...

@syaz@rozeltheheheh mcm blog jd polka dot lah syaz.hehe

rara pinkmafia said...

@~sue~okay sue.heee.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

oh nak kawen dah
tahniah

rara pinkmafia said...

@fara_farez89boleh.t sume rara bagi.hehe.

rara pinkmafia said...

@iedaheee.boleh2.t rara post.

rara pinkmafia said...

@mr.curlyouh pasti.nk hadia cheese kek taw.

rara pinkmafia said...

@Nurnajwapasti jemput,but kena dtg taw.

rara pinkmafia said...

@SyuxerinsyAllah.thnks.t dtg taw.

NANA said...

i nak special nye bole?hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhhhhhh...bestnyer

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semoga segalanya berjalan dgn lancar..

Cik Kamoo said...

RARA, link blog Rara akak dah masukkan ... check kat "geng tukar link blog" ... yg cedeh cedeh yeee

bunga said...

mmg penat..paham2..hee

diana said...

adik akak siap ada blog untuk senarai dan plan kawen lagi..
tu bulan 12 punya majlis..
nampak benor gelojohnya suhaiza..

axuerha said...

tahniah!!!

by da way, sy bru je follow sini..salam kenal...

Ries Lee said...

buatlah auto-post banyak-banyak wahai cik rara...

akuwanblur90 said...

muka mesti berseri2 nie.. pengantin baru.. :)

Munirah said...

teringin nk tgk end product :D

Mrs.Yie said...

eh..eh..rara dah nak kawin ye.... :)

echaRierie said...

waa..rara nak kawin ea ?
congrats in advance :)

kokser kokdam said...

ambo terjemput ko idok ni..? eheh

NOOR FATIN said...

waaaaaaaaa. ni yg buat saya lagi rasa nak kawin ni! hahha :P

tia @ Ini Kisah Tia said...

ugh ! comfirm Tia tak dapat pergi . ececee . macam je Tia kena jemput kan . hehe XD

Mentang-Mentang Artis

shahjiehan said...

jgn lupa jemput shah!!

kimiez said...

sure ker ader table khas?

Mama Amani said...

erm... u can do it... do the best for ur special day...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...