Image and video hosting by TinyPic

30 June 2011

error 404

Ya Allah,sape yg alami benda ni pagie td?


i sempat buat 1 entry je rini.mmg bengang giler.
habes sume i dh clearkan.tp still can't view.
bile i update,nk save dye kua 
"bad request"
WTFishhhh bad request.mmg sakit hati.

mmg blogspot down eh.
i mmg badmood 1 hari ni.
pagie tu nk hepyhepy je.then mmg down.
smpai takde selera nk makan.
rini tgh hari tak makan.

skrg pon still tak mkn ag.
dh kul 11,mls pulak nk makan.
sok jelah i mkn.rennnndooo giler kt u ouls.
huaaaa hopefully jgn lah jd lagik cm ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. petang tadi freaky dapat Bad Request 400.. haha tadi masalah blogspot. sbb tu jadi cmni

    ReplyDelete
  2. adoiii..blogspot selalu buat hal semenjak dua menjak ni...

    ReplyDelete
  3. jadi jugak tadi.. memula tu orang lain sibuk-sibuk kata tak leh komen semua Ticer masih boleh..sekali nak pos entri baru dia buat perangai.. bad error 404 tu... haishh sabar je la..

    ReplyDelete
  4. kebanyakan yang pakai domain semua ok..
    rara kalau nak pakai domain sendiri atau hosting pi kat blog cik tom dah geledah dulu entry pasal domain dan hosting sebab dua benda ni berbeza..
    bila dah paham contact cik tom untuk berurusan..

    http://ciktom.com/
    kalau contact cik tom tak di balas(cik tom bz sekarang)
    pi kat blog ellen

    http://www.mummynemo.com/

    dia akan uruskan untuk rara

    ReplyDelete
  5. perghhh..sakit hati smpai ta makan?? :D

    ReplyDelete
  6. btl3..
    sakit hati je 1 hari ni..huhu ~
    blogspot bengong..hahaha

    ReplyDelete
  7. Rara,patutla kwn2 k.sha duk tnye..tp k.sha punye line ok je..pelik jugk cmne blh ok..ehehe

    ReplyDelete
  8. blogger nk update dashboard baru..tu yg asik bad request je..

    ReplyDelete
  9. ptotlah semalam nk tukar header tak bley..hari nie br dpt tukar header baru.yehaaa!!

    ReplyDelete
  10. syaz x rindu dekat rara..sebab kte sembang2 lagi dekat fb siang tadi..hehe

    ReplyDelete
  11. ramai yg kena

    nasib baik aku tak kena plak

    ReplyDelete
  12. wah bagu kalau ada bad request selalu..tak makan, blh jimat, blh kurus..hahaha

    yg penting dah ok kan..:)

    ReplyDelete
  13. komen could not being shown
    error 505

    ^_^

    ReplyDelete
  14. sabar ye...

    jangan sampai x makan plak..nnti encik tunang marah baru tahu hehehe

    ReplyDelete
  15. tu la pasal...aku pun kena jugak semalam...erorr 400 ..boring mlm td tido awal..kih kih kih...pg ni dah ok dah..

    ReplyDelete
  16. semua org mengalamainyaa...
    meroyan jap tak dpt buat apa2 kat blog...heheee

    ReplyDelete
  17. Cik rara,
    Msred sudah alami semalam....

    ReplyDelete
  18. cuba sign in guna browser lain, KAMI buat boleh je. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com