30 June 2011

error 404

Ya Allah,sape yg alami benda ni pagie td?


i sempat buat 1 entry je rini.mmg bengang giler.
habes sume i dh clearkan.tp still can't view.
bile i update,nk save dye kua 
"bad request"
WTFishhhh bad request.mmg sakit hati.

mmg blogspot down eh.
i mmg badmood 1 hari ni.
pagie tu nk hepyhepy je.then mmg down.
smpai takde selera nk makan.
rini tgh hari tak makan.

skrg pon still tak mkn ag.
dh kul 11,mls pulak nk makan.
sok jelah i mkn.rennnndooo giler kt u ouls.
huaaaa hopefully jgn lah jd lagik cm ni.

21 comments:

Jer ... said...

sian error :D

Freaky said...

petang tadi freaky dapat Bad Request 400.. haha tadi masalah blogspot. sbb tu jadi cmni

Khairil said...

adoiii..blogspot selalu buat hal semenjak dua menjak ni...

~~Ticer Wann~~ said...

jadi jugak tadi.. memula tu orang lain sibuk-sibuk kata tak leh komen semua Ticer masih boleh..sekali nak pos entri baru dia buat perangai.. bad error 404 tu... haishh sabar je la..

diana said...

kebanyakan yang pakai domain semua ok..
rara kalau nak pakai domain sendiri atau hosting pi kat blog cik tom dah geledah dulu entry pasal domain dan hosting sebab dua benda ni berbeza..
bila dah paham contact cik tom untuk berurusan..

http://ciktom.com/
kalau contact cik tom tak di balas(cik tom bz sekarang)
pi kat blog ellen

http://www.mummynemo.com/

dia akan uruskan untuk rara

syrupmasin said...

perghhh..sakit hati smpai ta makan?? :D

echaRierie said...

btl3..
sakit hati je 1 hari ni..huhu ~
blogspot bengong..hahaha

sha a.s said...

Rara,patutla kwn2 k.sha duk tnye..tp k.sha punye line ok je..pelik jugk cmne blh ok..ehehe

KecohAbes said...

blogger nk update dashboard baru..tu yg asik bad request je..

Puan Kutu said...

ptotlah semalam nk tukar header tak bley..hari nie br dpt tukar header baru.yehaaa!!

Miecyber said...

Gwe juga bengang banget gitu...

Hilang Lagi Warisan Melayu

syaz@rozelt said...

syaz x rindu dekat rara..sebab kte sembang2 lagi dekat fb siang tadi..hehe

Kapten Atok said...

ramai yg kena

nasib baik aku tak kena plak

ABU said...

wah bagu kalau ada bad request selalu..tak makan, blh jimat, blh kurus..hahaha

yg penting dah ok kan..:)

Ayie said...

komen could not being shown
error 505

^_^

Mun said...

sabar rara..cool2.. ;P

vampire's lovex said...

sabar ye...

jangan sampai x makan plak..nnti encik tunang marah baru tahu hehehe

ArulchelseA said...

tu la pasal...aku pun kena jugak semalam...erorr 400 ..boring mlm td tido awal..kih kih kih...pg ni dah ok dah..

Mama Gee said...

semua org mengalamainyaa...
meroyan jap tak dpt buat apa2 kat blog...heheee

msredcheesecake said...

Cik rara,
Msred sudah alami semalam....

KAMIHIDUP said...

cuba sign in guna browser lain, KAMI buat boleh je. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...